Produkter for gorgonzola (26)

Gorgonzola DOP Utvalg - Søt

Gorgonzola DOP Utvalg - Søt

Det er en myk D O P ost produsert utelukkende fra hel melk. Den har sylinderform med flate sider, rett kant, og en gjennomsnittsvekt på ca. 12 kg med variasjoner avhengig av produksjonsteknikkene. Etter tørrsalting blir ostene plassert i egnede modningsrom. I løpet av denne perioden, som kan vare i to til tre måneder, blir osten perforert flere ganger for å fremme utviklingen av karakteristiske mugg som er avgjørende for den grønne fargen og marmoreringen. Osten er samlet, med en halmgul farge, spraglete på grunn av utviklingen av rikelig mugg. Den har en søt, karakteristisk smak. Gjennomsnittsvekt: 12 Kg Minste modningstid: 90 dager
Ravioli Girasoli Gorgonzola e Noci

Ravioli Girasoli Gorgonzola e Noci

De ferske ravioli formet som solsikker, fylt med gorgonzola (italiensk blåmuggost) og valnøtter, er et kulinarisk mesterverk som innkapsler elegansen og raffinementet i det italienske kjøkken. Den delikate eggdeigen omslutter en kremet og smakfull fylling, hvor gorgonzola, med sine dristige og aromatiske toner, smelter harmonisk sammen med sprøheten og den runde smaken av hakkede valnøtter.
Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

Med sin intense, unike smak, representerer Parmigiano Reggiano ost historien og tradisjonen i sin region. Vi lager den med stor lidenskap og oppmerksomhet på detaljer på den vakre Reggio Emilia-høyden. Våre to osteproduksjoner, Colline di Selvapiana e Canossa osteproduksjon (registrert under nummer 417) og Colline del Cigarello e Canossa osteproduksjon (registrert under nummer 320), er hjertet og sjelen i vår produksjon, hvor vi følger tradisjonelle metoder for å garantere produktkvalitet og autentisitet. Vi tilbyr også et spesielt utvalg av fjell-Parmigiano Reggiano, økologisk Parmigiano Reggiano og Parmigiano Reggiano kun fra italienske Pezzata Rossa-kyr, som ytterligere beriker vårt sortiment.
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Cod:TRG054 Diametro:18 cm
Rochefort Ost

Rochefort Ost

350g Rochefort ung også tilgjengelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver på 150g
Vanilje

Vanilje

Vanilje er rik på antioksidanter som hjelper til med å bekjempe frie radikaler i kroppen, og reduserer dermed celleskader og for tidlig aldring.
sorbet

sorbet

sorbet
Fiken med Gorgonzola-mousse

Fiken med Gorgonzola-mousse

Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å bekymre oss for julen igjen. Og spesielt, hva vi skal gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fikener med gorgonzola-mousse. 3 friske fikener 75 gr gorgonzola 100 ml pisket krem Krempatron Pisket krem-sifon Start med å piske gorgonzolaen, dette blir lettere etter at den har vært i romtemperatur en stund. Sørg for at gorgonzolaen er pisket til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo kremere blir gorgonzolaen. Tilsett pisket krem til dette og bland til det er kremet og munnen din begynner å vannes. Tilsett kremen i pisket krem-sifonen din og, ved hjelp av en pisket krem-patron, sprøyt en fin klatt inn i en subtil skål. Legg til en kvart fersk fiken til dette, voila, bon appétit!
Grillet Grønnsak Gorgonzola Pizza - Økologisk og Frossen Pizza

Grillet Grønnsak Gorgonzola Pizza - Økologisk og Frossen Pizza

Forhåndssteikt vedfyrt frossen pizza. Produkt pakket i en pizzakartong. Vekt: 10x380g
vanndeig

vanndeig

vanndeig
Fløyelsblanding

Fløyelsblanding

Blanding av arabica og robusta med en intens aroma, tett krem og en behagelig langvarig ettersmak. De praktiske kapslene gjør det alltid mulig å ha et friskt og praktisk produkt; få bevegelser er nok til å få all aromaen av en god espresso. Kompatibel med alle Nespresso*-maskiner. Vi bruker CLICK CAPS fra BisioProgetti Spa i Alessandria, patentert for å unngå sprekker i Nespresso*-maskinene. * Referansen er kun beskrivende, da vi ikke har noen kommersiell tilknytning til varemerkeholderen.
Blanding 'Egg-erstatning'

Blanding 'Egg-erstatning'

Blandingen erstatter helt eggenes tykningsegenskaper ved baking. Det er ingen smaker, konserveringsmidler eller andre skadelige mattilsetninger i blandingen. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med varemerket "Kryssede Korn". Dette varemerket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land. Vekt: 300 g
Hvitløkfedd

Hvitløkfedd

Pakkeantall: 12 x 330ml Artikkelnummer: 15650 Gram: 320g
En Dolcerina

En Dolcerina

Karamell med saltet smør... Å smøre eller helle over dessertene, det er så godt! Næringsverdier per 100 g Energi (kcal) = 437 Energi (kJ) = 1822 Fett (g) = 30 hvorav mettet fett (g) = 19 Karbohydrater (g) = 40 hvorav sukker (g) = 40 Proteiner (g) = 1.2 Salt (g) = 0.3 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Sukker, kremfløte 35 % fett, smør* halv-salt 18 %, melkek sjokolade BARRY Nettovekt: 210 g Opprinnelse: Korsika
Hvit krystall sukker

Hvit krystall sukker

Hvit krystall sukker, uten klumper, flekker og fremmede urenheter. Sukkeret er søtt, uten fremmed lukt og smak. Sukkeret er gjennomsiktig når det er oppløst, uten uløselig sediment, mekaniske og andre urenheter. IKKE GMO Massefraksjon av fuktighet: 0,08% Farge i løsning ICUMSA-enheter: 43,0 Massefraksjon av sukrose, %: ikke mindre enn 99,82%
Artiskokker

Artiskokker

Enten bunner eller kvarter, tilbyr Frosty Foods høye kvalitetsstandarder for alle typer bearbeidede artisjokker tilpasset forbrukerpreferanser. Oppbevares fryst under -18° C Pakkingstyper 400 gram 10 kilo 2,5 kilo 10 kilo Typer Bunner Kvarter
Gorgonzola DOP Piccante

Gorgonzola DOP Piccante

Det er en myk D.O.P. ost produsert utelukkende fra pasteurisert helmelk. Den har sylinderform med flate sider, rett kant, og en gjennomsnittsvekt på ca. 12 kg, med variasjoner avhengig av produksjonsteknikkene. Etter tørrsalting i noen dager, blir ostene plassert i egnede modningsrom; i løpet av denne perioden, som kan vare i to til tre måneder, blir osten stukket flere ganger for å fremme utviklingen av karakteristiske mugg som er avgjørende for den grønne fargen (marmorering). Osten er samlet, med en halmgul farge, spraglete på grunn av utviklingen av rikelig med lysegrønn mugg. Den har en kraftig, krydret smak, karakteristisk. Gjennomsnittsvekt: 12 Kg Minste modningstid: 90 dager
Trøffel Erborinato - 'Gorgonzola' Ost med Trøffelspåner

Trøffel Erborinato - 'Gorgonzola' Ost med Trøffelspåner

Formaggio erborinato al tartufo, myk og kremet, lett å smøre. Den blåmuggede smaken fordeler seg jevnt i hele osten, og smaken får en nyanse nærmere melk. Den samlede smaken forener en tiltalende sødme fra osten med typisk trøffelsmak. Gjennomsnittlig vekt: 1,5 kg Minste modningstid: 50 dager
Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Skjevenn søt Gorgonzola

Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Skjevenn søt Gorgonzola

Ost Gorgonzola DOP enda mykere og kremet, og lett å smøre. Den blåmuggede smaken fordeler seg jevnt i hele massen, og smaken får en tone nærmere melk. Den samlede smaken avslører en tiltalende sødme uten å være påtrengende, og kremetheten gjør den perfekt for alle typer matlaging. Vekt: :6Kg Minste modningstid: :90 dager
Ravioli Sardi

Ravioli Sardi

De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
CAPRESE

CAPRESE

Pasteuriserte eggblanding, rene sjokoladebiter, rå mandler, sukker, smør, fett og vegetabilske oljer, mandelmel, kakao 22/24%, baking.
Kremgelato

Kremgelato

Gelato alla crema Cod:VSC017
Fiken med gorgonzolamousse

Fiken med gorgonzolamousse

L’estate è quasi finita, il che significa che possiamo ricominciare a preoccuparci del Natale. E soprattutto, cosa fare per la cena di Natale? Abbiamo la soluzione italiana perfetta per voi Fichi con mousse di gorgonzola. 3 fichi freschi – 75 gr di gorgonzola – 100 ml di panna montata – Caricatore di crema – Sifone per panna montata Iniziare a montare il gorgonzola, questo sarà più facile dopo che è stato a temperatura ambiente per un po’. Assicuratevi che il gorgonzola sia montato fino a renderlo cremoso. Più a lungo si batte, più cremoso diventerà il gorgonzola. Aggiungete la panna da montare a questo e mescolate fino a che non diventa cremoso e la vostra bocca inizia ad avere l’acquolina. Aggiungete la crema al vostro sifone di panna montata e, usando una cartuccia di panna montata, versate un bel blob in una ciotola sottile. Aggiungete un quarto di fico fresco a questo, voilà, bon appetit!
Fiken med gorgonzola mousse

Fiken med gorgonzola mousse

Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å tenke på julen igjen. Og spesielt, hva skal vi ha til julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken og gorgonzola-mousse. Ingrediensliste - 3 ferske fiken - 75 gr gorgonzola - 100 ml kremfløte - Kremlader - Kremfløtesifon Begynn med å piske gorgonzolaen; det blir lettere etter at du har latt den stå i romtemperatur en stund. Sørg for at gorgonzolaen er pisket til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo mer kremet blir gorgonzolaen. Tilsett den piskede kremen og bland til den er kremet og får vann i munnen. Tilsett kremen i kremfløtesifonen, og ved hjelp av en kremlader, lag en fin kule i en subtil bolle. Legg til en kvart fersk fiken, der har du det, vel bekomme!
Fikener med Gorgonzola Mousse

Fikener med Gorgonzola Mousse

Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å tenke på julen igjen. Og spesielt, hva skal vi gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken med GorgonzolaMousse. 3 friske fiken – 75 g Gorgonzola – 100 ml kremfløte – Kremfløtesprøyte – Siphon for kremfløte Først pisker du Gorgonzola, noe som er enklere hvis den har stått en stund i romtemperatur. Pass på at Gorgonzolaen blir kremet pisket. Jo lenger du pisker, desto kremere blir Gorgonzolaen. Tilsett kremfløten og miks den til den er kremet og får vann i munnen. Ha kremen i kremfløtesiphonen din og sprøyt en fin klatt i en delikat skål med en kremfløtepatron. Legg til en kvart fersk fiken, voila, god appetitt!
Fikener med Gorgonzola-mousse

Fikener med Gorgonzola-mousse

Sommeren er i ferd med å ta slutt, noe som betyr at vi kan begynne å bekymre oss for julen igjen. Og spesielt, hva skal vi gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken med gorgonzola-mousse. 3 ferske fiken – 75 gr gorgonzola – 100 ml pisket krem – Krempatron – Kremflaske Begynn med å piske gorgonzolaen, dette blir lettere etter at den har vært i romtemperatur en stund. Sørg for å piske gorgonzolaen til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo mer kremet blir gorgonzolaen. Tilsett den piskede kremen og bland den til den er kremet og får vann i munnen. Tilsett kremen i kremflasken din, og med en krempatron, legg en god klatt i en subtil bolle. Tilsett en kvart fersk fiken og vel bekomme!