Tyskland, Balingen
.../slakterforberedelsesrom - Industriell matbehandling Høydepunkter: - Skjæring, overlapping eller stabling av nesten alle typer pølser/kaldt kjøtt og oster - og vanligvis uten å måtte forfryse - Effektiv produksjon takket være enkel håndtering, plassbesparende design og raske produktbytter - Perfekt målvektkontroll med tendenskontroll med presisjon til hver skive...
Portefølje (190)
Tyskland, Braunschweig
...Takket være OVERSKIN-teknologien muliggjør den semi-automatiske pneumatiske skålforsegleren TSS126 ikke bare tradisjonell forsegling i skålen, men også emballering av spesielle produkter, som for eksempel fint kjøtt eller skalldyr, med store volum og opptil 40 mm overheng. Den teknologiske effektiviteten til TSS126 kan kombineres med det nye kartongemballasjesystemet med individuelt utformede...
Portefølje (111)
Tyskland, Bad Honnef
...Våre sløyfeetiketter er mattrygge og ideelle for næringsmiddelindustrien. Laget av 100% HDPE, er de lett resirkulerbare. Perfekte for termotransfertrykk; I forskjellige farger Oppdag våre høykvalitets HDPE sløyfeetiketter, ideelle for bruk i røde E2-kasser - en perfekt løsning for slaktere, kjøttforedlingsbedrifter, cateringfirmaer og også i fiskeindustrien eller hos frukt- og grønnsakshandlere...
... måte. Denne typen emballasjefolie kan fås i forskjellige papir kvaliteter, slik at du kan velge den som passer best til dine behov. Gjennom en tiltalende individuell trykkes det også utad om ferskheten. Som papirkvalitet kan forskjellige kvaliteter velges og trykkes med opptil fem farger i flexotrykk. Bruksområder - Pølse & Kjøtt - Ost - Fisk - Hurtigmat...
Portefølje (9)
Tyskland, Mechelgrün
...Husdyrlagt økologisk pølse og husdyrlagt økologisk kjøtt fra svin og storfe fra egen gård. Vi slakter på faste datoer. Økologiske kjøttvarer - Storfe indrefilet - Roastbeef - Storfe stek - Svinestek - Gulasj - Sauerbraten Kokekjøtt - Beinskiver - Kam - Indrefilet - Kotelett - Skinkestek - Eisbein - Bacon - Ribbe - Kjøttbein - Wellkjøtt Økologisk pølse fersk, røkt og på glass - Leverpostei - Blodpølse - Pølse - Viltpølse - Kjøttpølse - Pepperpølse - Pølsedeig For økologiske markeder og slaktere arbeider vi også med spesielle ønsker og din bestilling. Spør oss, vi gir gjerne råd.
Portefølje (2)
Tyskland, Mitterskirchen
...Schnitzelmaster-håndapparatet for restauratører, slaktere og catering – Schnitzelmaster-automatiseringsapparatet for storkjøkken og slakterier. Enten banker du kjøttet, en høylytt og ikke akkurat ren jobb, eller så "steaker" du kjøtt, hvor den opprinnelige kjøttkvaliteten ikke forbedres, men blir til "kjøttdeig". Forskjellen gjør Schnitzelmaster. "Mastringen®" er en spesiell metode for mørning av kjøtt (egnet for alle benfrie kjøttstykker), der kjøttfibrene strekkes uten å bli revet – beholder ferskhetskarakteren til kjøttet.
KISMET KJØTT DÖNER PRODUKSJON ble grunnlagt i 2001 av Mr. Resul Alici og sysselsetter nå 15 høyt utdannede slaktere og produksjonsmedarbeidere.
Tyskland, Diedorf
Vi produserer hvitløkprodukter av alle slag, for det gode kjøkkenet, for matproduksjon. f.eks. slaktere og delikatesseforretninger, hvitløkdrikker for helse, hvitløkekstrakt for matlaging.
...Vi er en mellomstor bedrift fra Thüringen, med mer enn 40 års erfaring i kjøttbransjen. Vi håndterer den tekniske og teknologiske delen for våre kunder, helt frem til koordinering med veterinærmyndighetene og implementering med våre kvalifiserte partnere. - Komplette løsninger fra én leverandør - Vi gjør slaktere mobile! • "mobil slakteri" som produksjonssted • Slakting av fjærfe eller storfe i...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play