...Rotary konveksjonsovn er spesielt designet for produksjon av kaker, bakverk og sandwichbrød i bakerier, restauranter, hoteller og bakeributikker. Takket være den roterende plattformen og varmesirkulasjonssystemene med doble vifter, gir den jevn varmefordeling og bakebalanse på hvert sted på brettet. Ovnen kan produseres med berøringsskjerm eller manuell kontrollpanel. Ovnen kan produseres med...
Portefølje (9)
...Rotary konveksjonsovn er spesielt designet for produksjon av kaker, bakverk og sandwichbrød i bakerier, restauranter, hoteller og bakeributikker. Takket være den roterende plattformen og varmesirkulasjonssystemene med doble vifter, gir den jevn varmefordeling og bakebalanse på hver plass på brettet. Ovnen kan produseres med berøringsskjerm eller manuell kontrollpanel. Ovnen kan produseres med...
Portefølje (7)
Tyrkia, Istanbul
... bakeområdene for å varme dem opp. Bakeområdene er laget av stålplater, og det er absolutt ikke mulig for forbrenningsgassene å lekke inn i bakeområdene fra gasskanalene. Utformingen av gasskanalene og bakeområdene sikrer at den samme temperaturen oppnås under baking i hvert område og på hvert punkt av områdene. Takket være isolasjonen av områdene er damplekkasje fra innsiden til utsiden forhindret. Dampen som er nødvendig for å oppnå ønsket farge og tynn skorpe i produksjonen av brød, sandwichbrød og lignende, leveres av dampgeneratorer.
... på kundetilfredshet med produktene sine, fortsetter å jobbe i denne retningen. Greenoks, pioneren innen innovasjoner i bakerisektoren, er på jakt etter den beste og vakreste måten ved å følge med på teknologiske utviklinger. Vi produserer industrielle ovner (konveksjon, roterende, steinbaserte dekkovner). Våre ovner er produsert for bakverk, varme punkter, kringler, paier, sandwichbrød, osv. i restauranter, hoteller, bakerier, restauranter, konditorier med varme salgssteder.
... stål. Våre toastformer har alternativer for flate eller rillede overflater. Hamburgerbrødformene våre og sandwichbrødformene våre kan betjene ulike produksjoner. Med modellene vi har utviklet, kan vi produsere små, mellomstore eller store hamburgerbrød eller sandwichbrød, og takket være antall rom kan vi produsere 15 til 24 brød i én steking. Pizzafatene våre er laget i henhold til høyden på pizzakantene, noe som gir mulighet for jevn baking av deigen.
Populære land for denne søkefrasen