Italia, Marmirolo
...W: 310 ÷ 330. Type '1' mel med lav raffinering, rikt på fiber og mineraler. Det er ideelt for deig med middels/lang heving og kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager. 25 KG...
Portefølje (56)
Frankrike, Aizenay
...Beskrivelse : Melet av rug T70 er et mel laget av rugkorn, en kornsort som tradisjonelt brukes i baking. Det er lett siktet, noe som gir det en lys gråaktig farge og en fin tekstur. "T70" indikerer et askeinnhold som sikrer en god balanse mellom finhet og næringsrikdom. Rug er kjent for sin lett søte og syrlige smak, som gir et distinkt preg til brød og andre tilberedninger. Opprinnelse : Ukraina. Emballasje : papirpose på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palettisering : 750-950kg.
Portefølje (44)
Bulgaria, Otets Paisievo
... grekerne og romerne for sin behagelige, forfriskende duft, som minner om sitronskall. Tradisjonelt i Bulgaria brukes den til å lage te, og separat – til å lage sopper og likører. Nerveberoligende, smertelindrende, antispasmodisk, blodtrykksenkende, appetittstimulerende, fordøyelsesfunksjon-forbedrende virkning. Den brukes ved sykdommer av nervøs opprinnelse (rask hjertebank, hjerte-neurose, nevrasteni, oppkast av nervøs opprinnelse, migrene, seksuell opphisselse, brystfrosk).
Portefølje (187)
Polen, Lublin
...VG Hostly P-M C1 Pea Meat Analog er et banebrytende plantebasert produkt designet for å etterligne teksturen og konsistensen av tradisjonelt kjøtt. Laget av erteprotein, tilbyr dette dypfryste produktet et bærekraftig og næringsrikt alternativ for de som søker kjøttfrie alternativer. Ved tining og termisk behandling blir det et allsidig tillegg til ferdigretter, catering og bekvemmelighetsmat, og...
Portefølje (20)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Retter laget av rugmel har færre kalorier enn de laget av hvete. Selv personer som følger ulike vekttapsdietter kan bruke rugmel til baking. Ikke bare kan tradisjonelt svart brød bakes av rugmel. Dette melet fungerer også som en base for mange deilige og sunne bakverk, som flate kaker, muffins, pepperkaker, kjeks og småkaker. Rugmel inneholder vitaminer fra gruppe B, PP, samt vitamin E, en kilde...
Portefølje (116)
Tyrkia, Ordu
...Hasselnøttmel, som er laget ved å male ferskt ristet hasselnøtter, brukes som et næringsrikt og smakfullt alternativ til tradisjonelt mel i ulike godsaker som kaker, kjeks, småkaker, iskrem og forskjellige sunne matvarer. Dette gjør det mulig å inkludere de nærende egenskapene og den utsøkte aromaen av hasselnøtter i et variert utvalg av kulinariske herligheter.
Portefølje (10)
Belgia, Houdeng-Goegnies
...-ingredienser: Aqua, lavendelblomstvann (Lavandula angustifolia), peppermyntevann (Mentha piperita), Simmondsia chinensis, sheasmør (Butyrospermum parkii), cetylglukose, sorbitanolivat, mangokjernesmør (Mangifera indica), glyserin, Mel (honning - RAW), basisalkohol, ekstraktalkohol - Cannabidiol (CBD), furunålolje (Pinus Sylvestris), peppermynteolje (Mentha piperita), lavendelblomsterolje (Lavandula hybrida (Budrovic)), xantangummi Europeisk ansvarlig: Green Industries - Pura Vida CBD...
Portefølje (42)
ufs.country_names.RU, Moscow
... tradisjonelt mel for deg. Vi anbefaler å blande kokos- og for eksempel mandelmel for å erstatte hvete. En stor mengde fiber, på den ene siden, er bra for helsen, men på den andre siden betyr det høy hygroskopisitet, slik at melet absorberer fuktighet veldig godt. Dette må tas i betraktning når man beregner proporsjonene, og tilsett mindre enn tradisjonelt mel (omtrent en og en halv gang sammenlignet med vanlig hvete). Det vil ikke være overflødig å tilsette ett egg mer til deigen enn i den vanlige oppskriften eller bruke bananer. Kokosmel har...
Portefølje (8)
Frankrike, L'union
... kan tilby alle disse kvalitetene samlet i produktene dine (mestring av produksjonen, harmoniske utviklinger, respekt for smaken,…). Vårt utvalg av ingredienser for bakverk er svært variert: Spesialforbedrer som fremmer jevnheten i deigen og mykheten i produktet Bakverk PAC (Klar til å Bake) for mel som mangler styrke Mykhetsforbedrer for småkaker som fungerer som vannretensjon Mange andre kategorier av ingredienser ….
Portefølje (12)
Frankrike, Sault
... uønskede kornene. En kvalitetskontroll er nødvendig for å sjekke renheten til kornene. Når alle disse trinnene med rensing og kontroll er fullført, er kornene klare til konsum, og deretter til videreforedling, spesielt til mel. Du kan bestille disse råvarene i bulk eller i pakker beregnet for detaljhandel.
Andre produkter
Korn
Korn
Italia, Albano Laziale
Pinsa Romana er en rett rik på historie, hvis opprinnelse går tilbake til det gamle Roma. Nyutviklingen av oppskriften har gjort dette produktet unikt: deigen er laget av en blanding av mel, som hvete, ris og soyamel, med en høy prosentandel vann, surdeig og uten tilsetning av tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. De viktigste egenskapene er: - oval form - sprø kant - høy fordøyelighet oppnådd gjennom heving i 48-72 timer. Prosjektet Pinsa 2.0 har som mål å lage et tradisjonelt produkt i moderne stil, tilgjengelig for alle!
Italia, Gioiosa Ionica
... kokker: Klær, Verktøy og Kniver, Servise, Oppbevaringsartikler, Hygiene- og Rengjøringsartikler, Innredning til kjøkken, spisesal og utendørsområder. Eurorappresentanze tar også seg av design av ditt lokale nøkkelferdig. Vårt team inkluderer spesialiserte arkitekter, teknikere og landmålere som kan imøtekomme alle dine estetiske og funksjonelle behov. Vi tar også vare på dine råvarer, og tilbyr hundrevis av nødvendige matprodukter for å sikre suksess for ditt produkt: fra tradisjonelt mel til spesialmel, fra produkter i olje til sylteagurk,...
... til messe. Condado Paradanta har tre personer som har ansvar for produksjonen av produktet. De er Lucía González, Ángela Rodríguez (som nylig gikk av med pensjon) og Thayree Iglesias, som lager requeixo på tradisjonelt vis, uten å tilføre ny teknologi. I tillegg har vi Fran Sotelino, gastronomisk rådgiver for Condado Paradanta.
Frankrike, Yvre L Eveque
Håndverksmøller. Produsent av 100% fransk hvetemel. Produsent av bakevennlige meltyper. Bakevennlige meltyper for bakere. Rødmerket mel for tradisjonelt fransk brød. Produsent av konditormel. Hvetemel for produksjon av butterdeig og hevet deig. Hvetemel for produksjon av wienerbrød. Mel for brød rikt på korn. Produsent av økologiske meltyper. Mel for tradisjonelle baguetter. Mel for tradisjonelle baguetter beriket med solsikkefrø. Mel fra CRC-hvete.
Belgia, Mussy La Ville
Bakeri spesialisert på gourmetpaté og tradisjonelt røkte pølser. Emballasjen er selvfølgelig regulert av strenge normer fra AFSCA, som inkluderer på etiketten: partinummer, sporbarhet av kjøtt, krydder, mel, egg som brukes, samt allergener som finnes i det ferdige produktet, noe som krever ekstra arbeid og betydelig oppmerksomhet. Frédéric uttrykker ønsket om å kunne opprettholde den tradisjonelle produksjonen av produktene sine i lang tid, bevare oppskriftene som er overlevert av foreldrene og besteforeldrene hans, og fortsette å fremme forsvaret av våre gaumais-produkter.
Tyrkia, Kayseri
... vi også mel laget av frøene som har fått oljen fjernet. Vi forbereder og selger produkter laget av harnup og oliven som vokser i vårt nærområde, på tradisjonelt vis. Vår misjon: Å opprettholde produksjon av varer og tjenester i samarbeid med kundene, uten å gå på kompromiss med forretningsetikk og kvalitet. "Å være et selskap som opprettholder balansen mellom forretningsområdene i vår...
Masum Beyaz er Tyrkias første diett- og diabetesbakeri som gjør det mulig for personer som kjemper mot diabetes og fedme å fjerne tradisjonelt hvitt mel helt fra livene sine og få tilgang til nye generasjons diett- og diabetesprodukter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play