...Champignon i forskjellige snitt
Champignon (Agaricus bispora L.) er den mest populære matsoppen i Tyskland. Den kjennetegnes først og fremst av sin allsidighet og sin fine aroma.
Vi tilbyr forskjellige snitt og hode størrelser – pakket i hermetikk og poser.
...Bianchetto trøffelsaus er en gourmetblanding laget av Bianchetto-trøfler kombinert med utvalgte ingredienser som sopp, olivenolje, og noen ganger krem eller ost. Denne sausen er kjent for sin kremete tekstur og intense smak, som fremhever den uforvekslelige aromaen og den delikate smaken av hvite trøfler.
Denne sausen er perfekt for de som ønsker å tilføre et preg av luksus og sofistikerthet til måltidene sine, og utnytte den unike smaken av Bianchetto-trøfler.
...En delikat blanding av de mest utvalgte saltflakene sammen med en nøye utvalgt samling av våre beste svarte trøfler.
Trøffelsaltet er resultatet av en unik kombinasjon for de mest kresne ganer.
Trøffelsaltet kan brukes til å krydre alle typer oppskrifter.
Ingredienser: Saltflak og Tuber Melanosporum 3% (Svart trøffel).
... dette området, som produserer forbindelser som bremser tumorutviklingen. De høymolekylære komponentene med tumor-mediator effekter fra sopp er heteroglykans, kitin, peptidoglykaner, proteoglykaner, lecitin, nukleinsyrer (RNA), ikke-digerbare polysakkarider (kostfiber) og B-D-glukaner (Mizuno et al., 1995). Studier med Ganoderma Lucidum indikerer at triterpeniske syrer virker på cellemembranen, noe som gjør det vanskeligere for virus å komme inn i cellene, og kan dermed ha en effekt på HIV (Miles & Chang, 1997).
...Det er en sopp som kommer direkte fra naturen, bemerkelsesverdig for sine aromaer og smaker, som kan tilsettes direkte til matvarer. Trøffelen er en underjordisk sopp som vokser nær røttene til visse trær kalt trøffelarter, for eksempel: eik eller korkeik. De finnes under overflaten på omtrent 20 cm dybde. Det finnes opptil tretti spiselige varianter av trøffel, ikke alle med kulinarisk verdi. En...
...Brisure trøffel fra Périgord (Mélanosporum) 25 og 100G - Fransk produksjon - Brisure av svart trøffel laget med perfekt modne trøfler, i Frankrike, av Maison Caudalie, tilfører hver rett sin aromatiske intensitet. Maison Caudalie presenterer sin Brisure av Svart Trøffel i glass på 25 og 100g, samt i gaveeske N°8. En brisure av trøffel fra Périgord, naturlig, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Alle våre pakker transporteres ved kontrollerte temperaturer; kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
...Den svarte vintertrøffelen (Tuber Melanosporum) er kjent over hele verden som "Perigord"-trøfler, eller i Italia som "Nero Pregiato", og regnes som kongen av de svarte trøflene. Den har vanligvis en rund form, men kan også være uregelmessig eller lobulert, og når normalt en størrelse på opptil 10 cm (3,9 tommer). Den kjennetegnes av små pyramideformede topper og en svart-brun hud; kjøttet til den vinter svarte trøffelen er først hvitt, deretter mørkt. Den er gjennomtrengt av hvite årer som blir brune med alderen.
...Dornbachtal GmbH distribuerer ferske, lokale sopp (kantarell, steinsopp) og tyttebær (kokt uten pektin eller som syltetøy).
Vårt mangfoldige, småskala landskap i Oberpfalz med egen land- og skogbruk gir ideelle leveområder med variert føde for vilt og omfattende dyrehold.
Detaljert informasjon om produktene våre kan fås på forespørsel.
...En annen type Tartufo: Mørke sjokoladebiter og ristede hasselnøtter (IGP) pryder den lysebrune sjokoladetrøffelen.
Smaker utmerket med kaffedrikker med melk!
Måleenhet: Pose...
...Sommertrøfler er et nytt produkt fra vårt selskap.
Det er en hel trøffel på omtrent 35 gram, naturlig men på glass. Den er ideell for å gi en idé om hele, ubehandlede trøfler, ikke skåret i skiver eller i krem, og kan skjæres opp på retter etter ønske og personlig smak.
Et uunnværlig produkt.
...Trøffel er det vernacular navnet gitt til den spiselige frukten av flere arter av ascomycete ectomykorrhizal sopp, som fremstår i en mer eller mindre globulær form. Soppen kan produsere flere trøfler. Noen arter har lite smak, mens andre er spesielt verdsatt og ettertraktet siden antikken. Trøfler, enten de har vokst spontant eller er resultatet av landbruksproduksjon, er svært ettertraktet av...
...Périgord-trøfler er sopp i form av "poteter" med svart farge som vokser i jorden. Kjøttet deres er grått og hvitt. En enkelt Périgord-trøffel kan gi smak til mer enn 10 omeletter.
Bourgogne-trøfler har et lignende utseende som Périgord-trøflene, selv om de er mer kornete på utsiden og mindre aromatiske. Smaken deres er imidlertid veldig kraftig.
...Trøffelskiver i ekstra jomfruolivenolje, trøffelcarpaccio, tuber aestivum. Passer for forretter, første og andre retter. Oppbevaringsmetode: Oppbevares i kjøleskapet i opptil 7 dager etter åpning.
...Salsa med sommertrøfler ogsopp. Uten konserveringsmidler og gluten. Perfekt til pasta, risotto, egg, smørbrød, forretter. Inneholder ikke svarte oliven for en ekte trøffelsmak!
Saus med svarte trøflerogsopp. Ideell for å berike ulike retter som forretter, toast, hovedretter, sauser, kjøtt, gratenger og omeletter.
..."Les Classiche" fra Canuti er laget av nøye utvalgte råvarer, uten tilsetning av fargestoffer eller konserveringsmidler. Som alle Canuti-egg pasta, produseres de etter den klassiske metoden med langsom strekking i bronseformer. De forskjellige fylningene er basert på grønnsaker, kjøtt, fisk, ost, soppogtrøfler. Disse «Classiche» er alle av utmerket kvalitet: de er raffinerte og ettertraktede.
FORPAKNING: 3 x 1 kg = 3 kg...
... croûte eller en bouchée à la reine), kjøtt (lammekotelett, indrefilet eller en stekt kylling), fisk (lamproie à la bordelaise) og vegetarretter (basert på sopp som steinsopp og trøffel).
Œil: dyp granatrød
Vinråd: serveres ved 16-18°C
Alkoholinnhold: 14%
Lagringstid: 22 år
Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl
Domaine: Château Haut-Brion
Appellation: Pessac-Léognan
Årgang: 2018
Kultur: Tradisjonell
Merkelapp: Appellation d'Origine Contrôlée...
... fra byens rutine, eller bare for å beundre det vakre kuperte landskapet i Umbria som omgir Il Podere San Giuseppe og nyte en utmerket rett fra det umbriske kjøkkenet. Trøfler, sopp, spekemat, alle lokale og kortreiste produkter som Umbria er rik på, og som du kan finne ved å velge fra restaurantens meny. Hvis du elsker sjømat, må du vite at Il Podere San Giuseppe tilbyr en rik sjømatmeny bestående av forretter, hovedretter og fersk fisk av høy kvalitet. I tillegg har stedet et stort saltvannsbasseng som gjestene kan benytte seg av i sommersesongen.
Vår matlaging gjenspeiler tradisjonen og området som omgir oss. På menyen vår mangler det aldri cappelletti i kraft, tortelli, ovnsbakte pastaer, steker og kokte retter, tilberedt etter ønske med aromaene fra våre skoger (soppogtrøfler), i tillegg til et bredt utvalg av pizzaer for alle smaker. Restauranten La Collina, som drives helt av familien, tilbyr typisk emiliansk mat. Vi er oppmerksomme...
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne:
Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
Er du grossist, industriprodusent, restaurant, slakter eller konserveringsprodusent, og trenger å skaffe deg tørkede sopp? Ser du etter en pålitelig leverandør? Selskapet Andesol tilbyr produkter av høy kvalitet som møter alle smakspreferanser. Tørkede trøfler, tørkede kantareller, tørkede steinsopp, tørkede trompeter av døden, tørkede kantareller, tørkede bohemske sopper, et bredt utvalg av sopp fra hele verden står til din disposisjon!
Vi er en produsent fra Pyreneene som spesialiserer seg på svart hvitløk, trøflerog ville sopp for detaljhandel og storkjøkken. Vår omfattende produktkatalog inkluderer følgende produkter: - Svart hvitløk i forskjellige formater som hvitløkshoder, pulver, puré og fedd. - Trøffelspecialiteter: trøffelsaus, krydder, infuserte olivenoljer og svart trøffel. - Ville sopp: tørket, på boks og i pulver. Vi har også et utvalg av risottoer og fideuás. - Grillede grønnsaker. Økologisk godkjent for visse produkter. Laget i Spania.
... hvor vi høster våre egne trøfler.
Høsting: Hvert år, fra november til mars, samler vi inn produksjonen.
Markedsføring og salg: Vi selger trøflene og sikrer en direkte kanal uten mellomledd. Vi er med andre ord produsenter, trøffeldyrkere, høstere og markedsførere av svart trøffel (Tuber Melanosporum). Vårt mål er å kunne tilby trøfler av høyeste kvalitet ved å forkorte leveringstiden, slik at produktet ankommer under optimale forhold.
Vi har også et bredt utvalg av tørkede sopp, spesielt vårsopp.
Spesialisten på dyrkede soppog skog, grønnsaker, trøflerog delikatesser... Offisiell leverandør til de store innen gastronomien i Brussel takket være vårt motto: Produktkvalitet, ferskhet og service, har familien Schoorman klart å vinne tilliten til stjernemerkede kokker, med en, to eller tre stjerner.
Nettbutikk for produkter relatert til soppogsopp, utstyr for soppsanking, kurver av pil, kurvfletting, kastanjekurver, kniver og ryggsekker, utendørsutstyr. Gourmet soppogtrøfler, soppsett for dyrking og ekstrakter av medisinske sopper.
...Etablert på det internasjonale markedet i RUNGIS siden 2002, er selskapet Paris Saveurs den uunnværlige spesialisten på ville og dyrkede sopp. Produkter fra "Paris Saveurs": Girolles, steinsopp, kantareller, fotballsopp, sjampinjong, morkler, østerssopp, blåfotsopp, shitake, død trumpet, kinesiske trøfler. Tjenester i Rungis: Forsendelser, leveranser i Frankrike, leveranser til Paris-regionen, telefonbestilling, ordrebehandling, emballering, sammensetninger, håndtering.
... grossistmarkedene.
Igjen, Nicolas PLANCHON er lidenskapelig opptatt av sitt yrke og han kjenner det ut og inn. Han ønsker til og med å utvikle verktøy som registrerer alle trøflene og som viser sanntidspriser.
Han produserer både vintertrøfler og sommertrøfler.
Nicolas PLANCHON tilbyr hovedsakelig trøfler av Premium kvalitet. Men han produserer også tørkede sopp som steinsopp og kantareller...
Engros salg av trøfler, sopp, tørket frukt, bær og grønnsaker. Disse produktene er tilgjengelige både ferske og frosne. Levering til forespørgende selskaper.
Ardenia SA er spesialisert på belgisk håndverkskjøtt. Hos oss finner du alle typer hvite og svarte pølser, inkludert pølser med nøtter, aprikoser, rosiner, sopp, kål ogtrøfler. Vår charcuterie er laget på en håndverksmessig måte og med den beste omsorg, samtidig som vi tar hensyn til de strengeste kvalitetsstandardene. Ardenia er din garanti for service og kvalitet innen spesialiteten belgisk håndverkskjøtt (pølser, presset hode, Breughel presset hode, kalvehode, kip kap, Ardennerpaté,… )...