Italia, Moio Della Civitella
... fruktene, saftige og aromatiske, gir oss et syltetøy med en autentisk og raffinert smak. Vi har valgt å beholde kun to ingredienser: røde epler og rårørsukker, brukt i en minimal mengde på 25%. Uten tilsetning av sitronsaft fremhever vårt syltetøy renheten og kvaliteten til eplene, og tilbyr et ekte og naturlig søtt produkt. Med sin fløyelsmyke konsistens og uforglemmelige smak, fanger vårt Extra Syltetøy av Røde Epler essensen av Cilento.
Portefølje (16)
Frankrike, Gennevilliers
...Denne originale blomsterkombinasjonen rundt den subtile smaken av bissap er spesialiteten til SENEAFOOD. En ekte delikatesse. Denne rød-svarte syltetøyet vil forføre deg med sin autentiske tekstur og fruktige og vegetale aromaer. Det er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood. Seneafood-syltetøy er 100% naturlige, uten tilsetning av fargestoffer eller...
Portefølje (9)
Spania, Calatayud (zaragoza) España
...Vårt selskap tilbyr et bredt utvalg av kandiserte frukter: – kandiserte kirsebær: røde, grønne, hele, halvdeler, biter – appelsin: skiver, strimler, halvdeler, kvarter – appelsinskall: kvarter, strimler, terninger, måner – gresskar: stenger, fileter, forhåndskåret, terninger – melon: kvarter, fileter, terninger – blandet: assortert i farger: hvit, rød, grønn, oransje etter kundens valg – sitron...
Samsvarende produkter
Kandiserte Frukter
Kandiserte Frukter
Portefølje (1)
Italia, Capo D'orlando
... rikt på vitamin C, vitamin K og vitamin B6, i tillegg til å ha en høy konsentrasjon av polyfenoler, planteforbindelser med kraftige antioksidantegenskaper. I KJØKKENET Granateple brukes ofte i matlaging for å lage juice, syltetøy, sauser og til dekorasjon av retter. I tillegg kan de små appelsinene brukes for å tilføre et preg av farge og smak til ulike oppskrifter, som salater, risotto, kjøttretter og desserter.
Portefølje (27)
Tyskland, Bad Bentheim
... til slutt oppdaget at selve roten også kunne brukes. Bruken av Rødbeter Man bruker rødbeten (skåret) til å lage syltetøy, til å lage forkokte grønnsaker, men også til å lage Borsjt, den populære ingrediensen i mange øst-europeiske supper. Sunnhetsfordeler med Rødbetpulver Rødbetpulver gir en vakker rød eller rosa farge til kaker, cupcakes, pannekaker, sauser, supper, dipper og andre retter. Dette betepulveret gir en myk, søt smak, …...
Portefølje (549)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
... holdbarhetsdato 2 år Rød frukt syltetøy 240g Våre syltetøy er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i FaverollessurCher i LoiretCher. Og våre frukter kjøpes lokalt hver gang det er mulig. Jordbærene kommer fra Sologne. Vi plukker blåbær i Soing i Sologne. Så kommer eplene og pærene fra MontprèsChambord i slutten av august og begynnelsen av september. Til slutt plommer og rabarbra fra Saint Aignan sur Cher.
Portefølje (28)
Frankrike, Puyricard
Siden 1980 har selskapet Confit de Provence etablert seg på det franske syltetøymarkedet ved å tilby kundene sine råvarer av førsteklasses kvalitet, en unik håndverkskompetanse og en nøye service. I dag produserer selskapet mer enn 1 500 tonn økologisk, lett og tradisjonelt syltetøy hvert år for et stort antall regionale, nasjonale og internasjonale merker, som er til stede i dagligvarehandelen e...
Portefølje (48)
Frankrike, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE gjenoppfinner klassikerne innen sjokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i sjokoladegodterier: et subtilt ekteskap mellom skattene fra skjønnhetens øy og god sjokolade, gjennom honning, sitrusfrukter, hasselnøtter, skattene fra maquis og de emblematiske Canistrelli som bringer tilbake barndomsminner og lover overraskende og unike smaksopplevelser. For flere år sid...
Portefølje (97)
...Syltetøy som en type søt mat er basert på å få lukt fra frukter. Det som var kjent om syltetøy er at det spredte seg rundt om i verden fra Midtøsten. Da keiseren av det persiske imperiet, Darius, okkuperte India, fortalte soldatene hans at de hadde funnet en slags "rød honningstrå uten bier" i 510 f.Kr. I begynnelsen var sukkerrør en slags mirakuløs plante som ble beskyttet av soldater. På 700...
Portefølje (9)
Frankrike, Bron
...Hvis de store kokkene elsker safran for å heve rettene sine, er det ikke tilfeldig. Denne krydderet passer perfekt til å lage både søte og salte retter. Dens smakspalett er så omfattende og kraftig at noen mikrogram er nok til å forvandle en rett eller en ingrediens. Du kan for eksempel tilsette bare et lite dryss safran i honning, olje, syltetøy, sirup, krydder eller ferdigretter, og det er et prestisjefylt produkt som får liv i katalogen din.
Portefølje (20)
Frankrike, Nousty
...håndlaget syltetøy i tradisjonell pyreneisk stil Varianten som brukes er Rød Abrikos fra Roussillon, rik på vitamin A, fosfor, magnesium og beta-karoten. Klassisk til frokost, kan du også nyte den som topping på dessertene dine, eller sammen med en gammel Cantal! Naturlige produkter av rene frukter Vi er sterke forkjempere for et sunt kosthold, og produktene våre er naturlige, uten...
Portefølje (4)
Frankrike, Arles
Spania, Villarrobledo
...Ajo, Løk, Svart hvitløk; Hvitløkspasta; Skrellet hvitløk; Grano Oro-løk; Rød løk; Sød løk; Hvit løk; Oliven og Syltetøy; Valnøtter; Mandler; Økologiske pistasjnøtter; Appelsiner; Sitroner; Sopp og Fungi; Asparges; Rosa tomat; Artisjokker; Kaldpresset ekstra jomfruolje og økologisk; Sterk, søt, røkt og økologisk paprika; Økologiske produkter...
Samsvarende produkter
STOR SELEKSJON
STOR SELEKSJON
Portefølje (1)
Frankrike, Soreze
...Epépineuse presse-tomater og frukt manuell. Kropp og arbeidskran i dobbelt tinnbelagt støpejern, samler og trakt (Ø 19) i hard plast rød. Leveres med en perforert rustfri stålgitterkon (Ø 1,5 mm). Den ideelle enheten for å lage sauser, puréer, kompoter, syltetøy med - - små frukter (bringebær, rips, bjørnebær...). - kastanjer (for å fjerne det andre skallet, når de er kokt). - fiskesupper...
Portefølje (195)
Tyrkia, Istanbul
...Det er en spesiell – gourmetstil og håndlaget syltetøy laget med rød (lilla) løk, honning, eplecidereddik, svart pepperkorn, timian, korianderfrø og havsalt. Denne unike smaken passer til utallige retter og kjøkken. Den kan nytes i en burger, pølse eller pølsefat. Det er et perfekt supplement til sjømat, enhver spekematfat og ostefat. Dette produktet er 100 % vegetarisk, uten tilsetningsstoffer og laget med 100 % naturlige ingredienser. Det er laget med honning i stedet for raffinert sukker og/eller kunstige søtningsmidler.
Portefølje (6)
Belgia, Beringen
...Miniatyrtrio av 3 x 5cl flasker med Ciroc Premium fransk vodka, Ciroc Ananas og Ciroc Rød Bær. Laget eksklusivt av førsteklasses Mauzac Blanc og Ugni Blanc druer for en utsøkt glatt, frisk og innovativ vodkaopplevelse. Destillert fem ganger, med en glatt smak, lett søtet og beriket av den naturlige karakteren til druene, med en ren og sprø avslutning. Ciroc Ananas har en smak av saftig og smakfull ananas med subtile hint av vanilje. Ciroc Rød Bær har en søt bukett av modne røde bær og syltetøy, med en saftig og skarp smak av røde bær.
Portefølje (189)
...offrant une texture onctueuse et agréable.":"Denne geleen tilbyr alle de livlige og syrlige smakene av rips uten kjerner, og gir en kremet og behagelig tekstur.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g","UGS:3 455 149 000 348":"UGS: 3 455 149 000 348","La confiture de groseille sans pépins est une délicieuse confiture de fruits qui met en valeur l’essence pure et sans pépins de groseille rouge.":"Ripsgele uten kjerner er en deilig fruktgele som fremhever den rene og kjernefrie essensen av rød rips."}...
Portefølje (46)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: Tomater 65%, solsikkeolje 35%, naturlige smaker i varierende proporsjoner (hvitløk, malt rød pepper, mynte), vineddik, salt. Sitronsyre, askorbinsyre. Beholdere av: 212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Østerrike, Königsdorf
...Miniatyrtrio av 3 x 5cl flasker med Ciroc Premium fransk vodka, Ciroc Ananas og Ciroc Rød Bær. Laget eksklusivt av høykvalitets Mauzac Blanc og Ugni Blanc druer for en utsøkt glatt, frisk og innovativ vodkaopplevelse. Destillert fem ganger, med en glatt smak, lett søtet og beriket av den naturlige karakteren til druene, med en ren og sprø avslutning. Ciroc Ananas har en smak av saftig og deilig ananas med subtile hint av vanilje. Ciroc Rød Bær har en søt bukett av modne røde bær og syltetøy, med en saftig og skarp smak av røde bær.
Tyrkia, Ordu
...Grønne oliven som skal bearbeides, forventes ikke å nå full modenhet. De høstes når fargen skifter fra grønn til gul, vanligvis fra slutten av september til midten av oktober. Etter utvelgelse, klassifisering, størrelsesjustering og vask, overføres de til tanker for smaksetting. Olivenene, som får byttet vann flere ganger for å smakes til, oppbevares deretter i en spesiallaget lake. Deretter fjernes steinene med spesielle maskiner, og de fylles med rød pepper syltetøy. Etter pasteurisering pakkes de.
Portefølje (9)
Frankrike, Paris
HECOSFAIR, Bli en helt! HECOSFAIR, solidarisk merke for eksepsjonelle produkter, økologisk fairtrade & crueltyfree, tilbyr deg å spise sunt og forbruke økologisk, etisk, bærekraftig, siden 2019. - HECOSFAIR vant i 2021 prisen for Best Crueltyfree Grocery Brand France fra LUXLife Magazine. - Også i 2021, noen av HECOSFAIRs delikatesser er blant de 500 beste ingrediensene i verden, i boken Régalad...
Portefølje (133)
Frankrike, Saint Germain En Laye
...Plante som stammer fra østlige USA og deretter ble importert til Europa, ble beskrevet av den spanske botanikerlegen Monardes. Kalt rød te eller Oswégo-te av de amerikanske urfolkene som brukte blomstene til å lage fordøyelsesdrikker, har monarda sitrusaktige smaker og kan brukes som krydder i buljonger, salater, kjøttretter, sirup eller syltetøy. I varme eller kalde urteteer nytes den som en fornøyelig eller forfriskende infusjon. Fransk plante produsert i økologisk landbruk, hentet fra permakultur, håndplukket og tørket på rister. Latinsk navn: Monarda didyma Form: håndplukkede blomsterklaser...
Portefølje (22)
Spania, Torrent
... farger. Gi unike og interessante farger. Anthocyanin utvinnes fra frukter og grønnsaker, som drueskinn, elderbær, rødkål, rød reddik, lilla mais, lilla sukker, osv. Rød reddik, lilla mais, lilla søtpotet, lilla gulrot, osv. Applikasjoner: Drikker, Konserver, Syltetøy og Geléer, Konfekt, Ferdigmat, Bakeri.
Portefølje (31)
Casa do Vale ligger i Balde, i Baião. Nærheten til elven Douro, Pala og Porto Novo gir den en unik beliggenhet, med fantastisk utsikt og samtidig områder kjent for kvaliteten på produktene som produseres der. Gården, som dekker omtrent 5 hektar, har et hundre år gammelt hus og ble kjøpt av familien Cardoso Fernandes for 25 år siden. Siden den gang har den alltid produsert appelsiner og grønnvin. A...
Storbritannia, Leicester
Tørket hibiskusblomst brukes hovedsakelig til å lage en spesiell type te, forfriskende drikker, medisinske formål, samt i produksjon av geléer, syltetøy, fruktpastaer, sirup og annet. Tørket hibiskusblomst kalles også Zobo-blader i Nigeria, og i Egypt er hibiskus kjent som karkade, rød te, rød sorrel, Jamaica sorrel, rosella, soborodo (Zobo), Karkadi, Roselle og sur te. Forfriskende smak, vitamin...
Spania, Valdemoro
... eller svart te. Vi har også et utvalg av økologisk te. Ikke glem den seremonielle Matcha-te fra Japan BIO og alle tilbehørene for å forberede den beste japanske te-seremonien. Vi har et lite hjørne med 100% Arabica-kaffe med naturlig brenning som vi selger løsvekt og maler etter dine behov. Vi tilbyr også krydder, gourmet-sjokolade, 100% spansk honning og håndlagde syltetøy. Vi har tilpassede gavekurver som vi forbereder i henhold til budsjettet ditt og produktene du ønsker å velge, og som vi sender til hele fastlandet. Kom og bli kjent med oss!
Portefølje (4)
Italia, Crotone
Delizie del Gusto bringer til bordet et utvalg av typiske produkter fra vårt område og fra Italia generelt, gjennom gjenoppdagelsen av autentiske smaker med fokus på genuinitet og bærekraft. Med våre marmelader, syltetøy og kompoter henvender vi oss til de som gjør italienske søte oppskrifter til sin egen lidenskap eller yrke. Enten hjemme eller på restaurant, hjelper Delizie del Gusto deg med å gjenoppdage den autentiske smaken og de middelhavsaktige smakene av sitrusmarmelader og økologiske og typiske fruktsyltetøy: eple, pære, jordbær, samt Tropea rød løk, fiken og chili.
Storbritannia, Manchester
... etablert i 1999. Produktene inkluderer, i tillegg til andre matvarer som syltetøy, gelé, marmelade, sylteagurk i olje, ingefærpasta, hvitløkspasta, grønn chili-pasta, rød chili-pasta, mineralvann, kryddermasala, majones, chutneysaus, currypasta, fruktjuicer, matlagingssolsikkeolje, kjeks, osv., under merkenavnet PARADISE.
Vi er et landbrukssamarbeid, og vi opererer i Palermo i området Ciaculli, kjent for den sene mandarin som vi dyrker naturlig, samt både hvit og rød nespole. Vi har medlemmer som dyrker appelsiner i Ribera (AG), ferskner i Bivona, og meloner i Trapani-området, osv. Alle sitrusfrukter og frukt av førsteklasses kvalitet, som vi får levert. I tillegg lager vi syltetøy og ekstra konserver med kun de ferskeste produktene, ved å bruke kun fersk frukt, sitronsaft, rårørsukker og fruktpektin. Snart vil også en birøkter bli med for produksjon av honning.
Hellas, Athens
Vårt selskap World Capital Ltd er et utviklings- og forvaltningsselskap for nye økologiske kulturer som supermat... gojibær... aronia bær... og nye økologiske grønnsaker som rødbeter, tomater, spinat, brokkoli og rød paprika. Alt dyrkes på våre egne gårder uten kjemikalier, og vi har også et ekstremt utvalg av økologiske supermat fruktjuicer og syltetøy. Vi har også zeolittpulver som vi bruker til våre kulturer. Vi har også dehydrerte olivenblader, olivenpulp og oliven i pulverform, våre produkter er av høyeste kvalitet og kommer alle med sertifikater.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play