Spania, Guijuelo (salamanca)
... egen svinebesetning som beiter fritt på markene og ernærer seg med nøtter, gress og korn. Denne skinken modnes i 12 måneder i våre kjellere, hvor den hviler i de kalde og stabile temperaturene i Guijuelo. Det er her den får en søt smak og forbereder seg på å starte en reise mot det mer variable klimaet vi finner i Sierra de Huelva. Vår Castro og González Fusión vil smelte sammen med tåken fra Atlanterhavet i ytterligere 24 måneder, og utvikle styrke og en dyp bouquet. Resultatet er en eksepsjonell skinke.
Portefølje (55)
Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
... stuvninger. Carrillera tilbyr en smøraktig og saftig tekstur som, når den tilberedes, frigjør all den karakteristiske smaken av iberisk svinekjøtt. Dette stykket er perfekt for de som søker en gourmetrett av høy kvalitet, med det uforvekslelige preget av iberisk gastronomi.
Portefølje (15)
Spania, Monroyo (teruel)
Vi er produsenter av skinker og pølser i provinsen Teruel, og har produsert håndverksmessig siden våre begynnelser i 1898. Vi følger en streng produksjonsprosess der sluttkvaliteten er i fokus, for å oppnå et høyt differensiert produkt. For dette baserer vi oss på en nøye utvalg av råvarer og en rigorøs produksjonsmetode der vår tradisjonelle kunnskap om produksjon og håndtering kombineres med den...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og hvile i kjeller. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt og havsalt.
Portefølje (43)
Spania, El Puntal (murcia)
...Aroma av Iberisk Skinke BEHOLDER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Portefølje (204)
Spania, Guijuelo
...Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret 75% Iberisk Skinke Søthet, intens smak, fortryllende aroma, frisk og langvarig, dette er alle nyanser og nuanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens fettinntrengninger gjør at hver eneste skive smelter i munnen, og lar minnene vare ved, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig lagring i kjeller. Hemmeligholdet...
Portefølje (10)
Spania, Alcobendas
Spania, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico er et utsøkt kjøttstykke som stammer fra iberisk svin, en innfødt rase fra den iberiske halvøy. Dette stykket kjennetegnes av sin intense smak og saftige tekstur, takket være fettinntrengningen i muskulaturen til svinet. Perfekt for grilling eller steking, er Mogote Ibérico ideelt for de som søker en autentisk og smakfull kulinarisk opplevelse. Den eksepsjonelle kvaliteten gjør...
Portefølje (8)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... saltkammeret i en dag for hvert kilo vekt av det ferske stykket, ved en kontrollert temperatur. Rase: 50% Iberisk Fôring: Cebo Etikett: Hvit Energiverdi: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fett: 26.3 g Mettet fett: 9.7 g Karbohydrater: < 0,6 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
Spania, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret av en sertifisert mesterkutter og vakuumpakket for å bevare all sin aroma og smak. Omtrentlig vekt: 100 g.
Portefølje (9)
Spania, Las Rozas
Spania, Aracena
...Foran stykke av 100% iberisk svinekjøtt, fôret med korn, beitemarker og eikenøtter i montanera-perioden.
Portefølje (3)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Håndverksproduksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røkt bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Spania, Finestrat
...Vi leverer spansk skinke, både iberisk skinke i sine forskjellige varianter og Serrano skinke. Skivet, hel, forskinke eller bakskinke.
Vi er et selskap som driver med eksport og import av mat- og drikkevarer. Vi distribuerer ulike opprinnelsesbetegnelser for vin, de viktigste fra Spania og Kanariøyene, hvorav noen er eksklusive for oss. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolje og solsikkeolje. Øl. Energidrikker. Papirservietter. Vann. Juice. Osv. Vi kan tilby disse produktene, tilpasset hver kunde med deres merke, format og d...
Portefølje (7)
Spania, Guijuelo
...Den høyeste kvaliteten av skinke fra Spania, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket. Vi selger kun til bedrifter. Informasjonen: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minste bestilling: 25 pappesker (1.000 stk.). Pris 25 esker Eske: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spania) Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato Vekt av esken: Holdbarhetsvekt: 6,55 kg. Leveringstid: Å avtale Transport: Kjølt 5ºC.
Portefølje (2)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familiebedrift som produserer og markedsfører iberiske produkter av høyeste kvalitet fra vårt eget oppdrett, der vi kontrollerer alle prosesser fra starten av. Vi produserer skinker, skulderstykker, lår, pølser og alle typer produkter laget av iberisk svin. Vi kjennetegnes av tradisjon, omsorg og dedikasjon i hver enkelt fase av produksjonen av det endelige produktet. Vi har flere gård...
Samsvarende produkter
Iberisk spansk skinke
Iberisk spansk skinke
Portefølje (2)
Spania, Cuarte De Huerva
JamonShop.es er et selskap som spesialiserer seg på nett-salg av de beste typiske spanske produktene. Vår filosofi er basert på et konkret mål: å levere produkter fra de beste spanske merkene, anerkjent internasjonalt, på kortest mulig tid og til en uovertruffen pris. Våre fagfolk er spesialister med erfaring innen salg og distribusjon av produkter av høyeste kvalitet, og de samarbeider med de bes...
Portefølje (10)
Spania, Madrid
...Gourmet-kroketter laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted. Vi har mange forskjellige varianter: - Kroketter med iberisk skinke - Kroketter med boletus - Kroketter med blåmuggost - Kroketter med torsk - Kroketter med confitert purre, dadler og gulrot - Kroketter med reker i hvitløk - Kroketter uten chorizo (100% vegetabilske) - Kroketter med gresskar og curry (100% vegetabilske)...
Portefølje (8)
...Skinker som kommer fra kryssede griser med 50% iberisk, oppdrettet fritt i dehesas og fôret i deres siste fettfase med naturlige beitemarker, aromatiske urter og fôr.
Compañía La Iberica er et selskap som er dedikert til produksjon og kommersialisering av iberisk svinekjøtt i forskjellige emballasjeformater, avhengig av kundens behov. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt, skinke, iberisk skulder, iberisk loin, modnet viltkjøttprodukter, blant andre egne modnede produkter. Å jobbe med de beste råvarene og ha et team med stor erfaring i bransjen gjør produkte...
Portefølje (3)
...aprikoser, plommer, pinjekjerner, trøffel og boletus, alt dynket i Pedro Ximenez. FOIE Kylling- og iberisk svinekjøtt, iberisk skinke, aprikoser, eple, plommer, pinjekjerner, foie og boletus, alt dynket i Pedro Ximenez.
Portefølje (9)
Spania, La Muela
Aibar Selección er et familieeid selskap med mer enn 50 års erfaring innen produksjon og distribusjon av skinker, pølser, oster, blant annet. Alle produktene vi tilbyr er av høy kvalitet og til de beste prisene. Vi har et bredt katalog av produkter, inkludert: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkebein, iberisk salchichón, modnet chorizo, fersk chistorra, guanciale, spesial coppa til pizza, osv...
Spania, Madrid
...Spesialisert salg av skinker, paletter og iberiske pølser av merkene "IBÉRICO DEL BRILLANTE" og "JAMONIA". Ferskt iberisk kjøtt. Julekurver og -pakker med iberiske produkter. Sierra Extremeña sammen med JAMONIA dekker hele produksjonssyklusen fra oppdrett av iberiske griser i Castuera (Badajoz) til tradisjonell bearbeiding og modning i vårt naturlige tørkeri i Extremadura. Til slutt kan våre produkter kjøpes i våre JAMONIA-butikker.
Spania, Madrid
Serrano-skinke og iberisk skinke i hele stykker, i sentre eller skivet og pakket i forskjellige formater.
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Sevilla
...FIKEN ...). Sammen med det ovennevnte, på grunn av opplæringen av vårt interne personale, opererer vi som meglere i ulike ekspansjons- og kommersialiseringsprosjekter av matprodukter som vin og brennevin, iberisk skinke og oster, ris, ekstra jomfruolivenolje, osv.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play