...Iberisk svin over 10 måneder. Oval sentral del av nakken på lenden. Stykket veier mellom 500 og 700 gr. Presa av iberisk svin er et saftig og ovalt snitt, hentet fra den sentrale delen av nakken på lenden av iberiske svin som er over 10 måneder gamle. Dette premiumsnittet, med en omtrentlig vekt mellom 500 og 700 gram, kjennetegnes av sin intense smak og myke, møre tekstur, ideelt for grilling, steking eller i gourmetoppskrifter. Presa iberica gir en autentisk gastronomisk opplevelse, fylt med smak og kvalitet, perfekt for elskere av iberisk svinekjøtt som søker et produkt av høy kulinarisk verdi.
Portefølje (16)
Spania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt hovedkontor i Guijuelo (Salamanca) og er nesten utelukkende dedikert til industrialiseringen av iberisk svin. Målet var å bygge et slakteri med skjære- og smelteanlegg for fett, som skulle gi dem slakting og skjæring av svinene som deres industrier trengte, samt omdanning av svinefett til fett gjennom en smelteprosess, og industrien startet sin aktivitet ...
Portefølje (8)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Spania, Guijuelo
...Søthet, intens smak, fortryllende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens infiltrasjoner av fett gjør at hver eneste skive smelter i munnen, noe som lar minnene vare, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig kjellermodning den har gjennomgått. Hemmeligholdet ligger i utvelgelsen av det...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familiebedrift som produserer og markedsfører iberiske produkter av høyeste kvalitet fra vårt eget oppdrett, der vi kontrollerer alle prosesser fra starten av. Vi produserer skinker, skulderstykker, lår, pølser og alle typer produkter laget av iberisk svin. Vi kjennetegnes av tradisjon, omsorg og dedikasjon i hver enkelt fase av produksjonen av det endelige produktet. Vi har flere gård...
Andre produkter
Iberisk spansk skinke
Iberisk spansk skinke
Portefølje (2)
...Iberisk svinekjøttskjæring med stor marmorering. Tilgjengelig fersk eller frossen. Vi serverer det vakuumpakket i formater på 0,5 kg eller 1 kg.
Portefølje (7)
Spania, La Muela
...Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolje, hentet fra hundre år gamle oliventrær av sorten arbequina. Gjennom årene har vi vokst, utvidet våre fasiliteter, modernisert og innovert produksjonsprosesser og maskiner, med mål om å gi den beste servicen til kundene og forbedre kvaliteten på produktene våre. Vi er spesialiserte på modnede skinker og hvitt svinekjøtt, på skinker fra Bodega mor...
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
Spania, Sant Boi De Llobregat
Selskap dedikert til distribusjon av fersk eller frossen iberisk svinekjøtt, iberiske skinker og iberiske pølser.
Spania, Pontevedra
... ble inkludert, som for eksempel svinekjøtt og lam i frysevarer. I januar 2007 startet en ny automatisk skjæreanlegg, som er et av de mest moderne rommene i Europa. Det spesialiserer seg på nedskjæring av kylling både fersk og frossen, fasilitetene ble utvidet, og vi begynte å importere lam med mange nye referanser og spesialiteter. Lago Aves har et team med bred erfaring og opplæring innen sektoren...
Portefølje (3)
Spania, Jerez De Los Caballeros
Vi er produsenter av pølser, håndverkere som bruker utelukkende naturlige produkter, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Vi distribuerer fersk og frossen iberisk svinekjøtt.
...Klassisk: Kaffe med melk med toast (hvitt eller fullkornsbrød), med tomat eller syltetøy. Petite Lupe: Kaffe med melk og fransk bikini med ost og york. Lunsjer Serranoskinke, brieost og oliventapenade. Fersk tunfisk, tomat og oliven. Sobrasada og emmentalost. Fullkornsbrød med 6 korn, serranoskinke, ruccola, burgosost og konfiterte tomater. Kylling, karamellisert løk og ost. Svinekjøtt, purre, ost...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play