Frankrike, Laissac
... og Kampot IGP-pepper fra Kambodsja, et av verdens beste pepper! Tørket kjøtt fra svinekam, denne Coppaen gir deg en spekemat uten nitritt og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gjør naturen sitt arbeid i våre tørkeanlegg ved å tørke disse vakre hele kjøttstykkene forsiktig, saltet og pepret for hånd. Denne håndlagde coppaen vil komme ut av tørkeanlegget etter 3 til 4 måneder for å bli skåret fint og plassert i sitt glasskrukke før den vakuumpakkes. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: 600g DLC: 90 dager...
Portefølje (29)
Belgia, Waterloo
...Produsent av foie gras, terriner og håndverkscharcuteri siden 1984. Profesjonelle eller privatpersoner: vi tilbyr et bredt utvalg av hjemmelagde produkter, for å skape en hyggelig stund med dine gjester. Hos Quality & Tradition kan du skaffe deg et mangfold av kjente produkter som foie gras, terriner, viltkjøtt, magret samt mange komplementære produkter.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play