Italia, Marmirolo
...W: 400 ÷ 420. Vanlig hvetemel fra de beste nordamerikanske hvete, for de mest krevende pizzabakerne. Ideelt for deiger med tradisjonell metode, lang hevetid over 24 timer og lagring i opptil 6 dager i kjølerom. 25KG - 10KG...
Portefølje (56)
Tsjekkia, Praha 1
...noe som gjør den ideell for en rekke bake- og matlagingsapplikasjoner. Hvete har også et vått gluteninnhold på 24 % min og et fallende tall på 300-400 sek, noe som sikrer at den møter de spesifikke behovene til sitt målmarked. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshet tilbyr EG Export & Import Milling Wheat Grade 1 som et pålitelig og næringsrikt valg for de som trenger hvete av høy kvalitet.
Portefølje (33)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play