Italia, Amelia
Over det beskyttede området kjent som "oljens sti" i Umbria, på de bølgende Amerini-høydene, dyrkes våre oliven. Vi utvinner vår olje FenOlio utelukkende fra våre egne oliven. Oljen er rik på polyfenoler, kraftige naturlige antioksidanter med høye nivåer av vitamin E som kan motvirke de skadelige effektene av frie radikaler. Kvaliteten på FenOlio kjennetegnes ikke bare av det lave syrenivået, men ...
Nord-Makedonia, Veles
...Vill fiken syltetøy er det første Slow Food-presidiet fra Republikken Makedonia. Det tilberedes og serveres etter eksemplet fra våre besteforeldre, når gjester kommer, med et glass vann, brukes søtsaken som et tillegg til desserter eller som en integrert del av noen spesialiteter.
Portefølje (8)
...SCHULZ Bräuhaus gjør ølservering til en helt ny opplevelse. Estetisk tiltalende med sine høyglanspolerte kobber- eller rustfrie stålhatter, er disse fasilitetene tilpasset for å passe til din brewpub og bidra til den samlede atmosfæren. Nybrygget øl, live i aksjon – den ideelle konteksten for avslappet nytelse og sosialt samvær. Slow Food, økologiske produkter og en økende kvalitetsbevissthet...
Portefølje (14)
Belgia, Gembloux
...Stefan Schöning, belgisk designer av året 2008, har blitt inspirert av "slow-food"-konseptet for å designe dette mønsteret. Det rene og minimalistiske designet er en tilbakekomst til kjernen av bestikket, og unngår enhver overfladisk element. ref. 3040 Egenskaper 18/10 rustfritt stål Finish speilpolert finish...
Portefølje (331)
Italia, Villarbasse
... er tilgjengelig i forskjellige versjoner og farger for å muliggjøre enkel integrering i enhver kontekst; i tillegg kan det på forespørsel bli PERSONLIGGJORT i henhold til spesifikke behov. Produktene våre er ideelle for HO.RE.CA. (Hoteller, Restauranter, Kafeer, Cocktailbarer, Slow og Fast Food, osv.) og for CONTRACT (Kjøpesentre, Idrettssentre, Treningssentre og Velvære, Kontorer, Kommersiell Franchising, Banker, Generelt Bedrifter, Strandanlegg, Flyplasser og Jernbanestasjoner, Temaparker)...
Portefølje (3)
...Süffa, Interpack, Intergastra, Slow Food, E-Gast, Fleifa, Bio-Ost Berlin, Bio Süd + Bio Nord, Sachsenback, Culinaria, Fish International, Gourmet Dresden/Leipzig, Internorga Hamburg, Hotel Hafen Hamburg, IBA München, Food Special, Gastro, Anuga, ISM, Köln, IFFA Frankfurt ....og mange flere messer & arrangementer. Vi leverer også transportkostnadsfritt til alle husmesser for C+C, Transgourmet, Jomo GV, Rewe, Edeka (Sør og Nordbayern) i Wiesbaden, Lübeck, Hannover, Hilden, Fulda, Mainz osv. Chemnitz, Minden, Nürnberg, Karlsruhe, München, Osnabrück, AM Flughafen München osv.
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
Italia, San Vito Dei Normanni
...Selskapet drar nytte av profesjonaliteten til over 200 medarbeidere og den mest avanserte teknologien innen næringsmiddelkonservering. Dette gjør at vi kan bearbeide grønnsakene direkte fra ferske råvarer, i få trinn og alltid innen få timer etter innhøsting. Vi har oppnådd de viktigste kvalitetssertifiseringene innen næringsmiddelindustrien, inkludert BRC food, ISO 9001:2008 og ICEA-sertifikatet for økologisk produksjon. I løpet av de siste årene, takket være samarbeidet med Slow Food, produserer vi tomatsausen Fiaschetto di Torre Guaceto.
Tyskland, Straubing
... (repackaging, labeling, set formation, ...) is as much part of our daily business as handling food / perishable goods (MHD warnings) or the detailed incoming goods inspection and quality control of each item. Target group-oriented package inserts or the mediation of cross-flyer exchanges among Reinsch customers are also possible. Product consulting, order acceptance, and complaint / damage management...
... kommersialisering av pistasjefrukt. Faktisk har selskapets motto alltid vært "Respektere tradisjonen og søke innovasjon". Tradisjonen er representert av denne fantastiske frukten som er verdsatt over hele verden, mens innovasjonen består av våre prosesser som fremhever smaken. Vi i Evergreen kan tilby skrelte frukter, mel og utmerket pistasjipasta som kan brukes i produksjon av iskrem. Vi er også en del av Slow Food-bevegelsen, noe som ytterligere garanterer vår seriøsitet når det gjelder PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP.
Italia, Torino
... i smaksprøver eller undervisningsøkter. Siden 2017 har vi vært blant de fem beste stedene for 'Merenda' ifølge Saporario di Torino, og siden 2018 er vi inkludert i 'Guida Torino per il Goloso' og La Pecora Nera med vurderingen 'det er verdt å krysse byen'. To andre omtaler er 'Guida ai Sapori e ai Piaceri di Torino e del Piemonte' fra Repubblica og 'Fare la Spesa con Slow Food'.
Hellas, Pylos
...-bevegelsen & Slow Food internasjonalt. -Utsøkt gresk gastronomi startet som en liten familiebedrift. Med over 40 års erfaring innen innsamling, produksjon og markedsføring av ekstra jomfruolivenolje, bestemte vi oss for å utvide virksomheten vår og skape et team klart til å fremme denne ekstraordinære produksjonen i utvalgte hjørner av verden.
Spania, Monreal Del Campo
...Bedrift som produserer økologisk safran av høy kvalitet, spesialpriser for eksport og kvalitetssertifikater. Vi lager produkter med safran som ost, likør, sjokolade, olje eller pasta. Vi jobber under merket Håndverksmat og er helt respektfulle overfor biologisk mangfold. Vi markedsfører vår egen safran og safranen fra andre produsenter i området. Vår filosofi er å tilby en rettferdig pris både til kunden og leverandøren. Vår safran er støttet av Slow Food siden 2004, da den ble utnevnt til "Baluarte de Slow Food" i anerkjennelse av sin kvalitet og gode praksis i prosessene.
Italia, Roma
... greske produkter i Italia ved å organisere vinsmakingseventer på de viktigste stedene for italienske sommelierer. Kostas Linardos, eieren av Ellenikà, er ofte å se i slow food-miljøer, og han har presentert noen greske viner på programmet EAT PARADE på Rai 2. Utvalget av greske produkter er utelukkende rettet mot kvalitet, og Kostas følger personlig produsentene (noen ganger også veldig små) i de ulike regionene i Hellas hvor produktene kommer fra. For innbyggerne i Roma er det mulig å besøke Ellenikàs lager direkte og eventuelt hente produktene bestilt på nettstedet.
Italia, Somma Vesuviana
Maksimal respekt for miljøet og stor lidenskap for biehold, slik FIORILANDYA med Slow Food-ekspertise produserer ekte gaver fra naturen i hjertet av Vesuv nasjonalpark: akasiehonning, sitronhonning, kastanjehonning, blomsterhonning, eukalyptushonning, skogshonning; kongelig gelé; pollen; propolis; voks og bikuber. I tillegg tilbyr vi: typiske produkter; økologiske produkter og apikosmetikk. Hjemlevering over hele Italia.
... jomfruolivenoljen, produsert direkte av familiene Uguccioni og Brunetti. Når man først har satt seg til bords, er det som om man reiser tilbake i tid for å gjenoppdage de gamle kulinariske tradisjonene fra Marche, hvor rikelige libasjoner oppstår fra en kombinasjon av fantasi og tradisjon, alt med respekt for kvalitet. En filosofi som gjenspeiles i den kontinuerlige jakten og valget av kjøtt, oster, spekemat, belgfrukter, grønnsaker og viner av høy kvalitet, alt fra håndverksproduksjon, med et spesielt fokus på Slow Food-initiativene og alt som er økologisk og naturlig.
... anerkjente oljeguidene (Gambero Rosso og Slow Food). Blant våre produkter finner du den verdifulle Monocultivar di Tortiglione, monovarietalen Pendolino og Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane, samt våre aromatiserte oljer, som er laget ved hjelp av teknikker som macerasjon og pressing uten bruk av syntetiske kjemiske aromaer.
Italia, Termini Imerese
Vi er en av 200 italienske Slow Food-presider, da vi for øyeblikket er de eneste anerkjente oppdretterne av den sicilianske bien. Vår bedrift produserer ikke bare et variert utvalg av monoflorale honninger, alle typisk sicilianske (eukalyptus, timian, appelsin, mandarin, sulla, nespole, mandel, sitrusfrukter, astragalus nebrodensis osv.), men selger også bikuber, sværmer for pollinering, sværmer for birøktere, og sicilianske dronninger.
...Engros sitrusfrukter (også ØKOLOGISKE) og landbruksprodukter GENERELT, Viner, Ost, OLJE (også ØKO) og oliven, sylteagurk, og alt annet som faller inn under gastronomi for restauranter og private. Kun GENUINE produkter. -- 'SLOW FOOD' beskyttede produkter for relevante kanaler.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play