Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sid...
...Historie: 61 hektar med gamle vinstokker av masseseleksjon, hvorav mer enn halvparten er merlot og cabernet som er over 50 år gamle, som hovedsakelig produserer stor vin, Château Laroque. Les Tours de Laroque er et utvalg fra vinrankene som er 30 år eller yngre.
Druetyper: 96 % Merlot, 4 % Cabernet franc
Vinifikasjon: manuell innhøsting, ståltanker og betong
Modning: på eikefat
Smaksnotater: lys vin med blomster- og krydderaromaer, strålende med en frisk salinitet og stor edelhet. Denne andre vinen fra Saint-Émilion fanger med sin kremete tekstur og fruktige struktur.
...samt en forfriskende mineralitet.
MAT- OG VINPARING
Server ved ca. 13°C med en grønnsaksterte, et fat med skalldyr, en grillet rødspette med fennikel, en and med curry eller et utvalg av oster.
Region: Mâconnais
Druetype: Chardonnay – Vinstokker med en gjennomsnittsalder på 50 år...
...Kommentar
En av de eldste vingårdene i Listrac-Médoc, som strekker seg over kommunen og dermed nyter godt av alle terroirene i appellasjonen. Bestående hovedsakelig av gamle vinstokker, gir dette vinen typisiteten til de store vinene i appellasjonen. Familien Meyre, vinprodusenter fra Médoc i seks generasjoner, kjøpte eiendommen i 1999 og har klart å tilføre dynamikk og fornyelse for å utvide og...
...Vingården vår tilbyr et stort utvalg av typisk provensalske vintyper: Syrah, Grenache, Carignan, Cinsault, Cabernet Sauvignon, hvit Ugni og Vermentino.
En gammel og svært fin tomt med Syrah henger over eiendommen mot nordvest: 0,65 dekar plantet allerede i 1947. Denne tomten er historisk både i vingården og i Provence, siden svært få tomter ble plantet med denne typen vinstokker før 1950...
... siden 2017
og ISO 14001 (SME for vinene fra Bordeaux) siden 2015
Kulturteknikker:
rasjonell dyrking, pløyd eller gressdekket jord, beskjæring av vinstokker i blandet guyot, manuelle grønne arbeider tilpasset hver parcelle
Høsting: mekanisk med flere sorteringer: modenhet og størrelse på bærene, parcellesortering
Vinifikasjoner: tradisjonelle med en myk og kontrollert maserasjon i termoregulerte betongkar
Lagring: 12 måneder i franske eikefat hvorav 40% er nye...
VIGNERONS & PATRIMOINE er en sammenslutning av uavhengige franske vinprodusenter, alle drevet av lidenskapen for vårt yrke, respekten for våre terroirer, typisiteten til våre viner og jakten på kvalitet. Våre viner kommer fra mange regioner i Frankrike: Alsace, Champagne, Beaujolais, Bourgogne, Bordeaux-regionen, Languedoc, Sørvest, Rhône-dalen og Loire-dalen.
VIGNERONS & PATRIMOINE tilbyr et bre...
MAISON VIGNES & MER er et hus grunnlagt i Provence i 2016. Vingårdene er svært godt vedlikeholdt og har vært drevet i mange år i Bandol-vinmarkene, rundt kommunen La Cadière d'Azur. Beliggende i hjemlandet for roséviner, tilbyr vi et utvalg av roséer, i vin de pays, i Côtes de Provence og i Bandol. Vi har også kraftige, men fine Bandol hvitviner, roséviner og rødviner.
Bandol-vinene har vært aner...
Finn vår utvalg av guddommelige røde, hvite, rosé og musserende viner! Vår ambisjon er å lette samarbeidet mellom franske vinprodusenter og nasjonale og internasjonale kjøpere. Grunnlagt i 2018, DIXVINS er din B2B-butikk som tilbyr nettbasert salg av viner og brennevin laget i Frankrike, rettet mot restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyr jevnlig spesialtilbud og temati...
Historien om Vignobles Kandler begynte for 30 år siden da vår fransk-tyske familie bestemte seg for å kjøpe tapt land i innlandet i Minervois i Roubia, mellom land og hav, mellom den middelalderske byen Carcassonne og Canal du Midi. Château Tourril får sitt navn fra «Pierre du Tourril», et gammelt gallo-romersk signalstårn som har oversett dette området med garrigue i 2000 år. Den 2. generasjonen ...
Franske vinprodusenter, frie og uavhengige, tror vi på og har lenge forpliktet oss til å skape autentiske og kvalitetsviner, som respekterer økosystemene og tilfredsstiller vinentusiasters gleder.
Domaines Fabre har vært familieeide eiendommer i 3 generasjoner, i appellasjonene Haut-Médoc & Margaux. Alle våre viner er sertifisert Haute Valeur Environnementale Niveau 3 (HVE). Vi arbeider for å bev...
...Vinen: Laget av gamle vinstokker med en gjennomsnittsalder på 60 år, avslører denne deilige cuvéen strålende en fruktighet innhyllet i en kremet tekstur. Aromaer av svart kirsebær, bjørnebær og bringebær støttes her av subtile, treaktige og vaniljeaktige noter, som bygger opp en vin som er spesielt smakfull og perfekt balansert. En svært sjarmerende og smakfull pinot noir fra Côte Chalonnaise!
Innhold: 75cl
Type: Rødvin
Druetype: 100% Pinot noir
AOC: Mercurey
Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2030
Serveringstemperatur: 14-16°...
...Variasjon: Garnacha 100%
Plantingsår: 1917. 103 år gamle vinstokker som har nådd en høyde på 160 cm.
Rot: Rupestris du lot
Høyde: 542 meter
Alkohol: 15º
Areal: 0,215 Ha
Opplæring: Buskviner
Plantingsramme: 1,60 x 1,60 m
Flaske: 19. september 2019
Produksjon: 732 flasker, 800 kg. 3.700 kg/Ha (godkjent avkastning for Garnacha er 6.500 kg/Ha)
HØST
Håndplukket i 12 kg kasser.
VINPRODUKSJON
Enten...
Quinta dos Castelares ligger i Freixo de Espada à Cinta, i Douro Superior, omkranset av Naturparken. I produksjonsmetodene våre søker vi å bevare de ancestrale dyrkingsteknikkene kombinert med de nyeste utviklingene innen vinproduksjon, som fører til større miljømessig bærekraft og respekt for naturen. Det lave nivået av mekanisering - hvor druene høstes for hånd i små kasser - og de lave produksj...
...Denne vinen kunne ha blitt kalt underverk, men jeg valgte å kalle den Mirakel. Faktisk ble druene som gjorde denne vinen mulig, høstet fra en liten parsell med vinstokker som er over 120 år gamle. De var bestemt for å bli revet opp, men jeg ønsket å gi dem et nytt liv, og det er takket være mitt organiske tilskudd, Bactériosol, at denne parsellen igjen har begynt å produsere over tid.
...deretter lagring på franske eikefat med bâtonnage på bunnfall.","Argilo-Calcaire, vieilles vignes sur les terrasses ensoleillées du terroir des Aspres":"Leirholdig kalkstein, gamle vinstokker på de solfylte terrassene i Aspres-terroiret","Accords Mets et Vins:":"Mat- og vinparinger:","La bouche est ronde tout en gardant de la fraîcheur. C’est un blanc équilibré et complexe.":"Munnen er rund samtidig som den beholder friskhet. Det er en balansert og kompleks hvitvin."}...
...Nord for appellasjonens terroir, i "midt-fjellene".
Dette er den høyeste cru i Beaujolais.
Chiroubles har lenge vært et stoppested for turgåere
som stopper for å beundre de fantastiske utsiktene over Beaujolais-høydene
og Saône-dalen.
Jord: ganske grov granitt og porfyr.
Vinproduksjon:
Plantetetthet: 9 000 vinstokker/ha for å kontrollere vigøren til druesorten.
vigøren til druesorten.
Beskjæring...
...Chasselas Harth 2019 Gamle Vinstokker.
Sølvmedalje ved Grand Concours de Colmar
Chasselas er en av druesortene som er tillatt i den kontrollerte opprinnelsesbetegnelsen Vin d’Alsace. Den brukes ofte i blandinger, men kan også vinifiseres alene.
Druer: 100% Chasselas
Nedbør: 550 mm/år
Alder: 40 år
Lagring: 8 til 9 måneder på hundre år gamle fat
Alkohol: 12%
Sukker: 3,7 g/L
Total syre: 3,5
Serveringstemperatur: 8 – 10°C
Lagring: 5 år...
...VIOGNIER
Sol granitisk av plateau, eksponering Sør, Sør-Øst
Vinstokker fra 15 til 20 år.
Avkastning:
50 hl/ha
Håndplukking.
Høsting avstilket for en skallmacerering på 18 timer.
Vinifikasjon i tank med temperaturkontroll
Smaking:
fin og veldig floral duft, munn med en vakker kompleksitet av aromaer av aprikos og fersken. Vakker fylde...
...Denne vinen laget av muscat petit grain og muscat d’Alexandrie kommer fra gamle vinstokker som vokser i leirholdige sandjord, plassert ved foten av Albères og Pic du Canigou.
Den vil gi deg all sin friskhet både som aperitiff og til fisk.
...Vingården er plantet på leir- og kalksteinsjord dekket med rullestein.
Denne Cairanne Excellence kommer fra gamle vinstokker (30 til 80 år gamle) med en veldig lav avkastning på 30 hl/ha.
DRUESORTER
Grenache 60%
Syrah 40%
VINPRODUKSJON
Etter manuell innhøsting blir druene fullstendig avstilket ved mottakelse i kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat, etter en tradisjonell metode. Temperaturkontrollert gjæring muliggjør lang macerasjon (3 til 4 uker).
...En elegant og kraftig rødvin.
Utviklet fra en blanding med hovedvekt på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvéen "Tradition" prestisjevinen fra slottet.
Etter en klassisk bordelsk vinifikasjon med lang maserasjon, lagres vinene fullt ut på nye eikefat i 12 til 18 måneder.
Dette gir vinen vaniljeaktige, ristet og krydrede noter, og gir den et betydelig lagringspotensial.
Farge: Rød
AOC: Bordeaux Supérieur
Vinstokker: Leire-silt terroir
Vinifikasjoner: Full lagring på nye eikefat i 12 til 18 måneder
Utmerkelser og medaljer: Sølv i Los Angeles...
...Vino di grande pregio ottenuto da un' accurata cernita di uve Cannonau, i stor grad fra vinstokker over 40 år gamle og dyrket som busk.
Etter en langsom fermentering på skallet, utført i små ståltanker i omtrent 20 dager, modnes det i franske eikefat i 24 måneder. Deretter følger en lagring i liggende flasker i minst 8 måneder.
Flott granatrød farge.
På nesen er den imponerende. Rik på dufter...
... tanniner som imidlertid er ganske myke, kan lagres på fat. Aromaene er komplekse og elegante.
Kulturelle og agronomiske egenskaper
Merlot N er en druesort med middels til høy vigør som har en tendens til å produsere mange skudd og vinstokker. Dens halvoppreiste til horisontale vekstform krever tilstrekkelig oppbinding. Fruktbarheten er god, og det er best å beskjære den kort. Under visse klimatiske forhold er det reelle risikoer for dråpefall. Merlot N passer godt til leirholdige kalksteinsjord.
...Kjelleri: Parol Vini, Italia
Cuvèe veneziske druer 13% Alk.
Aroma: Intensiv, vedvarende med fruktige noter. Frisk, lett fløyelsmyk. Intensiv og ganske vedvarende smak.
Opprinnelse: Åslandskapet mellom elvene Etsch og Piave. Italia.
Vinstokker anlagt for lav avkastning, for å oppnå druer av høy kvalitet.
Barone Nero er en vin med kraftig rød farge. Aroma: Intensiv, vedvarende med blomster- og fruktige noter. Med et hint av skogsbær. Harmonisk bukett.
Smak: Frisk, lett fløyelsmyk. Intensiv og ganske vedvarende smak.
... vinstokker ble nøye vedlikeholdt. Å eie Quintas og vinmarker i Douro var et viktig skritt for produksjonen av Portvin og for etableringen av de første NIEPOORT-vinene.
NIEPOORT, som har en omsetning på rundt 12 millioner euro, diversifiserer. Selv om Douro er den viktigste regionen når det gjelder produksjon, ønsker NIEPOORT å erobre verden når det gjelder markeder. For øyeblikket eksporterer de 80 % av det de produserer til rundt 70 land. De viktigste markedene er Tyskland, Sveits, Norge, USA og England. Og selvfølgelig, Portugal.