Spania, Guijuelo-Salamanca
...salting, naturlig tørking og lagring. Ingredienser: Ibérico Bellota-skinke, salt Vekt: 1,400 kg Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal den oppbevares ved temperatur under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og lagring. Vekt: 1,400 kg Ingredienser: Ibérico Bellota-skinke, salt...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Kunnskapen til våre mesterhuggere og smaksegenskapene til vår skivede Castro y González "Selección" skinke er vakuumpakket for senere nytelse. Våre ekspert mesterhuggere gir hver skive riktig størrelse og tykkelse, slik at den har best mulig smak og aroma. Enkelt, praktisk. Perfekt nytelse for sansene. SKU:616021 Fraktvekt:0,2 kg...
Portefølje (55)
Spania, Monroyo (teruel)
Vi er produsenter av skinker og pølser i provinsen Teruel, og har produsert håndverksmessig siden våre begynnelser i 1898. Vi følger en streng produksjonsprosess der sluttkvaliteten er i fokus, for å oppnå et høyt differensiert produkt. For dette baserer vi oss på en nøye utvalg av råvarer og en rigorøs produksjonsmetode der vår tradisjonelle kunnskap om produksjon og håndtering kombineres med den...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt hovedkontor i Guijuelo (Salamanca) og er nesten utelukkende dedikert til industrialiseringen av iberisk svin. Målet var å bygge et slakteri med skjære- og smelteanlegg for fett, som skulle gi dem slakting og skjæring av svinene som deres industrier trengte, samt omdanning av svinefett til fett gjennom en smelteprosess, og industrien startet sin aktivitet ...
Portefølje (8)
Spania, Guijuelo
...Den høyeste kvaliteten av skinke fra Spania, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket. Vi selger kun til bedrifter. Informasjonen: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minste bestilling: 25 pappesker (1.000 stk.). Pris 25 esker Eske: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spania) Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato Vekt av esken: Holdbarhetsvekt: 6,55 kg. Leveringstid: Å avtale Transport: Kjølt 5ºC.
Portefølje (2)
Spania, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret av en sertifisert mesterkutter og vakuumpakket for å bevare all sin aroma og smak. Omtrentlig vekt: 100 g.
Portefølje (9)
Spania, Valencia
...Vi tilbyr hele stykker eller vakuumpakkingstjeneste i 150g poser. Min. Bestilling Vakuumpakket: 3 Stykker; 4-5 kg hver.
Portefølje (8)
Spania, Alcobendas
... enkle formatet: skivet, vakuumpakket og med den mest miljøvennlige presentasjonen som finnes på markedet. Vi kontrollerer hele produksjonsprosessen fra genetikken til våre griser til produktet når hjem til deg. Og vi gjør det ikke av caprice. Vi gjør det fordi det er den eneste måten å oppnå det høyeste kvalitetsnivået på alle våre produkter, og enda viktigere, at denne kvaliteten er konstant og at du ikke får noen overraskelser. Regelmessigheten i kvaliteten på denne typen produkter, så håndverksmessige og naturlige, har alltid vært deres Akilleshæl.
Spania, Porriño
... og kokte egg, kokt og vakuumpakket. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger brukes. I Galicia serveres den tradisjonelt som en forrett, akkompagnert av en kald grønnsaksblanding. Et annet populært forslag er å spise den med ferskt brød; enten på toast eller som en utmerket sandwich. Serveres i salater, finhakket og dresset med lett Modena-eddik. Andre ideer inkluderer; å servere sammen med grillet fersk grønn asparges, med bakte poteter, karameliserte Piquillo-pepper eller karameliserte blandede bær. Vår lamprey er også deilig med alt maismelbrød eller småkaker.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play