Spania, Guijuelo (salamanca)
...Vår Jamón de Bellota Ibérico kjennes igjen på sin avlange form med mørk og slitt klauv, typisk for eksemplarer som har vært i aktivitet på markene. Den har en intens og glitrende farge med stor tilstedeværelse av hvite fettårer i teksturen. Ved smakingen merkes en intens og vedvarende aroma, med hint av nøtter og mark, som gir en saftig balanse mellom graden av saltinnhold og den nøye modningen, kombinert med en lang og behagelig ettersmak. Dette konkretiserer enda mer opplevelsen som dette mesterverket av naturen gir til ganen.
Portefølje (55)
Spania, Monroyo (teruel)
...Jamón ibérico de cebo produsert i våre fasiliteter i dalen Pedroches, og kommer fra utvalgte dyr som vi selv har oppdrettet gjennom vårt integrerte produksjonssystem. Dette er skinker med høy fettinnhold i magert kjøtt og med en tørkingstid på minimum 26 måneder.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller. Ingredienser: Jamón Ibérico de Bellota, salt og konserveringsmidler. Nettovekt: 100 gr.
Portefølje (43)
...og disse blir deretter utsatt for salt. Under tørke- og modningsprosessen blir de nøye overvåket og klassifisert med den spesielle omsorgen som kjennetegner vår Jamón Sybaris. Den langsomme tidens gang i våre kjellere gir dem spesielle egenskaper og næringsverdier som gjør dem ikke bare egnet for menneskelig konsum, men også til en av de største gledene som vår gastronomi kan tilby i dag. Spesielt dedikert til de mest kresne ganer.
Portefølje (7)
Spania, Aracena
...100% Ibérico Bellota Skinke Skåret av Mester Skjærere, presentert i praktiske 80g esker.
Portefølje (3)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" med en delikat og lett saltet smak, samt en behagelig karakteristisk aroma. Fargene varierer fra rosa til purpur i den magre delen, og den har et glinsende utseende i den fete delen. Uten tvil en fryd for sansene som vil være et utmerket valg for enhver anledning. Produktet er skåret med kniv og levert i pakker på 100 g (ca). Produktet er laget av bakbenet fra voksne griser som har gjennomgått den nødvendige salting- og modningsprosessen. Referanse: l0005...
Spania, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo av høy kvalitet fra 50% iberiske griser som har blitt fôret med eikenøtter i løpet av montanera (de siste 6 månedene av livet). Modning i mer enn 24 måneder. Den 50% iberiske eikenøttgrisen er en gris hvis opprinnelse kommer fra rene iberiske griser (100% iberiske) krysset med Duróc-griser. Disse grisene har blitt oppdrettet fritt og fôret med eikenøtter og urter i løpet av de siste 6 månedene av livet.
Portefølje (10)
Spania, Badajoz
...Paletas fra iberiske griser oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, som kun er matet med eikenøtter i løpet av montanera. Paleta med en modningstid på over 24 måneder. Den utsøkte smaken av iberico de bellota i et mindre format.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo
...Den høyeste kvaliteten av skinke fra Spania, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket. Vi selger kun til bedrifter. Informasjonen: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minste bestilling: 25 pappesker (1.000 stk.). Pris 25 esker Eske: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spania) Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato Vekt av esken: Holdbarhetsvekt: 6,55 kg. Leveringstid: Å avtale Transport: Kjølt 5ºC.
Portefølje (2)
BELLOTARI Espacio Ibérico er merkevaren til vårt selskap. Vi spesialiserer oss på salg, markedsføring og distribusjon av produkter fra iberisk svin og alle produkter laget med råvarer fra Extremadura og noen andre spanske regioner. Vi ble etablert med en klar intensjon om å gi maksimal kvalitet i våre produkter. Vi kjenner hele produksjonsprosessen for iberisk svin og produsentene i regionen, og v...
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spania, Madrid
... fremtredende produktene vi har, er våre gourmetcroquetas, som vi lager i forskjellige størrelser og smaker: - Jamón ibérico - Boletus edulis - Blåmuggost - Torsk - Karamellisert purre, dadler og gulrot - Gambas al ajillo - Croquetas de no chorizo (100% vegetabilsk) - Croquetas de calabaza con curry (100% vegetabilsk) Vi har også en croqueta som er spesifikt laget for å tilberedes i ovn eller luftfrityr. Et perfekt produkt for virksomheter som ikke har avtrekk i lokalet.
Portefølje (8)
Spania, Aracena
...Med base i Aracena (Huelva), Mijamoniberico.com er et selskap av håndverkere av Jamón Ibérico siden 1890. Vi er en nettbutikk for iberiske skinker av Bellota med opprinnelsesbetegnelse Jamón de Huelva "Jamón JABUGO". Våre skinker kommer fra sertifiserte iberiske svin som er oppdrettet fritt i egne dehesas, med eiketrær og korktrær, og som er fôret med bellota og beitemark. Jamón de Jabugo modnes...
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
Spania, Madrid
... intakt frem til konsum. Vårt mål er å formidle Alma de España, dens tradisjon og smak, gjennom de mest representative produktene av spansk gastronomi: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanca), Extra Virgin Olivenolje fra Jaén, Rødvin fra Spania med Denominación de Origen Rioja, Ribera del Duero og Toro, samt Røkt Salt fra Sierra Nevada. Alma of Spain er et familieprosjekt grunnlagt i 2014 med ønsket om å bringe Alma de España, dens tradisjon, smak og kultur nærmere resten av verden gjennom en unik gastronomi.
Spania, Corteconcepción (huelva)
...Kvalitetsreferanser: 1. Denominación de Origen Jamón de Huelva (nær D. O. Jamón Jabugo). 2. Great Taste Award 2011 og 2010. 4. Jamón de Oro-prisen i Iberjamón 2005. 5. Kvalitetsertifisering fra Junta de Andalucía. Vi distribuerer i hele Spania og internasjonalt. Jamones Eíriz tilhører Ruta del Jamón Ibérico, med Turismedepartementet organiserer vi besøk til vår Dehesa sammen med de naturlige vingårdene i Corteconcepción, hvor vi kombinerer våre produkter med fruktig hvitvin fra Condado de Huelva. Jamonturismo...
Spania, Carbajosa De La Sagrada
Jamones y Embutidos La Bellota ble grunnlagt i 1968 som en liten delikatesseforretning med fokus på detaljhandelen, men uten å miste av syne utviklingen i det profesjonelle markedet, for å begynne sin reise – noen år senere – som distributører av iberisk skinke og pølser. På 1980-tallet, allerede etablert som et grossistfirma, begynte Jamones y Embutidos La Bellota å tilby markedet en symbiose mel...
Kjøp iberisk skinke på Guijuelo.com. Nettbutikk for iberiske skinker fra Guijuelo.
Spania, Burgos
Vi er et selskap som spesialiserer seg på salg av iberiske produkter fra Extremadura, med fokus på Jamón Ibérico de Bellota. Vi tilbyr to produktlinjer: • Ibérico PURO (100%) • Ibérico med minst 75% renhet av rasen. Vi jobber utelukkende med produkter tilknyttet Denominación de Origen Dehesa de Extremadura, da vi mener dette er den betegnelsen med de strengeste og mest omfattende kontrollene av...
Spania, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo og Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo og Salchichon uten tilsetningsstoffer: uten konserveringsmidler, uten laktose, uten gluten, alle produkter av svin. Kvalitet i produktene og håndverksmessig produksjon.
Spania, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico modnet i 36 måneder og modnet iberiske kjøtt av høyeste kvalitet, som gir våre nettbrukere et sted å kjøpe de beste kjøttproduktene til best pris. Også kjent som "pata negra", kommer denne skinken fra frittgående griser som vandrer i eikeskoger (kalt dehesas) og kun spiser eikenøtter i denne siste perioden. Treningen og dietten har en betydelig innvirkning på smaken av kjøttet; skinken modnes i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, åpenhet og informasjon til våre kunder, og vi overholder forskriftene som vil være påkrevd i 2017.
Spania, Barcelona
...Pata negra iberico skinke, Bellota skinke & Serrano spansk Jamón. Kjøp gourmet & chorizo, hel, benfri og skivet skinke. Garanti 100%. Engelsk: http://www.jamonarium.com/en/ Fransk: http://www.jamonarium.com/fr/ Spansk: http://www.jamonarium.com...
Spania, Guijuelo
Vi er en spansk planteprodusent av iberisk spekemat, vår spesialitet er den høyeste kvaliteten JAMÓN IBÉRICO. Produsert av 100 % iberisk kjøtt i henhold til alle tradisjoner for tilberedning av denne spanske delikatessen.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play