Spania, Guijuelo (salamanca)
Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene. Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Portefølje (55)
Frankrike, Auros
...hvitt skinke fra Frankrike med svart trøffel fra Périgord Hvitt skinke med svart trøffel fra Périgord. En trøffelskinke laget i Frankrike, håndverksmessig og regionalt. Tilberedt dampet i sitt eget saft for mer smak. 1/2 skinke på 3,5 kg; holdbarhet 20 dager. En delikat duft av svart trøffel fra Périgord, nøye dosert. Et festprodukt som kan serveres i chiffonnade til dine aperitiffer, tapas...
Portefølje (31)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Roterende skinkeholder Mod. "Grunnleggende" av nyeste design. Laget av eik. Folkelig visdom sier at god skinke bør skjæres med kniv, slik at skivene har optimale organoleptiske egenskaper for konsum.
Portefølje (43)
Frankrike, Laissac
...Gaveesken 100% Aveyronnais. Gaveesken inneholder: 3 Popines med spekemat (blant annet pølse, coppa, lonzo, skinke eller tørket Aubrac-okse) og en flaske rødvin Marcillac Exception (Languedoc). Gaveesken presenteres i en svart boks eller en kraftpapirveske avhengig av tilgjengelighet. Popines: Spekemat uten nitritt, skåret og vakuumpakket i et glasskrukke som er 100% resirkulerbar. Uten...
Portefølje (29)
Frankrike, Lyon
...Hel svart svinekjøttskinke fra Bigorre AOP. En skinke med karakter som kjennes igjen på sitt marmorert kjøtt og sitt eksepsjonelle fett, som er resultatet av 24 måneders modning. Den svarte svinen fra Bigorre, en slektning av den iberiske "Pata Negra" og gjenkjennelig på sin svarte pels, er en eksepsjonell fransk gris. Den nyter et sunt kosthold bestående av 100% vegetabilske produkter og lever fritt ved foten av fjellene.
Portefølje (40)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Guijuelo
...Den høyeste kvaliteten av skinke fra Spania, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket. Vi selger kun til bedrifter. Informasjonen: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minste bestilling: 25 pappesker (1.000 stk.). Pris 25 esker Eske: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spania) Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato Vekt av esken: Holdbarhetsvekt: 6,55 kg. Leveringstid: Å avtale Transport: Kjølt 5ºC.
Portefølje (2)
NewTrade International importerer mat direkte fra de ledende produsentene i verden, og med presis distribusjon kan vi møte kravene fra det nasjonale markedet.
Portefølje (4)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert: - Chipolatas nature X6 - Chipolatas 2X2 delbar - Pølser X4 - Røkte pølser X2 - Frankfurt-pølser X4 - Pølser 2X1 delbar - Hvit blodpølse X2 - Svart blodpølse X2 - Naturell bacon - Røkt bacon - Skinkeskiver med ben X3 - Røkt skinke til grilling X2 skiver - Stekt roastbiff skive - Vendée-skinke X4 skiver - Leverpostei skive - Landpostei skive - Paideig X2 - Hodepølse skive...
Østerrike, Vienna
...Trøffelolje er en delikat og aromatisk krydderolje. Den er laget med høykvalitets kaldpresset olivenolje fra Primadonna. Trøffelolje er spesielt egnet for å heve smaken på risotto og pasta, carpaccio, eggerøre, ost, potetmos, kremete sauser / lette bundne sauser, eggerøre / stekt egg, bløtkokt egg / posjert egg / onsen egg og skinke. Innhold: 150 til 750 ml Smak: original svart trøffelsmak gjennom naturlige trøffelskiver, med fin oliven smak.
Portefølje (8)
... Stillehavet - Jordbær - Hvitløk - Pølser (skinke, spekeskinke, vanlig pølse, svart pølse, osv.) - Lime - Fisk - Ris - Ost - Mucua - Maruvo - Fuba de bombo / Fuba de milho - Okra - Palmolje, osv. - Kald drikke Kizaca - Snacks fra området - Tørket fisk, osv. - Kjøtt, osv. ANG LESS GOLD IMPORT OG EKSPORT AS tilbyr flere løsninger som sikrer tilfredsstillelse for våre kunder og partnere med høyere kvalitet...
...med hovedkontor i Estremoz, dobbelt sertifisert i henhold til NP EN ISO 9001 (Bearbeiding og Transformasjon av Ferskt og Frosset Kjøtt: Svin (Svart Svin, Hvitt Svin) og Sau. Produksjon av Tradisjonelle Pølser fra Alentejo (Svart Svin, Hvitt Svin) og andre Pølser) og IFS FOOD, med helsemerket L-301. Vi har vært i drift i mer enn tre tiår, og har noen av de mest moderne fasilitetene i landet for bearbeiding av kjøttprodukter, vi er spesialister av tradisjon. SEL har mottatt mer enn 10 distinkte internasjonale og nasjonale priser.
Vi importerer eksklusivt iberiske produkter fra ulike spanske selskaper. Hovedsakelig modnede skinker av hvit rase (duroc) og svart rase (iberico pata negra). Våre produkter er helt naturlige og har lavt saltinnhold (2,57 g per kg) og inneholder ikke dekstrose, fargestoffer eller konserveringsmidler. Bare salt og modning i høyfjellet over 2000 meter.
... og de lager hjemmelagde sauser - den brede variasjonen skiller seg ut - som er utsøkte. Det vil ikke mangle ekte pizza med tynn bunn laget i vedfyrt ovn. Svart ris med aioli og iberisk skinke med sennep er attraktive alternativer fra regionen. Den kulinariske tilbudet fra restauranten Bocafina kompletteres med hjemmelagde desserter og et bemerkelsesverdig utvalg av nasjonale viner. De har dagens meny og er også et godt sted å starte dagen med deilige frokoster. Skal du gå glipp av dette?
Frankrike, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet å transformere og modnes Bayonne-skinke og eksepsjonell svart svineskinke. Ved å skaffe seg førsteklasses råvarer og inspirere seg av tradisjonelle baskiske og bigourdanske metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høy kvalitet og prestisje på produktene sine. I samarbeid med lokale oppdrettere og et godkjent skjæreverksted, har Les Salaisons de l'Adour fordelen av å tilby økologisk Bayonne-skinke, som er et naturlig produkt laget med respekt for miljøet vårt.
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play