Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (63)
Produksjonen av skinke og "culatello" Rosa dell'Angelo er spesiell helt fra starten av. Kjøttet har forskjellige kvaliteter, på grunn av den utendørs oppdrettsmetoden og den gamle, helt håndlagde prosessen, med kun salt og lang modning. Våre svarte griser av gamle raser som nesten er helt utdødd, er frie til å beite i skogene. Frie under sol, vind og regn. Frie til å uttrykke sin instinkt. Frie ti...
Portefølje (10)
Cipressi i Chianti har sin opprinnelse i Radda i Chianti, en middelalderlandsby kjent for produksjonen av Chianti Classico-vin, i provinsen Siena, hvor den finner sitt etiske og profesjonelle grunnlag i respekten for tradisjonen til toskanske håndverksmatprodukter. Aktiviteten begynner i et lite lokale ved de gamle middelaldermurene i Radda i Viale Venti Settembre, hvor bearbeidingen av kjøttet fr...
Portefølje (2)
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Italia, Brusaporto
Håndverkspastafabrikk siden 1970. Pastificio Davena produserer fersk fylt pasta med førsteklasses ferske ingredienser, respekt for tradisjonen og moderne produksjonsprosesser. Pastificio Davena er valget for de som ønsker en pålitelig partner, en leverandør som kan sikre en grundig service og imøtekomme ulike og sammensatte behov. Pastificio Davena er den foretrukne partneren til de største ital...
Portefølje (10)
Italia, Bagnolo San Vito
...PROSCIUTTO CRUDO MEC 1° VALG PRODUKT VEKT PRIS Prosciutto crudo mecda 4,40 Kg til 5,00 Kg€ 4,10 per Kg Prosciutto crudo mecda 5,00 Kg til 5,50 Kg€ 4,40 per Kg Prosciutto crudo mecda 5,50 Kg til 6,00 Kg€ 4,70 per Kg Prosciutto crudo mecda 6,00 Kg til 6,50 Kg€ 5,40 per Kg Prosciutto crudo mecda 6,50 Kg og mer€ 5,70 per Kg SALGSBETINGELSER Emballasje: kartonger med 4 stk inntil 200 prosciutter, utover kartongboks Vare klar: 4/5 arbeidsdager fra mottak av betaling Betaling: forhåndsbetaling (før avsendelse av bestilling)...
Portefølje (2)
Tyskland, Waltenhofen
... inneholder dette tilsetningsstoffet er ideelle for ekstreme termoformingsapplikasjoner og tilbyr pålitelig produktbeskyttelse. De brukes primært til emballasje av røkt eller lufttørket skinke som Black Forest-skinke, Prosciutto Crudo, Parma-skinke, Jamon Iberico eller Serrano-skinke, men også til klassiske applikasjoner som emballasje av spareribs eller bein. Selv produkter som er dypfryst...
Portefølje (20)
Italia, Reggio Emilia (re)
...Vi er et selskap som opererer innen produksjon og markedsføring av matprodukter både i Italia og i de viktigste europeiske landene, med et spesifikt fokus på Prosciutto Crudo. Takket være erfaringen til våre ledere har selskapet utviklet en fleksibel og kompetent organisasjon som kun velger de beste råvarene for produksjonen. PROSCUITTO STAGOI NATO & NAZIONALE...
Italia, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano...
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play