Blanding for Pugliese-brød basert på ommalte durumhvete semolina og med surdeig, for et brød med elastisk krumme og forlenget friskhet.
Format: 25 kg
Dosering: 100%
Halvfabrikata for bakervarer, både søte og salte, laget med hamp. En raffinert blanding som respekterer et sunt og balansert kosthold.
Format: 10 kg
Dosering: 100%
Komplett halvfabrikata for produksjon av brød, rundstykker og salte quinoa-snacks. Utmerket naturlig kilde til mineraler og antioksidanter.
Format: 10 kg
Dosering: 100%
Halvfabrikata konsentrat med 6 korn, frø og hvetekim. En fiberholdig blanding for produksjon av klassiske apuliske taralli.
Format: 15 kg
Dosering: 50%
Halvfabrikata konsentrat med naturlig gjær og dehydrerte poteter for brød med utmerket volum, ekstremt myk krumme og en tynn, gyllen og sprø skorpe.
Format: 10 kg
Dosering: 50%
Eksepsjonelt allsidig forberedelse, med ren etikett, med ristet myk hvete kli, egnet for et bredt spekter av applikasjoner.
Format: 10 kg
Dosering: 30%
Blanding med ren etikett for bakervarer laget av mais og solsikkefrø, som sikrer jevn deigbehandling, stabilitet og volum.
Format: 10 kg
Dosering: 100%
Halvfabrikata spesielt formulert for å lage sjokoladesvampkake, også ideell for Swiss Roll, Margherita-kake og Sacher-kake.
Format: 10 kg
Dosering: 100%
Blanding for produksjon av klassiske hamburgerbrød. Ekstrem mykhet og forlenget holdbarhet, spesifikk for pakket produkter.
Format: 10 kg
Dosering: 20%
Halvfabrikata for produksjon av brød med gamle kornsorter, som inneholder mel fra tre varianter av spelt og fullkorn rugmel.
Format: 15 kg
Dosering: 50%
Blanding for panettone og colomba Clean Label, som inneholder en enzymatisk blanding som sikrer mykhet og langvarig friskhet for store hevede produkter.
Format: 15 kg
Dosering: 100%
Halvfabrikata for brød med chia-, solsikke- og gresskarkjerner. For energigivende bakervarer, rike på fiber, mineraler og Omega-3.
Format: 10 kg
Dosering: 50%