Spania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler (E-252, E-250), hvitvin, fylt i naturlig tarm. Med en modning på over 4 måneder, med delikat smak, karakteristisk aroma og fin tekstur. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler...
Portefølje (43)
Spania, Alcobendas
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Blandet hakket eller kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og krydder, eltet og fylt i naturlige svinekjøttskinn (kaliber 60/65 og lengde mellom 35 og 55 cm), som har gjennomgått en modnings- og tørkeprosess. Referanse: l0002...
Spania, Peligros
...Denne krydderblandingen har sin opprinnelse i de forskjellige folkene som bor i det geografiske området mellom Øst-Middelhavet og Den arabiske halvøy. Med en intens aroma og smak, inneholder den søte noter og mangler krydrede elementer; den brukes i alle typer gryteretter og kjøttsteking (shawarma, kebab, tajine, pinchos, osv.), marinering av hakket kjøtt for bruk i fyll og kofta. Veldig brukt som ingrediens i andre krydderblandinger. Format: Glass 750g, Beholder 150g...
Fuglebutikk med hjemlevering i Madrid. Tradisjon, kvalitet, dedikasjon og fortreffelighet siden 1974. Vi ønsker å gjøre livet ditt enklere, slik at du kan bruke tiden din på det som virkelig betyr noe. Pollería MIGUEL LOPEZ er en familiebedrift, dedikert til salg av fjærfeprodukter gjennom tradisjonell handel. www.lapolleriademiguel.com...
Portefølje (9)
...Salchichón, en pølse laget av iberiske griser som er fôret med kraftfôr bestående av korn og belgfrukter, og oppdrettet i staller eller fôringsanlegg under intensivt regime. Den er laget av magert kjøtt og fett fra iberisk svin, hakket i veldig fine biter, krydret med salt, pepper, muskatnøtt, oregano og hvitløk, og fylt i naturlig svinetarm. Den tradisjonelle prosessen som utføres, kjennetegnes...
Spania, Logroño
... storfekjøtt) og stykningsdeler med eller uten bein, ferske eller frosne, inkludert innmat og mekanisk separert kjøtt fra våre faste leverandører eller pakket og frosset i våre egne anlegg med våre egne merker. "Enoa Foods": Kjøttprodukter, frosset og pakket i vår fabrikk, basert i Logroño. "Chicken Bai": Frosne kyllingføtter behandlet i vår fabrikk i Logroño. "El Cuadril": Storfekjøtt, hakket biff og burgere, som kan ha HALAL-sertifikat. Deli-kjøtt og ferdigretter / våre merker: "Iberian Summun": Spanske deli-kjøtt, Serrano- og Iberisk skinke, pølser og marinerte produkter. "Cua’C...
Spania, Lugones/asturias
... på å skape synergier mellom spanske selskaper og de muslimske markedene. Etter å ha lagt merke til den enorme etterspørselen etter halal-kjøtt (halal slakt og hamburger eller hakket biff) i muslimske og europeiske land, har vi kontaktet flere halal-sertifiserte industrier. I denne sammenhengen er vårt oppdrag, blant annet, å sørge for at slakteprosessen overholder sharia-protokollen.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play