Italia, Mesoraca
...Il Salamino er en av de mest populære spekematene i Italia, og vi har ønsket å gjenskape en kalabresisk versjon, som kjennetegnes av sin sterke røde farge og krydret smak. Den lages strengt fra skulderen og bukfettet til svinet, til hvilket det tilsettes svinefett, alt hakket fint separat og deretter blandet sammen med typiske kalabresiske krydder som pepper, chili og vill fennikel. Farsen blir...
Portefølje (19)
Italia, Marciano Della Chiana
... toskanske pølsen sin unike og uforvekslelige duft. De gamle opprinnelsene til denne pølsen ligger i det toskanske området, hvor man allerede i middelalderen brukte vill fennikel for å erstatte pepper, som på den tiden var mye dyrere og vanskeligere å skaffe. Begrepet Finocchiona er også nevnt i flere italienske ordbøker og encyklopedier siden 1875. Blant disse finner vi også den anerkjente Treccani, som assosierer det med definisjonen av typisk toskansk pølse.
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play