Frankrike, Aix En Provence
...Sandwichbrød i skiver Hvetemel, gluten, vegetabilske fettstoffer (ikke hydrogenert olje og fett (palme og raps), vann), trimolin, sukker, bakergjær, forbedringsmiddel (hvetemel, emulgator E471 og E481, brekkbønne mel, guarkjernemel tykningsmiddel, melbehandlingsmiddel E300, enzymer), salt, malt, emulgator: lecitin fra soya (uten GMO).
Portefølje (31)
Frankrike, Bayonne
Opprettet i 1994, OKIN, som betyr "baker" på baskisk, er en familiebedrift som ligger på den baskiske kysten. Vi er utelukkende bakere. Siden vår oppstart for 25 år siden, og fortsatt i dag, forblir vi tro mot brødet. Brød er maten vi tror på og som er grunnlaget for kostholdet vårt. Vi fortsetter å utvikle oss, ved å ta vare på hver detalj av våre mest klassiske brød, samtidig som vi streber ette...
Portefølje (44)
Frankrike, L'union
...Våre spesifikke ingredienser gir det ønskede utseendet, teksturen og holdbarheten til alle typer emballerte produkter (brioche, pannekaker, sandwichbrød osv.). Denne teknologien gjør det mulig for produktene å opprettholde sin mykhet i opptil 6 måneder.
Portefølje (12)
Frankrike, Colomiers
Selskapet LE PETRIN DU PAPE er først og fremst et team av profesjonelle bakere som, takket være moderne utstyr, kan produsere tusenvis av brød hver dag. Teamet består av omtrent 100 personer som er spesialisert enten innen produksjon eller innen levering. Vi produserer og leverer i Toulouse og regionen rundt et bredt utvalg av hvitt brød, landbrød og spesialbrød, både bakt og forberedt. Vårt brødutvalg inkluderer småbrød, sandwichbrød og familieboller. Vi kompletterer vårt brødtilbud med et utvalg av bakverk.
Frankrike, Ivry Sur Seine
Utviklet fra det franske bakerfaget, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, toner av rug og surdeig).
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, noter av rug og surdeig).
Populære land for denne søkefrasen