Frankrike, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g En barndomsfølelse vil komme tilbake til deg, dine mest smakfulle minner fra en piknik på landet, denne Pâté Basque med en subtil smak av Espelette-pepper er perfekt å nyte på en lett ristet toast eller sammen med en grønnsakspickle eller sylteagurk. INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaproteiner, økologisk gjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, Espelette-pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Portefølje (7)
Spania, Dicastillo, Navarra
...Tartufata-sausen er laget med ekstra jomfruolivenolje og ingredienser fra ulike planter, som trøfler og sopp, pakket gjennom fysiske prosesser, uten tilsetning av konserveringsmidler. Med en pâté-lignende tekstur og en svært behagelig aroma og smak av svart trøffel og Boletus edulis, er den svært deilig å nyte direkte på brødskiver eller tilsatt i pastaretter, pizzaer, osv.
Portefølje (132)
Frankrike, Mandelieu
Grunnlagt i Vence i 1972 av sin navngitte skaper, François Roméo, har olivenoljeprodusenten med samme navn gjennom årene klart å skape og utvikle ulike serier av olivenolje. Med en harmonisk balanse mellom mykhet og fruktighet, livlighet og urteaktige noter, appellerer oljen François Roméo til et bredt publikum. Merket François Roméo er anerkjent av forbrukerne som en garanti for seriøsitet og kv...
Portefølje (45)
Spania, Cuarte De Huerva
...Et av hovedproduktene til José Lou er de svarte oliven av varianten "Empeltre", som stammer fra den sørlige delen av Aragón (Spania). Nettopp derfor har José Lou ønsket å gi en merverdi til et av sine mest karakteristiske produkter og presentere det i en tilberedning som inkluderer bruk av ekstra jomfruolivenolje. En deilig paté med en fin konsistens, 100% naturlig, uten tilsetningsstoffer eller...
Portefølje (10)
Italia, Palagonia
...Format: Glassbeholder på 212 g Ideelle som aperitiff sammen med smakfulle snacks. Passer til friske og sprudlende viner som Prosecco Di Valdobbiadene; 8° er serveringstemperaturen. Bruttovekt: 350 g. Nettovekt: 212 g. . Ingredienser: Asparges 35%, Soltørkede tomater 30%, Solsikkeolje 30%, Brødsmuler 5%, Syrlig vineddik, Salt, Hvitløk, Kvernet svart pepper, Persille, Sitronsyre, Askorbinsyre. Tips: Oppbevares på et kjølig sted, med en temperatur mellom +4°c og 20°c beholdere fra: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Spania, Reus ( Tarragona )
...Eksklusiv Olivada eller svart oliven saus fra Bajo Aragón, høyt verdsatt for sin fantastiske smak og intense aroma. Olivada Olivera d’Atenea er en myk og delikat olivenpasta, perfekt for å smøre på toast og kanapéer, samt for å lage overraskende dressinger til vinaigretter, carpaccio eller salater. Kokt brukes Olivada som base for viltgryter, der den tilfører sin intense aroma. VEGAN · GLUTENFRI · MED OLIVENOLJE...
Portefølje (10)
Frankrike, Lyon
...Vår terrine av svart svin fra Bigorre fremhever de karakteristiske smakene av dette eksepsjonelle fete svinet fra Pyreneene, med den røyksmaken av 100% naturlig og autentisk kjøtt.
Portefølje (40)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...En delikatesse for høytidene... Cul Noir Limousin, foie gras og nøtter, alt i en pâté! Ideelt servert med ristet ingefærbrød, salat og en hvitvin fra Coteaux de la Vézère. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler. 180 g...
Portefølje (71)
Spania, Cadrete
...Denne boksen inneholder: Olje: – AOVE "Antigo". Sorten empeltre. 500ml. – AOVE "Envero". Sorten arbequina. 500ml. Eddik: – Økologisk sherryeddik. 250ml. – Eddik med økologisk honning. 250ml. Olivenpaté: – Økologisk svart paté. Sorten empeltre. 110gr. – Økologisk grønn paté. Sorten arbequina. 110gr. *Alle våre bokser er fylt med økologisk havreflis for å unngå bruk av plast.
Portefølje (5)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pâte a samoussa 300 g hvetemel 100 g smeltet smør 150 ml vann 25 g maizena Fyll med potet 2 poteter 150 g erter eller etter eget valg 1 løk 2 ss vegetabilsk olje 2 hvitløksfedd, hakket ½ ts garam masala ½ ts malt koriander 1 ts hakket ingefær ½ ts gurkemeie salt, svart pepper ½ sitronsaft 1 ts rød chili pulver 2 ss hakket koriander ½ rød chili, skivet...
Italia, Castelverano
Essensene fra Sicilia og typiske produkter: Oliven, Olje fra Nocellara del Belice, Økologisk Honning, Vino Dop IGP, Oregano, Kaprer, Passito Zibibbo fra Pantelleria, Syltetøy og Konserver, Svart Brød fra Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Frukt, Tørkede Tomater, Nubia Hvitløk, Patè Busiate, Salt fra Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale og tradisjonelle produkter av Kvalitet og Naturlig Smak.
Populære land for denne søkefrasen