Tyskland, Bruckmühl
...Et eller flere kjøttstykker legges i det passende formrøret. Revolveren roterer til porsjoneringsposisjonen, og den tilsvarende stempelet går inn i formrøret. Produktet formes og måles optimalt i lengderetningen. Nå kan det porsjoneres uten rester eller med et minimalt avsnitt. Fremdrift og stoppplate bestemmer skivetykkelsen i henhold til målvekten. GMS kutter kontinuerlig uten konstant start...
Portefølje (9)
Tyskland, Hemer
...Produktinformasjon "Kylling Pluss" Beckers Beste Kylling 200g Pluss Kylling er en fullverdig kost laget av matgodkjente kjøttråvarer, som fremstilles ferskt for katter av alle raser. Den produseres kun av utvalgte kjøttstykker og deilige innmat. Pluss Kylling blir ekstra skånsomt kaldt fylt, slik at de naturlige vitaminene, mineralene og sporstoffene i størst mulig grad bevares, for å støtte...
Portefølje (69)
...Kreismesser-Dobbel-Slice for skjæring av skiver, strimler, terninger • skjærer 2 dimensjoner i ett arbeidssteg • med 2 kreismesserakser forskjøvet med 90° • for skjæring av kun én dimensjon kan den andre skjære enheten fjernes • for benfritt ferskt kjøtt og fisk, grønnsaker og frukt • Kjøttstykker opptil ca. 1,5 kg • Kjøttinnmatingskanal 185 mm • Messeravstander i 4 / 6 / 9 / 12 / 15 / 18 / 24...
Portefølje (9)
Tyskland, Wilsum
... og containere for andre lett bedervelige varer. Vårt tilbud begrenser seg ikke bare til standardprodukter. Du kan også bestille spesialtilpassede løsninger hos oss. Kuttervogner, som for eksempel brukes i kjøttindustrien for transport av kjøttstykker fra en behandlingsstasjon til en annen innen en bedrift, kompletterer vårt sortiment. De lett rengjørbare plastvognene er betydelig stillere enn tilsvarende modeller i rustfritt stål og er tilgjengelige i forskjellige farger.
Portefølje (10)
Tyskland, Mitterskirchen
...Schnitzelmaster-håndapparatet for restauratører, slaktere og catering – Schnitzelmaster-automatiseringsapparatet for storkjøkken og slakterier. Enten banker du kjøttet, en høylytt og ikke akkurat ren jobb, eller så "steaker" du kjøtt, hvor den opprinnelige kjøttkvaliteten ikke forbedres, men blir til "kjøttdeig". Forskjellen gjør Schnitzelmaster. "Mastringen®" er en spesiell metode for mørning av kjøtt (egnet for alle benfrie kjøttstykker), der kjøttfibrene strekkes uten å bli revet – beholder ferskhetskarakteren til kjøttet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play