Spania, Guijuelo-Salamanca
...hvile i kjeller, skjæring med kniv og emballering. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Saltingprosessen I Ibéricos Brisa dekkes alle stykkene med havsalt for å fremme dehydrering og bevaring, og bidrar dermed til utviklingen av farger og aromaer typiske for de modnede produktene. De oppbevares i saltkammeret i en dag per kilo vekt av det ferske stykket, ved en kontrollert temperatur mellom 3º og 5º Celsius, og med en relativ fuktighet mellom 75% og 85%. Energiverdi: 356Kcal / 1480KJ Fett: 27.6 g Mettet fett: 9.4 g Karbohydrater: < 0,10 g Sukker: < 0,10 g Proteiner: 27 g Salt: 7 g...
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Mataró
... kanapeer, iberiske og lokale tapas, varierte oster, iberisk eller serrano skinke i skiver eller flak, spyd, laks i flak, utvalg av patéer, salater og andre forretter, smørbrød av alle slag, cocktailbakverk, fruktterter, søte bakverk, fruktspyd, feiringskaker etter ønske, drikkevarer av alle slag. Vi gir deg et uforpliktende tilbud på catering, ta kontakt med oss. Vi dekker hele provinsen Barcelona.
Spania, Guijuelo
...Selskapet Black Pork Sociedad Limitada driver med eksport av 100% iberisk skinke fra eikenøtt, både i hele skinker og i skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuell eske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spania) Utløpsdato: 12 måneder fra produksjonsdato 40 enheter per kasse (hver kasse har en gjennomsnittlig vekt på 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enheter på 100 gram hver) Leveringsdato: å forhandle i hvert enkelt tilfelle Produktet skal transporteres kjølt ved 5ºC Forhåndsbetaling...
Portefølje (2)
Spania, Fuente De Cantos
... kuttingstjeneste for alle typer fester og arrangementer. HVORDAN KONSUMERE SKINKEN I SKIVER Før du åpner en pakke, er det lurt å holde den under varmt vann i et halvt minutt, og varme opp litt i mikrobølgeovnen fatet hvor det skal serveres. Før servering, la det stå i fem minutter for å oksidere og ta opp all smaken. IBÉRISK SKINKE Den nye forskriften om iberisk skinke, godkjent 10. januar 2014...
Spania, Encinasola
Vi er oppdrettere og produsenter av skinker og pølser fra Huelva, med et omfattende utvalg av skinker, paletillas, chorizo, morcones, førsteklasses salchichones, lomo og skiver,... alle produkter fra ren iberisk svin, laget i henhold til vår tradisjon, med spesielt fokus på å oppnå høyest mulig kvalitet. Besøk vår fysiske butikk hvis du er i Encinasola, eller gjør dine innkjøp i vår nettbutikk hvis du ønsker det.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play