...Opprinnelse av sesamfrø: Sesamfrø (Sesam indicum) kommer fra sesamplanten, som opprinnelig stammer fra Afrika. Sesamfrø brukes ofte til å forbedre brød, kjeks og kaker. Sesamfrø brukes også som en hovedingrediens i tahini, en krydret saus. Denne sausen brukes for eksempel til å smake til hummus. Produksjonsprosess for sesamfrø: Sesamfrø ristes uskalte, noe som forsterker nøttesmaken. Ristedesesamfrø har en sterk smak. Sunne egenskaper ved sesamfrø: Sesamfrø inneholder fett, proteiner, vitaminer og mineraler. I tillegg er de rike på antioksidanter.
...Sesampasten, vår grossist tilbyr ikke bare førsteklasses tahini, men også et bredt utvalg av belgfrukter, frø og andre orientalske delikatesser som falafel og hummus.
Sesampasten, Oppdag den rene og ristede sesampasten (tahini) fra SoleilFOOD – ditt ideelle følge for et vitaminrikt og variert kjøkken! Vår tahini er høyt verdsatt i det orientalske kjøkken og er en nøkkelingrediens for...
...Vi lager vår egen zaatar i lokalene våre i Frankrike.
Kombinasjonen av timian, sumac og ristedesesamfrø gir nye smaker til rettene dine.
Vi anbefaler å bruke zaatar som et krydder og ikke å varme det opp, slik at det kan beholde alle sine egenskaper og smak.
Bruk:
Denne krydderblandingen brukes som et havsalt på enkelte retter.
For å tilføre en syrlig touch, kan du drysse det over grillet...
...Spesialister på import av ristede, skrellede og naturlige sesamfrø, fra konvensjonelt eller økologisk dyrkede kilder med 99% renhet, med en maksimal fuktighet på 8%, opprinnelse India, tilgjengelighet av multi-rester analyser, ECOCERT og LACON GMBH sertifisering, teknisk datablad og økologisk sertifisering i henhold til forskrift 834/2007 EUR.
Presentasjon av sesamfrøene, sekker på 25 kg av...
...Vi produserer utstyr for vask, rengjøring, peeling, risting og maling av sesamfrø.
Ulike linjer med ulik ytelse.
Originale tradisjonelle teknologier for den fantastiske smaken av tahinimassen.
Pillede og ristedesesamfrø brukes også til produksjon av andre matvarer.
...Andre emballasjer BULK og POSER: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA tilbyr deg hele ristede hvite sesamfrø, som frigjør alle smakene fra frøet.
Referanse:16911.1...
...ECOPROLIVE skaper i 2019 krydder med PREBIOFENOL som, mesterlig fusjonert med de beste krydderne i verden, gir en smakfull mediterransk vri i tillegg til ernæringsmessig balanse, da det er rikt på antioksidanter, jern, prebiotisk fiber og protein.
Smak, aroma og allsidighet som er representative for Midtøsten-kjøkkenet i en harmonisk blanding av krydder.
Ingredienser: PreBIOfenol*, ristede hvite sesamfrø, timian, ingefær.
...Epinard* (58%), potet*, solsikkeolje*, kokevann, ristedesesamfrø, soyasaus* (vann, soyabønner*, salt, alkohol*, koji (Aspergillus oryzae)), balsamicoeddik* (vineddik*, kokt druesaft), sitronsaft*, salt, rismel*, hvitløk*, koriander*, ingefær*.
* Ingrediens fra økologisk landbruk - Allergener
Passer for veganere
Bruksanvisning
Ideell for å smøre på skiver av kornbrød. Du kan også pynte...
... deilige gulrøtter utenfor standard fra Provence, ristedesesamfrø og et hint av spisskummen for å tilføre en subtil orientalsk note.
Kombinert med varmen fra de ristede sesamfrøene og spisskummenfrøene, gir vår unike oppskrift en behagelig og delikat følelse for alle ganer.
Takket være den milde stekingen har kjeksene våre en lett og sprø tekstur og bevarer maksimalt med næringsstoffer.
...
2012: Gourmet de Bronze Olje av raps og ristedesesamfrø
2011: Gourmet d’Or Ristede sesamfrøolje
2011: Gourmet d’Argent Solsikkeolje
2011: Gourmet de Bronze Rapsolje
2010: Gourmet d’Argent Solsikkeolje
2009: Gourmet d’Or Rapsolje
2007: Medalje for fortreffelighet Rapsolje
Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål!
Basert i Nord-Frankrike og 100 % familieeid, er Flanquarts kjernevirksomhet levering og transformasjon av premium korn: frø, skallede frø, ristede frø, karamelliserte frø, mel, flak, blandinger, pasta, tørket frukt og krydder. Vi dekker et stort utvalg av produkter: sesamfrø, solsikkefrø, gresskarfrø, linfrø, valmuefrø, quinoa, chia, havre, amaranto, hirse, og mange flere! Vennligst merk at vi nå...