Spania, Guijuelo (salamanca)
...Vår eikenøtt-fôrede 100% iberiske loin i "Premium" luksusforpakning har en intens burgunder rød farge med striper av perleaktig fett, en glatt og kremet følelse, intens og vedvarende smak, samt en behagelig aroma. Den langsomme naturlige tørkeprosessen og marinaden laget av paprika og naturlige krydder, brukt av familien i tre generasjoner, gir vår iberiske eikenøtt loin en uovertruffen bukett. SKU: 513000 vekt: 0,5 kg Fraktvekt: 0,7 kg...
Portefølje (55)
Spania, Madrid
...Opprinnelse: Peru Næringsverdier (per 100g) Energi: 374 Kcal Karbohydrater: 68,9 g Proteiner: 13,1 g Totalt fett: 5,8 g Mettet fett: 0,59 g Enumettet fett: 1,54 g Flerumettet fett: 2,35 g Kostfiber: 5,9 g...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... stykket, ved en kontrollert temperatur mellom 3º og 5º Celsius, og med en relativ fuktighet mellom 75% og 85%. Rase: 100% Iberisk Fôring: Eikenøtter Etikett: Rød Energiverdi: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fett: 32.3 g Mettet fett: 9.7 g Karbohydrater: 1 g Sukker: 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
Spania, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Uten bein fra Sierra Lindón - Prosciutto di Teruel D.O.P. har en rød farge, med marmorert fett, og ved skjæring avslører det et veldig glinsende utseende. Det kjennetegnes av en lite salt smak og samtidig en delikathet. Fettet har en behagelig smak, og den kremete konsistensen frigjør en unik aroma. Presentasjon: Uten bein prosciutto pakket vakuum. Modning: 20 - 24 måneder...
Portefølje (10)
Spania, Monroyo (teruel)
...Serranoskinke med en tørking på ikke mindre enn 18 måneder, modnet i kjellere, får hvile i den tiden som er nødvendig for å oppnå smelting av fett, som har en smøraktig utseende med en lys serrano-farge. Fargen ved skjæring av reservasjinken går fra purpur-rød med lette fettinnslag i det magre kjøttet. Det er et produkt med mild smak, intens aroma og lavt saltinnhold, med en gjennomsnittsvekt og...
Portefølje (43)
Populære land for denne søkefrasen