Tyskland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 er en premium tørket sopp, verdsatt for sin rike, jordaktige smak og umami-noter. Ideell for supper, sauser og risottoer, tilfører den dybde til et bredt spekter av kulinariske anvendelser.
Portefølje (74)
Ukraina, Pervomaysky
...For å forberede en tilbehørsrett: hell minst 1 liter vann i en kjele og kok opp, legg en pose med en blanding av korn med grønnsaker, sopp og urter i den, tilsett salt og kok på lav varme til den er klar i 20-25 minutter. Trekk ut posen ved å løfte den i løkken med en gaffel. La vannet renne av. Åpne posen ved å klippe den med saks. Legg innholdet fra posen på en tallerken, bland. Hvis ønskelig, tilsett vegetabilsk olje eller smør.
Portefølje (123)
Polen, Warszawa, Poland
...luktfritt og vannløselig med en holdbarhet på tre år når det lagres på et kjølig, tørt sted. Foodcom S.A. tilbyr MSG i 25 kg sekker. Populariteten til Mononatriumglutamat stammer fra dens evne til å gi en unik smak kjent som "umami," som regnes som den femte smaken. Dette gjør det til en mye brukt ingrediens i matindustrien, spesielt for å forbedre smaken av kjøtt, supper, bakervarer, sauser og andre produkter.
Portefølje (278)
Portugal, Leiria
...Sopp dyrket i Portugal på trestokker. Denne produksjonsmetoden, som er gammel i Japan, gir soppen unike organoleptiske egenskaper. Konservering: For optimal konservering, oppbevar soppen i kjøleskapet. Under disse forholdene kan de holde seg i opptil to uker. Beskrivelse De er mørkebrune eller lysere med buet hatt. Diameteren på Shiitake varierer fra fem til tjuefem centimeter. Skivene er godt definerte og har en kremfarget farge. Kjøttet er veldig aromatisk, saftig og krydret. Den er innfødt i Japan. Hvordan konsumere De kan sauteres, stekes eller grilles, brukes i supper, kremer, pizzaer og mer.
Portefølje (7)
Tyskland, München
...Hovedsakelig lyse skiver av utmerket kvalitet. Skånsomt tørket, håndplukket og håndpakket. I supper og sauser utvikler steinsoppen sitt fulle aroma. Derfor bringer den smaken av den urørte skogen til bordet ditt. Steinsopp er en av de mest ettertraktede soppene både i det lokale og det globale kjøkken. Og ikke uten grunn; denne soppen er velsignet med en fantastisk aroma som gir sauser og...
Portefølje (28)
Tyrkia, Saraykoy
...Kjent som "perlen" av sopp, har østersoppen en veldig delikat smak og koker raskt, noe som gjør den perfekt for raske wok-retter eller enkle supper. Spist rå, har soppen en litt bitter og syrlig smak. På grunn av sin delikate natur er østersoppen en av de få soppene som ikke trenger å bli rehydrert før matlaging. Tilsettes mot slutten av matlagingsprosessen, passer østersopp godt sammen med...
Portefølje (5)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Det er en kornavling. Modning, motstandsdyktig mot mange sopp sykdommer, uformell. Øret er lukket for smuss, mister ikke den akkumulerte fuktigheten, er beskyttet mot skadedyr. Det inneholder mye protein, få kalorier og de fleste aminosyrer som er uerstattelige. Det inneholder andre vitaminer og ulike makro- og mikronæringsstoffer. Mange forskjellige retter kan lages av det: brød, grøt, supper, kjeks, sauser og kremer, tilbehør til fisk, kjøtt og desserter.
Portefølje (40)
Bulgaria, Sofia
...tørkede mynteblader brukes vanligvis til te. Hell 1-2 teskjeer per kopp (250 ml) med nykokt vann og dekk til i 8-10 minutter avhengig av din smak. I tillegg kan det brukes med honning og sitron for å fremheve smaken. En annen veldig populær måte å bruke tørkede blader på er å aromatisere bønner, linser og andre vegetariske retter, samt til sauser og supper. Pakke: 125g, 250g og løsvekt...
Portefølje (154)
Belgia, Arlon
... rengjøring. Det er best å tørke dem med en fuktig klut (å vaske dem i mye vann vil fjerne noe av smaken). I Enoki er alt godt. Den er "klar til bruk". Vi anbefaler bare å kutte av enden dekket av substrat. Enoki er deilig rå. Den pynter og krydrer salater og smørbrød. Den kan brukes i supper (som vermicelli) og i orientalske retter, ved å tilsette den mot slutten av tilberedningen for å bevare den delikate smaken. Tips...
Portefølje (49)
... lukten av supper, buljonger og andre retter. De dannes gjennom hydrolyse av proteinrike stoffer. - Krydderblanding: Strøbare produkter som hovedsakelig består av smakforsterkere, bordsalt, vanlige sukkerarter eller andre bærere. I tillegg kan de inneholde krydder, gjær, grønnsaker, sopp, urter og/eller ekstrakter derfra. I tillegg til søte og salte krydder, tilbyr vi også forskjellige typer salt og sukker.
Portefølje (7)
Frankrike, Capdenac Gare
...-hasselnøttdessert [soyabønner og hasselnøtter] og kremete supper (purre [soyabønner, gluten og selleri], sopp [gluten og soyabønner]). Kalium: 319 mg (16 % NRV*) Fosfor: 156 mg (22 % NRV*) Sink: 1,5 mg (15 % NRV*) Jod: 23 μg (15 % NRV*) Krom: 8 μg (20 % NRV*) Vitamin B1: 0,17 mg (15 % NRV*) Vitamin B6: 0,21 mg (15 % NRV*) Folsyre (vit. B9): 31 μg (15 % NRV*) Vitamin B12: 0,4 μg (15 % NRV*)...
Portefølje (151)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tørkede sopp er en ideell tilberedning for alle anledninger. I motsetning til fersk sopp, trenger den tørkede og knuste blandingen ikke å oppbevares i kjøleskap eller fryser. En tilstrekkelig hermetisk lukket beholder, som ikke lar den sterke, soppsmaken forsvinne. Jo finere fraksjonen er, desto mer smakfull blir den i puré-supper og sauser. Bruk til Supper, sauser, marinader, kjøttretter, fugl og vilt. Smak karakteristisk soppsmak Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 45 Fett (g / 100g)… 1,5 Karbohydrater (g / 100g)… 23 Energiverdi (kcal / 100g)… 290...
Portefølje (178)
Frankrike, Cuincy
... dehydrerte kulinariske hjelpemidler for å lage smakfulle og kremete desserter. I møte med visse begrensninger utvikler EPICÉA spesifikke produkter som en Halal-serie og en økologisk krydderserie. Vårt tilbud diversifiseres også ved å tilby dehydrerte sopp for å tilføre en lokal touch til dine assorteringer.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play