Frankrike, Aix En Provence
...Sandwichbrød i skiver Hvetemel, gluten, vegetabilske fettstoffer (ikke hydrogenert olje og fett (palme og raps), vann), trimolin, sukker, bakergjær, forbedringsmiddel (hvetemel, emulgator E471 og E481, brekkbønne mel, guarkjernemel tykningsmiddel, melbehandlingsmiddel E300, enzymer), salt, malt, emulgator: lecitin fra soya (uten GMO).
Portefølje (31)
Frankrike, Bayonne
Opprettet i 1994, OKIN, som betyr "baker" på baskisk, er en familiebedrift som ligger på den baskiske kysten. Vi er utelukkende bakere. Siden vår oppstart for 25 år siden, og fortsatt i dag, forblir vi tro mot brødet. Brød er maten vi tror på og som er grunnlaget for kostholdet vårt. Vi fortsetter å utvikle oss, ved å ta vare på hver detalj av våre mest klassiske brød, samtidig som vi streber ette...
Portefølje (44)
...Rotary konveksjonsovn er spesielt designet for produksjon av kaker, bakverk og sandwichbrød i bakerier, restauranter, hoteller og bakeributikker. Takket være den roterende plattformen og varmesirkulasjonssystemene med doble vifter, gir den jevn varmefordeling og bakebalanse på hvert sted på brettet. Ovnen kan produseres med berøringsskjerm eller manuell kontrollpanel. Ovnen kan produseres med...
Portefølje (9)
...Rotary konveksjonsovn er spesielt designet for produksjon av kaker, bakverk og sandwichbrød i bakerier, restauranter, hoteller og bakeributikker. Takket være den roterende plattformen og varmesirkulasjonssystemene med doble vifter, gir den jevn varmefordeling og bakebalanse på hver plass på brettet. Ovnen kan produseres med berøringsskjerm eller manuell kontrollpanel. Ovnen kan produseres med...
Portefølje (7)
... "Light-coat". "Light-coat" betyr høy kvalitet, gyldenbrune brød fra den aller første bakingen. Former: Toast-brød Pannesett for 500-750 g Brød Sandwichbrød-, Fullkornsbrød- og "Kosaken"-Pannesett Isolerte-, Triangel- og Hermetiske Brød Pannesett Spesialproduksjoner for bestilling av over 10 enheter allerede! I tillegg til de standard Pannesettene som er oppført, produserer vi også brødformer og sett etter dine individuelle spesifikasjoner. Skreddersydd for å møte kravene og forholdene i din bedrift.
Portefølje (49)
Frankrike, L'union
...Våre spesifikke ingredienser gir det ønskede utseendet, teksturen og holdbarheten til alle typer emballerte produkter (brioche, pannekaker, sandwichbrød osv.). Denne teknologien gjør det mulig for produktene å opprettholde sin mykhet i opptil 6 måneder.
Portefølje (12)
Tyrkia, Istanbul
... bakeområdene for å varme dem opp. Bakeområdene er laget av stålplater, og det er absolutt ikke mulig for forbrenningsgassene å lekke inn i bakeområdene fra gasskanalene. Utformingen av gasskanalene og bakeområdene sikrer at den samme temperaturen oppnås under baking i hvert område og på hvert punkt av områdene. Takket være isolasjonen av områdene er damplekkasje fra innsiden til utsiden forhindret. Dampen som er nødvendig for å oppnå ønsket farge og tynn skorpe i produksjonen av brød, sandwichbrød og lignende, leveres av dampgeneratorer.
Frankrike, Colomiers
Selskapet LE PETRIN DU PAPE er først og fremst et team av profesjonelle bakere som, takket være moderne utstyr, kan produsere tusenvis av brød hver dag. Teamet består av omtrent 100 personer som er spesialisert enten innen produksjon eller innen levering. Vi produserer og leverer i Toulouse og regionen rundt et bredt utvalg av hvitt brød, landbrød og spesialbrød, både bakt og forberedt. Vårt brødutvalg inkluderer småbrød, sandwichbrød og familieboller. Vi kompletterer vårt brødtilbud med et utvalg av bakverk.
... på kundetilfredshet med produktene sine, fortsetter å jobbe i denne retningen. Greenoks, pioneren innen innovasjoner i bakerisektoren, er på jakt etter den beste og vakreste måten ved å følge med på teknologiske utviklinger. Vi produserer industrielle ovner (konveksjon, roterende, steinbaserte dekkovner). Våre ovner er produsert for bakverk, varme punkter, kringler, paier, sandwichbrød, osv. i restauranter, hoteller, bakerier, restauranter, konditorier med varme salgssteder.
... stål. Våre toastformer har alternativer for flate eller rillede overflater. Hamburgerbrødformene våre og sandwichbrødformene våre kan betjene ulike produksjoner. Med modellene vi har utviklet, kan vi produsere små, mellomstore eller store hamburgerbrød eller sandwichbrød, og takket være antall rom kan vi produsere 15 til 24 brød i én steking. Pizzafatene våre er laget i henhold til høyden på pizzakantene, noe som gir mulighet for jevn baking av deigen.
Frankrike, Ivry Sur Seine
Utviklet fra det franske bakerfaget, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, toner av rug og surdeig).
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, noter av rug og surdeig).
Populære land for denne søkefrasen