Italia, Amelia
Over det beskyttede området kjent som "oljens sti" i Umbria, på de bølgende Amerini-høydene, dyrkes våre oliven. Vi utvinner vår olje FenOlio utelukkende fra våre egne oliven. Oljen er rik på polyfenoler, kraftige naturlige antioksidanter med høye nivåer av vitamin E som kan motvirke de skadelige effektene av frie radikaler. Kvaliteten på FenOlio kjennetegnes ikke bare av det lave syrenivået, men ...
Italia, Villarbasse
... er tilgjengelig i forskjellige versjoner og farger for å muliggjøre enkel integrering i enhver kontekst; i tillegg kan det på forespørsel bli PERSONLIGGJORT i henhold til spesifikke behov. Produktene våre er ideelle for HO.RE.CA. (Hoteller, Restauranter, Kafeer, Cocktailbarer, Slow og Fast Food, osv.) og for CONTRACT (Kjøpesentre, Idrettssentre, Treningssentre og Velvære, Kontorer, Kommersiell Franchising, Banker, Generelt Bedrifter, Strandanlegg, Flyplasser og Jernbanestasjoner, Temaparker)...
Portefølje (3)
Italia, Montella
...1 BOKS = 5 PORSJONER Vår oppskriftboks "Zuppa di Castagne e Fagioli" er det italienske måltidssettet som feirer de autentiske smakene fra de irpinske fjellene og deres århundrelange tradisjoner. Med de edle "Castagne di Montella IGP" og "Fagioli Quarantini" fra Slow Food-presidiet til "Azienda Agricola Campanaro", bringer vi den ekte smaken av en rustikk og gammel rett direkte hjem til deg...
Portefølje (2)
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
Italia, San Vito Dei Normanni
...Selskapet drar nytte av profesjonaliteten til over 200 medarbeidere og den mest avanserte teknologien innen næringsmiddelkonservering. Dette gjør at vi kan bearbeide grønnsakene direkte fra ferske råvarer, i få trinn og alltid innen få timer etter innhøsting. Vi har oppnådd de viktigste kvalitetssertifiseringene innen næringsmiddelindustrien, inkludert BRC food, ISO 9001:2008 og ICEA-sertifikatet for økologisk produksjon. I løpet av de siste årene, takket være samarbeidet med Slow Food, produserer vi tomatsausen Fiaschetto di Torre Guaceto.
Italia, Torino
... i smaksprøver eller undervisningsøkter. Siden 2017 har vi vært blant de fem beste stedene for 'Merenda' ifølge Saporario di Torino, og siden 2018 er vi inkludert i 'Guida Torino per il Goloso' og La Pecora Nera med vurderingen 'det er verdt å krysse byen'. To andre omtaler er 'Guida ai Sapori e ai Piaceri di Torino e del Piemonte' fra Repubblica og 'Fare la Spesa con Slow Food'.
Italia, Roma
... greske produkter i Italia ved å organisere vinsmakingseventer på de viktigste stedene for italienske sommelierer. Kostas Linardos, eieren av Ellenikà, er ofte å se i slow food-miljøer, og han har presentert noen greske viner på programmet EAT PARADE på Rai 2. Utvalget av greske produkter er utelukkende rettet mot kvalitet, og Kostas følger personlig produsentene (noen ganger også veldig små) i de ulike regionene i Hellas hvor produktene kommer fra. For innbyggerne i Roma er det mulig å besøke Ellenikàs lager direkte og eventuelt hente produktene bestilt på nettstedet.
Italia, Somma Vesuviana
Maksimal respekt for miljøet og stor lidenskap for biehold, slik FIORILANDYA med Slow Food-ekspertise produserer ekte gaver fra naturen i hjertet av Vesuv nasjonalpark: akasiehonning, sitronhonning, kastanjehonning, blomsterhonning, eukalyptushonning, skogshonning; kongelig gelé; pollen; propolis; voks og bikuber. I tillegg tilbyr vi: typiske produkter; økologiske produkter og apikosmetikk. Hjemlevering over hele Italia.
... jomfruolivenoljen, produsert direkte av familiene Uguccioni og Brunetti. Når man først har satt seg til bords, er det som om man reiser tilbake i tid for å gjenoppdage de gamle kulinariske tradisjonene fra Marche, hvor rikelige libasjoner oppstår fra en kombinasjon av fantasi og tradisjon, alt med respekt for kvalitet. En filosofi som gjenspeiles i den kontinuerlige jakten og valget av kjøtt, oster, spekemat, belgfrukter, grønnsaker og viner av høy kvalitet, alt fra håndverksproduksjon, med et spesielt fokus på Slow Food-initiativene og alt som er økologisk og naturlig.
... anerkjente oljeguidene (Gambero Rosso og Slow Food). Blant våre produkter finner du den verdifulle Monocultivar di Tortiglione, monovarietalen Pendolino og Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane, samt våre aromatiserte oljer, som er laget ved hjelp av teknikker som macerasjon og pressing uten bruk av syntetiske kjemiske aromaer.
Italia, Termini Imerese
Vi er en av 200 italienske Slow Food-presider, da vi for øyeblikket er de eneste anerkjente oppdretterne av den sicilianske bien. Vår bedrift produserer ikke bare et variert utvalg av monoflorale honninger, alle typisk sicilianske (eukalyptus, timian, appelsin, mandarin, sulla, nespole, mandel, sitrusfrukter, astragalus nebrodensis osv.), men selger også bikuber, sværmer for pollinering, sværmer for birøktere, og sicilianske dronninger.
...Engros sitrusfrukter (også ØKOLOGISKE) og landbruksprodukter GENERELT, Viner, Ost, OLJE (også ØKO) og oliven, sylteagurk, og alt annet som faller inn under gastronomi for restauranter og private. Kun GENUINE produkter. -- 'SLOW FOOD' beskyttede produkter for relevante kanaler.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play