...Vino di grande pregio ottenuto da un' accurata cernita di uve Cannonau, i stor grad fra vinstokker over 40 år gamle og dyrket som busk.
Etter en langsom fermentering på skallet, utført i små ståltanker i omtrent 20 dager, modnes det i franske eikefat i 24 måneder. Deretter følger en lagring i liggende flasker i minst 8 måneder.
Flott granatrød farge.
På nesen er den imponerende. Rik på dufter...
... viner. Den høye plante tettheten (5000 vinstokker / ha) og beskjæringsmetoden som har som mål å oppnå lave avlinger, er ytterligere garantier for kvaliteten på druene som høstes i full modenhet, strengt for hånd og forsiktig plasseres i kasser.
... (tidligere slott) er i dag setet for selskapet, som planlegger å restaurere de eldgamle kjellerne i byens indre, steder som alltid har vært brukt til vinlagring. På Pantelleria, i den karakteristiske vinmarken med buskformede vinstokker som har blitt UNESCOs verdensarv, produseres zibibbo-druer som brukes til å lage den berømte Passito di Pantelleria, en ekte nektar fra gudene. På Pantelleria er det også...