...salting, naturlig tørking og lagring.
Ingredienser: Ibérico Bellota-skinke, salt
Vekt: 1,400 kg
Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal den oppbevares ved temperatur under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC.
Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og lagring.
Vekt: 1,400 kg
Ingredienser: Ibérico Bellota-skinke, salt...
...Med en størrelse og vekt som er mindre enn skinken, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlang og mindre sirkulær form enn denne. Den har en jevn og glinsende farge med striper av hvit-perlemorsfett, som er en visuell forsmak på en uttalt smak av bellota, en søt, markant og intens aroma som, sammen med en merkbar ettersmak, fremkaller landskapet i våre dehesas.
...Vi designer og produserer automatiske vektklassifiseringsutstyr som hovedsakelig brukes til generering av partier og vektbasert diskriminering. Denne typen løsninger anbefales spesielt i næringsmiddelindustrien (fjærfe, kjøtt, skinke, fisk, frukt og grønnsaker, osv.).
Automatiske enheter som grupperer produkter basert på definerte vektintervaller.
Den automatiske vektklassifisereren Dibal GW, med valgfritt klassifiseringssystem, grupperer produktene basert på opptil 8 definerte vektintervaller uten å stoppe produksjonslinjen.
... fra tidligere generasjoner ved kun å inkludere 3 ingredienser: skinkebiter, Guérande-salt og Kampot IGP-pepper fra Kambodsja, et av verdens beste pepper! Tørket kjøtt fra skinken, skinkebiten gir deg en spekemat uten nitritt og konserveringsmidler, 100% naturlig. Håndsaltet og -pepret, denne håndlagde skinkebiten vil komme ut av tørkerne etter 3 til 4 måneder for å bli finhakket og plassert i sitt glasskrukke.
Opprinnelse: Laissac, Aveyron
Vekt: 300g
DLC: 90 dager...
...Serrano skinke Reserva med en tørkeperiode på 18 / 22 måneder, og en middels høy vekt og fettprosent, med en mild smak og veldig lite salt.
Dette er et skivet format i inerte gasskåler på 500 g, med en separator for skivene.
...Nitritter: Bruken av nitritter, i de minste mengdene tillatt av loven, er fortsatt ansett som essensiell for å forebygge botulisme-risiko, og kan ikke fjernes helt ennå.
Ferdig produktvekt:
Vekt Kg. 8/8,50
Pakking:
Den avkjølte skinken pakkes inn i en beskyttende elastisk strømpe etter avkjøling, deretter snøres den, pakkes i en gjennomsiktig Cryovac-pose og pasteuriseres.
... middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca.
Saltingprosessen
I Ibericos Brisa dekkes alle stykkene med havsalt for å fremme dehydrering og bevaring, og bidrar dermed til utviklingen av farger og aromaer typiske for de modnede produktene. De oppbevares i saltekammeret i en dag per kilo vekt av det ferske stykket, ved en...
...Den høyeste kvaliteten av skinke fra Spania, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket.
Vi selger kun til bedrifter.
Informasjonen:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Minste bestilling: 25 pappesker (1.000 stk.). Pris 25 esker
Eske: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spania)
Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato
Vekt av esken: Holdbarhetsvekt: 6,55 kg.
Leveringstid: Å avtale
Transport: Kjølt 5ºC.
...Bakre ekstremitet av iberisk svin med DOP Jabugo, utsatt for saltbehandling og deretter en tørkeprosess.
Presentasjon: Hel del med bein, med snor, etikett og merkelapp. Valgfri emballasje og nett.
Salgsenhet: Hel del med bein og variabel vekt.
Emballasje: Papir (1 del); pappeske (1-2 deler/eske); pappboks (100 deler).
Pallering: 3 esker per lag; 7 lag per pall.
Farge: Karakteristisk fra rosa til...
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet.
Kategori: Calabrese spekemat
VEKT: 500/550g
Vekt: 0.550 kg
INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder
Sukker: dextrose og sukrose
Antioksidanter: E301
Konserveringsmidler: E250-E252...
...Halal spekeskinke av sau.
VEKT: 1,5 til 3 kg
INGREDIENSER: Halal italiensk sauelår med bein, salt, krydder, E252, E250.
EGENSKAPER: fri for laktose og andre melkederivater, glutenfri og ikke-GMO.
FORPAKNING: vakuumert, i matplast.
...Denne versjonen av Finocchiona IGP har en netto vekt på omtrent 500 g og er pakket hel i naturlig tarm.
Finocchiona IGP produseres med utvalgte stykker av svinekjøtt av høyeste kvalitet. Blant disse finner vi: skulder, skinke, lår, nakke og bacon. Bearbeidingen kjennetegnes av tilsetning av aromatiske frø av vill fennikel, salt, pepper og hvitløk. Denne naturlige og ekte blandingen gir den...
...magnesium og fosfor. Et ideelt brød for å akkompagnere plantebaserte ingredienser eller myke pølser som kalkun eller skinke, som forsterker deres egenskaper.
REF:P471A
EAN-13:8436017107081
EAN-14:18436017107088
FORVENDT VEKT (G):345 g
FERDIG VEKT:290 g
LENGDE (CM):37 cm
BREDDE (CM):8 cm
TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR
STEKE:20 min. | 180ºC
DIMENSJONER:600x398x263
ENHETER:28 Enheter/Eske | 28 Esker/Pall
ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1220 / 292
PROTEINER (G):8,41
KARBONHYDRATER (G):54,66
SUKKER (G):1,36
FETT (G):3,75
KOSTFIBER (G):2,84
SALT (G):1,36...
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner.
Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid.
Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære rå skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost.
Blad: ø195 mm
Skjærelengde: 190 mm
Høyde på skjæring: 130 mm
Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm
Effekt: 150 W / 230 V
Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm
Vekt: 11,10 kg...
...PROSCIUTTO CRUDO MEC 1° VALG
PRODUKT VEKT PRIS
Prosciutto crudo mecda 4,40 Kg til 5,00 Kg€ 4,10 per Kg
Prosciutto crudo mecda 5,00 Kg til 5,50 Kg€ 4,40 per Kg
Prosciutto crudo mecda 5,50 Kg til 6,00 Kg€ 4,70 per Kg
Prosciutto crudo mecda 6,00 Kg til 6,50 Kg€ 5,40 per Kg
Prosciutto crudo mecda 6,50 Kg og mer€ 5,70 per Kg
SALGSBETINGELSER
Emballasje: kartonger med 4 stk inntil 200 prosciutter, utover kartongboks
Vare klar: 4/5 arbeidsdager fra mottak av betaling
Betaling: forhåndsbetaling (før avsendelse av bestilling)...
...Skivet spekemat i brett
Vekt av enkelt brett: 100 g
Produksjon: Kontinuerlig
Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet.
PØLSER
Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter.
Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.