...LE PATE BASQUE.
100g En barndomsfølelse vil komme tilbake til deg, dine mest smakfulle minner fra en piknik på landet, denne Pâté Basque med en subtil smak av Espelette-pepper er perfekt å nyte på en lett ristet toast eller sammen med en grønnsakspickle eller sylteagurk.
INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaproteiner, økologisk gjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, Espelette-pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Grunnlagt i Vence i 1972 av sin navngitte skaper, François Roméo, har olivenoljeprodusenten med samme navn gjennom årene klart å skape og utvikle ulike serier av olivenolje. Med en harmonisk balanse mellom mykhet og fruktighet, livlighet og urteaktige noter, appellerer oljen François Roméo til et bredt publikum.
Merket François Roméo er anerkjent av forbrukerne som en garanti for seriøsitet og kv...
...Vår terrine av svart svin fra Bigorre fremhever de karakteristiske smakene av dette eksepsjonelle fete svinet fra Pyreneene, med den røyksmaken av 100% naturlig og autentisk kjøtt.
...En delikatesse for høytidene... Cul Noir Limousin, foie gras og nøtter, alt i en pâté! Ideelt servert med ristet ingefærbrød, salat og en hvitvin fra Coteaux de la Vézère. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler. 180 g...
...Pâte a samoussa
300 g hvetemel
100 g smeltet smør
150 ml vann
25 g maizena
Fyll med potet
2 poteter
150 g erter eller etter eget valg
1 løk
2 ss vegetabilsk olje
2 hvitløksfedd, hakket
½ ts garam masala
½ ts malt koriander
1 ts hakket ingefær
½ ts gurkemeie
salt, svart pepper
½ sitronsaft
1 ts rød chili pulver
2 ss hakket koriander
½ rød chili, skivet...