Frankrike, Baie-Mahault
...Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrettet under optimale forhold for å sikre mørt og smakfullt kjøtt. Ideell for tilpasset skjæring etter dine behov, gjør dette hele storfe det mulig å lage et stort utvalg av kulinariske forberedelser. Bestill i dag for overlegen storfekjøtt.
Samsvarende produkter
Hele storfekropp
Hele storfekropp
Andre produkter
Or ou gull 24
Or ou gull 24
Portefølje (51)
Frankrike, Maubeuge
... raffinere kjøttet ditt! Vår marinade Oued-Amlil er laget av hvitløk og urter av svært høy kvalitet. Den vil gi en gastronomisk touch verdig de store kokkene til kjøtt av typen lam, kalv eller storfe. Spesielt raffinert, minner den om oppskrifter som Maître d’hôtel eller sauser for snegler. Enkel å bruke og klar til bruk, skiller denne marinaden Oued-Amlil seg ut med sin grønne farge og smak av smør-pesto. Restauranter, snacks, fast-food og slaktere som bruker denne Referanse: ART0012...
Portefølje (33)
Frankrike, Belley
... nettstoffet på som en sokk rundt den hengende slaktet, klipper strikken til ønsket lengde, lager en knute i bunnen og fester den øverst på slaktet. Brukere: slakterier, fryselager, skjæreverksteder, kjøtteksportører, slaktere, supermarkeder, jaktforeninger, gårder, distributører, matmarked, restauranter. Egenskaper: Bedre hygiene for slaktet. Reduserer vekttap (i vann) av kjøtt med et gjennomsnitt på 3,16% (i løpet av åtte dager) sammenlignet med naken kjøtt. Bremser...
Portefølje (30)
Frankrike, Le Plessis Robinson
... Verden & Tradisjonell Fransk Slakterkunst, en filosofi signert Grand Caractère for utvalg og tilberedning av produktene sine. Partneroppdretterne overholder de strenge standardene for håndverk og dyrevelferd i Den europeiske union, samt kravene fra Grand Caractère. Skjæringen utføres i Frankrike av kvalifiserte slaktere fra Grand Caractère i respekt for tradisjonen innen fransk slakterkunst.
Portefølje (9)
Frankrike, Rungis
...URODIS, din grossist av ekssepsjonelt kjøtt i Rungis, tilbyr et utvalg som leverandør av førsteklasses kjøtt for å imøtekomme kravene fra slaktere og de største restaurantene. EURODIS, spesialist på ekssepsjonelt kjøtt, har som aktivitet engros salg av førsteklasses kjøtt og tilbyr luksuskjøtt som eksklusivt storfekjøtt som Wagyu, Kobe-kjøtt og andre kjøttferaser. Som leverandør av...
Frankrike, Mietesheim
...La Moutarde spéciale Palette à la Diable er den viktigste ingrediensen for å heve din tilberedning. Denne sennepen er laget spesielt for å dekke kjøtt og holde seg under tilberedning. Denne verdifulle matlagingshjelpen gjør det mulig å krydre rettene for restaurantbransjen og slaktere. Ingredienser: Vann, sennepsfrø, eddik, hvetemel, salt, persille, sjalottløk, krydder, aromaer, konserveringsmiddel: natriumbisulfitt.
Portefølje (80)
Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet for å møte behovene til privatpersoner, samtidig som vi tilbyr et dedikert rom for profesjonelle: distributører, partnere, ostehandlere, slaktere, delikatesseforretninger, små butikker og supermarkeder.
Portefølje (16)
Frankrike, Rungis
... produkter gjennom vår eksportavdeling for fjærfe og kjøtt for å håndtere forsyningen som vi sørger for, for å levere til profesjonelle innen matbransjen, restauranter, slaktere, pølsemakere, catering, samt bedriftsservering og offentlige institusjoner. Vi har også et komplett tilbud innen standard fjærfe, halal-fjærfe og halal-produkter, med emballasje tilpasset dine behov og muligheten til å håndtere store volumer. COURTIN HERVOUET er engrosleverandør av kjøtt fra Galicien i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80 eller send e-post til contact@courtinhervouet.com.
Portefølje (62)
Frankrike, Rungis Cedex
Spesialist innen handel med ferskt kjøtt og innmat av storfe, kalv, lam og svin, samt verdensomspennende storfekjøtt og eksklusive kjøttprodukter. Vi tilbyr et tilpasset tilbud til våre kunder for best mulig å imøtekomme behovene til slaktere, pølsemakere, catering, dagligvarehandel og restaurantbransjen. Takket være et nært samarbeid med våre leverandører, nyter våre kunder godt av garantert ferskhet og den eksepsjonelle kvaliteten på produktene. En strategisk beliggenhet på det nasjonale interessemarkedet (MIN) i Rungis gjør at vi kan levere daglig til hele Frankrike.
Portefølje (7)
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og...
Portefølje (31)
Frankrike, Bersaillin
... den eneste franske produsenten som kan imøtekomme alle behovene til en profesjonell. Vi er uten sidestykke i Europa og gjør at selskapet kan etablere seg med suksess på det internasjonale markedet: Kubemaskiner, Kuttere, Skinnere, Skrellere, Stekformere, Laboratoriekverner, Blande-kverner, Kjølekverner, Spydmaskiner, Tartarmaskiner, Vakuummaskiner, Blandere for slaktere og pølsemakere, Armheiser, Blandeheiser, Pressere, Beinserrere for slaktere og pølsemakere, Osteskjærere, Skinkeskjærere, Kjøtt- og kotelettskjærere.
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Chemy
... produkter, i B to B. Våre flaggskipprodukter er: modnet kjøtt, Galisisk storfe, Angus, Kobe storfe blant annet. Våre hovedkunder er steakhouse-restauranter, restauranter som ønsker å tilby "prestige"-kjøtt, og tradisjonelle slaktere.
Frankrike, Saint-Viance
...er styrken til Viandes de Corrèze et resultat av et regelmessig partnerskap mellom de ulike aktørene i kjøttsektoren. Nær oppdretterne, gir den direkte forbindelsen med landsbygda mulighet til å utvikle kvalitetsprodukter som møter kundenes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk opprinnelse, hovedsakelig fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte av å ha et team som består av entusiaster for kjøtt og kvalitet. Skjæring og bearbeiding av kjøtt svarer til de spesifikke behovene til tradisjonelle slaktere, grossister, dagligvarekjeder og storkjøkken.
Frankrike, Paulhan
Les ETS MAURI MAX er spesialister innen innmat, men også innen kutting, emballering av innmat, pølsemakeri, samt handel med kjøtt i hele Hérault-distriktet. Vi jobber både med storhusholdning og med handelsmenn, som slaktere, cateringfirmaer ... Ta kontakt med oss!
Frankrike, Tarbes
Vår virksomhet består i å sikre distribusjon av utvalgte produkter innen spekemat, pølser og catering, nøye utvalgt i henhold til strenge regler for matsikkerhet. Våre tjenester retter seg mot en profesjonell kundebase innen matbransjen, som inkluderer: slaktere, pølsemakere og cateringtjenester, dagligvarebutikker, restauranter, samt mellomstore og store butikker.
Frankrike, Versailles
Grunnlagt i 1958, er JACOB SA et familieeid selskap som spesialiserer seg på engros- og halvengrosdistribusjon av fjærfe, meieriprodukter, dagligvarer, kjøtt og pølser. JACOB SA består av et profesjonelt og dynamisk team og tilbyr et bredt utvalg av produkter for å best tilfredsstille restauratører, bakere, slaktere, fjærfeprodusenter og cateringfirmaer, takket være daglige leveranser fra deres utvalgte leverandører fra hele Frankrike med bekreftet omdømme.
Frankrike, Mauleon
...Agent for kjøtt, pølser, egg, økologisk og ikke-økologisk. Vår distribusjon skjer til grossister, bearbeidere, supermarkeder, økologiske butikker, slaktere, pølsemakere, ostehandlere og restaurantbransjen. Vi tilpasser emballasjen til våre kunder. Jeg distribuerer kjøtt, pølser og egg fra følgende selskaper: SICABA for rødt kjøtt. (økologisk & merke) BIO VALEUR for økologisk kjøtt og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilands egg.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play