...Tartufata-sausen er laget med ekstra jomfruolivenolje og ingredienser fra ulike planter, som trøfler og sopp, pakket gjennom fysiske prosesser, uten tilsetning av konserveringsmidler.
Med en pâté-lignende tekstur og en svært behagelig aroma og smak av svart trøffel og Boletus edulis, er den svært deilig å nyte direkte på brødskiver eller tilsatt i pastaretter, pizzaer, osv.
...Et av hovedproduktene til José Lou er de svarte oliven av varianten "Empeltre", som stammer fra den sørlige delen av Aragón (Spania). Nettopp derfor har José Lou ønsket å gi en merverdi til et av sine mest karakteristiske produkter og presentere det i en tilberedning som inkluderer bruk av ekstra jomfruolivenolje. En deilig paté med en fin konsistens, 100% naturlig, uten tilsetningsstoffer eller...
...Eksklusiv Olivada eller svart oliven saus fra Bajo Aragón, høyt verdsatt for sin fantastiske smak og intense aroma.
Olivada Olivera d’Atenea er en myk og delikat olivenpasta, perfekt for å smøre på toast og kanapéer, samt for å lage overraskende dressinger til vinaigretter, carpaccio eller salater.
Kokt brukes Olivada som base for viltgryter, der den tilfører sin intense aroma.
VEGAN · GLUTENFRI · MED OLIVENOLJE...