...Vi lager vår egen zaatar i lokalene våre i Frankrike.
Kombinasjonen av timian, sumac og ristedesesamfrø gir nye smaker til rettene dine.
Vi anbefaler å bruke zaatar som et krydder og ikke å varme det opp, slik at det kan beholde alle sine egenskaper og smak.
Bruk:
Denne krydderblandingen brukes som et havsalt på enkelte retter.
For å tilføre en syrlig touch, kan du drysse det over grillet...
...Andre emballasjer BULK og POSER: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA tilbyr deg hele ristede hvite sesamfrø, som frigjør alle smakene fra frøet.
Referanse:16911.1...
...Epinard* (58%), potet*, solsikkeolje*, kokevann, ristedesesamfrø, soyasaus* (vann, soyabønner*, salt, alkohol*, koji (Aspergillus oryzae)), balsamicoeddik* (vineddik*, kokt druesaft), sitronsaft*, salt, rismel*, hvitløk*, koriander*, ingefær*.
* Ingrediens fra økologisk landbruk - Allergener
Passer for veganere
Bruksanvisning
Ideell for å smøre på skiver av kornbrød. Du kan også pynte...
... deilige gulrøtter utenfor standard fra Provence, ristedesesamfrø og et hint av spisskummen for å tilføre en subtil orientalsk note.
Kombinert med varmen fra de ristede sesamfrøene og spisskummenfrøene, gir vår unike oppskrift en behagelig og delikat følelse for alle ganer.
Takket være den milde stekingen har kjeksene våre en lett og sprø tekstur og bevarer maksimalt med næringsstoffer.
...
2012: Gourmet de Bronze Olje av raps og ristedesesamfrø
2011: Gourmet d’Or Ristede sesamfrøolje
2011: Gourmet d’Argent Solsikkeolje
2011: Gourmet de Bronze Rapsolje
2010: Gourmet d’Argent Solsikkeolje
2009: Gourmet d’Or Rapsolje
2007: Medalje for fortreffelighet Rapsolje
Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål!
Basert i Nord-Frankrike og 100 % familieeid, er Flanquarts kjernevirksomhet levering og transformasjon av premium korn: frø, skallede frø, ristede frø, karamelliserte frø, mel, flak, blandinger, pasta, tørket frukt og krydder. Vi dekker et stort utvalg av produkter: sesamfrø, solsikkefrø, gresskarfrø, linfrø, valmuefrø, quinoa, chia, havre, amaranto, hirse, og mange flere! Vennligst merk at vi nå...