Produkter for gorgonzola (47)

Gorgonzola DOP Piccante

Gorgonzola DOP Piccante

Det er en myk D.O.P. ost produsert utelukkende fra pasteurisert helmelk. Den har sylinderform med flate sider, rett kant, og en gjennomsnittsvekt på ca. 12 kg, med variasjoner avhengig av produksjonsteknikkene. Etter tørrsalting i noen dager, blir ostene plassert i egnede modningsrom; i løpet av denne perioden, som kan vare i to til tre måneder, blir osten stukket flere ganger for å fremme utviklingen av karakteristiske mugg som er avgjørende for den grønne fargen (marmorering). Osten er samlet, med en halmgul farge, spraglete på grunn av utviklingen av rikelig med lysegrønn mugg. Den har en kraftig, krydret smak, karakteristisk. Gjennomsnittsvekt: 12 Kg Minste modningstid: 90 dager
Ravioli Sardi

Ravioli Sardi

De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
Kremgelato

Kremgelato

Gelato alla crema Cod:VSC017
Fiken med gorgonzolamousse

Fiken med gorgonzolamousse

L’estate è quasi finita, il che significa che possiamo ricominciare a preoccuparci del Natale. E soprattutto, cosa fare per la cena di Natale? Abbiamo la soluzione italiana perfetta per voi Fichi con mousse di gorgonzola. 3 fichi freschi – 75 gr di gorgonzola – 100 ml di panna montata – Caricatore di crema – Sifone per panna montata Iniziare a montare il gorgonzola, questo sarà più facile dopo che è stato a temperatura ambiente per un po’. Assicuratevi che il gorgonzola sia montato fino a renderlo cremoso. Più a lungo si batte, più cremoso diventerà il gorgonzola. Aggiungete la panna da montare a questo e mescolate fino a che non diventa cremoso e la vostra bocca inizia ad avere l’acquolina. Aggiungete la crema al vostro sifone di panna montata e, usando una cartuccia di panna montata, versate un bel blob in una ciotola sottile. Aggiungete un quarto di fico fresco a questo, voilà, bon appetit!
Roquefort Blåost

Roquefort Blåost

Med sine krydrede noter er Roquefort Papillon elegant balansert mellom mykhet og smuldrethet. Denne rå sauemelkosten, modnet i naturlige huler, vil transportere deg rett til landskapet i Sør-Frankrike. Vekt: 100g
Blåbær

Blåbær

Lag en deilig iskrem, granité, bavarois, mousse, smoothies, iskremdessert og mye mer... Så snart de er høstet, blir våre frukter umiddelbart bearbeidet og fryst for å bevare all sin smak og naturlige friskhet. Salgsenhet Tetra på 1 kg (6 per pakke) eller 500 gr (12 per pakke) Noen smaker i plastbeholdere på 1 kg Et utvalg i plastkasser på 11 kg
Blåbær

Blåbær

Ferske blåbær (Nelson, Bluecrop og Draper), alle av høyeste kvalitet. Blåbærene kommer fra en dyrking som ligger i skogkanten, langt unna veier og andre avlinger. Vi sorterer fruktene umiddelbart etter innhøsting. Fruktene er av eksportkvalitet, kun 18 mm+ og 14 mm+. Vi kan pakke dem i plastkurver (500g) eller kasser på 4 kg, på paller.
Artiskokker

Artiskokker

Enten bunner eller kvarter, tilbyr Frosty Foods høye kvalitetsstandarder for alle typer bearbeidede artisjokker tilpasset forbrukerpreferanser. Oppbevares fryst under -18° C Pakkingstyper 400 gram 10 kilo 2,5 kilo 10 kilo Typer Bunner Kvarter
Fikener

Fikener

Kan leveres i plast- eller pappesker
Fet Banan

Fet Banan

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Sprudlende Sitron
Druemel

Druemel

Frisk drueblad uten frø
Trøffel Erborinato - 'Gorgonzola' Ost med Trøffelspåner

Trøffel Erborinato - 'Gorgonzola' Ost med Trøffelspåner

Formaggio erborinato al tartufo, myk og kremet, lett å smøre. Den blåmuggede smaken fordeler seg jevnt i hele osten, og smaken får en nyanse nærmere melk. Den samlede smaken forener en tiltalende sødme fra osten med typisk trøffelsmak. Gjennomsnittlig vekt: 1,5 kg Minste modningstid: 50 dager
Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Skjevenn søt Gorgonzola

Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Skjevenn søt Gorgonzola

Ost Gorgonzola DOP enda mykere og kremet, og lett å smøre. Den blåmuggede smaken fordeler seg jevnt i hele massen, og smaken får en tone nærmere melk. Den samlede smaken avslører en tiltalende sødme uten å være påtrengende, og kremetheten gjør den perfekt for alle typer matlaging. Vekt: :6Kg Minste modningstid: :90 dager
Fiken med gorgonzola mousse

Fiken med gorgonzola mousse

Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å tenke på julen igjen. Og spesielt, hva skal vi ha til julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken og gorgonzola-mousse. Ingrediensliste - 3 ferske fiken - 75 gr gorgonzola - 100 ml kremfløte - Kremlader - Kremfløtesifon Begynn med å piske gorgonzolaen; det blir lettere etter at du har latt den stå i romtemperatur en stund. Sørg for at gorgonzolaen er pisket til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo mer kremet blir gorgonzolaen. Tilsett den piskede kremen og bland til den er kremet og får vann i munnen. Tilsett kremen i kremfløtesifonen, og ved hjelp av en kremlader, lag en fin kule i en subtil bolle. Legg til en kvart fersk fiken, der har du det, vel bekomme!
Fikener med Gorgonzola Mousse

Fikener med Gorgonzola Mousse

Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å tenke på julen igjen. Og spesielt, hva skal vi gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken med GorgonzolaMousse. 3 friske fiken – 75 g Gorgonzola – 100 ml kremfløte – Kremfløtesprøyte – Siphon for kremfløte Først pisker du Gorgonzola, noe som er enklere hvis den har stått en stund i romtemperatur. Pass på at Gorgonzolaen blir kremet pisket. Jo lenger du pisker, desto kremere blir Gorgonzolaen. Tilsett kremfløten og miks den til den er kremet og får vann i munnen. Ha kremen i kremfløtesiphonen din og sprøyt en fin klatt i en delikat skål med en kremfløtepatron. Legg til en kvart fersk fiken, voila, god appetitt!
Fikener med Gorgonzola-mousse

Fikener med Gorgonzola-mousse

Sommeren er i ferd med å ta slutt, noe som betyr at vi kan begynne å bekymre oss for julen igjen. Og spesielt, hva skal vi gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken med gorgonzola-mousse. 3 ferske fiken – 75 gr gorgonzola – 100 ml pisket krem – Krempatron – Kremflaske Begynn med å piske gorgonzolaen, dette blir lettere etter at den har vært i romtemperatur en stund. Sørg for å piske gorgonzolaen til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo mer kremet blir gorgonzolaen. Tilsett den piskede kremen og bland den til den er kremet og får vann i munnen. Tilsett kremen i kremflasken din, og med en krempatron, legg en god klatt i en subtil bolle. Tilsett en kvart fersk fiken og vel bekomme!
Zucchini

Zucchini

Kan leveres i plast, pappesker eller trekasse