Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
...bakt og krydret. Aromaene produseres i samsvar med gjeldende EU-retningslinjer (inkludert smaksstoffforordning 1334-2008). Mulige smakprofiler: Kylling og kalkun Storfe og krydret kjøtt Svinekjøtt, skinke og bacon Lam Tsjekkia: Tsjekkia 20 kg: 20 kg...
Portefølje (19)
Portugal, Ferreira Do Zêzere
...Prøv våre bølgede pomfries med smak av stekt egg og skinke, tørre og sprø, med den intense smaken av ekte pomfries.
Portefølje (10)
...Nyt eksklusiviteten av vår benfrie skinke, naturlig kurert og delt i to for enkel servering. Denne skinken er et mesterverk av smak, laget av førsteklasses svinekjøttlår og kurert med dedikasjon. Prosessen inkluderer presis salting og tørking, noe som sikrer en skinke med levende smaker og eksepsjonelle teksturer. Opplev den ekte smaken av naturlig curing med hver bit, perfekt for enhver anledning.
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert: - Chipolatas nature X6 - Chipolatas 2X2 delbar - Pølser X4 - Røkte pølser X2 - Frankfurt-pølser X4 - Pølser 2X1 delbar - Hvit blodpølse X2 - Svart blodpølse X2 - Naturell bacon - Røkt bacon - Skinkeskiver med ben X3 - Røkt skinke til grilling X2 skiver - Stekt roastbiff skive - Vendée-skinke X4 skiver - Leverpostei skive - Landpostei skive - Paideig X2 - Hodepølse skive...
Østerrike, Vienna
...Trøffelolje er en delikat og aromatisk krydderolje. Den er laget med høykvalitets kaldpresset olivenolje fra Primadonna. Trøffelolje er spesielt egnet for å heve smaken på risotto og pasta, carpaccio, eggerøre, ost, potetmos, kremete sauser / lette bundne sauser, eggerøre / stekt egg, bløtkokt egg / posjert egg / onsen egg og skinke. Innhold: 150 til 750 ml Smak: original svart trøffelsmak gjennom naturlige trøffelskiver, med fin oliven smak.
Portefølje (8)
Frankrike, Landeleau
... kan fylles med skinke, ost, egg for å nyte en komplett pannekake, og for de mer kresne, en puré av purre, kamskjell med små grønnsaker... Rullet med hvitløks- og urtedip og skinke eller laks, avkjølt og deretter skåret i små skiver, vil de følge med på aperitiffen. Designet for å være diameteren til en panne (omtrent 27 cm) I posen holdes den under beskyttende atmosfære av oksygenabsorberer: dette forsinker den naturlige oksidasjonen av pannekaken, så lenge posen er lukket.
Portefølje (3)
Portugal, Almargem Do Bispo
Bedrift som har drevet med prosessering av hel og delt stekt pattegris siden 1987. Nå med nye praktiske og attraktive emballasjer, med formater tilpasset husholdningers bruk. Vi leverer typisk stekt pattegris fra den portugisiske regionen Negrais, vakuumpakket rå pattegris, pattegris skinke, ultrafrosset stekt pattegris og ultrafrosset rå pattegris. Vi har også egne merkevarer, unike produkter i variasjonen paté av pattegris, paté av torsk, med og uten hvitløk. - En ekte delikatesse.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Italia, Montespertoli
Håndverksproduksjon av porchetta og stekt porchetta-buster...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play