Italia, Milano
Bare noen minutter fra sentrum av Milano, er stedet La Piadina Felice koselig og tilbyr et bredt utvalg av Piadine! Deigen blir rullet ut og stekt på stedet, med stor hurtighet, og fylt med førsteklasses, ferske og deilige ingredienser. Deigen er laget for hånd, med mulighet for å velge fullkorn, multikorn og Kamut. Et utmerket alternativ til den vanlige lunsjpausen for de som jobber nær sentrum av Milano! Også tilgjengelig: Håndlaget Fullkornsdeig!
Belgia, Kuurne
I tillegg tilbyr Bladerdeeg Vanmarcke ferdiglagde butterdeigprodukter. Syltetøy-, frangipane-, ris-, sjokoladekake- og speculoos-kake er bare noen av tilbudene. Den store fordelen her er at produktene kun trenger å bli stekt, og så er det klart. En selvfølge når det gjelder brukervennlighet for alle som står på kjøkkenet. Bladerdeeg Vanmarcke AS har også viennoiserie: forskjellige frokostbakverk...
Spania, Binéfar (huesca)
Selskap dedikert til produksjon og bearbeiding av naturlige nøtter, ristet, stekt, saltet, karamellisert og sjokoladebelagt, samt salg av alle våre produkter gjennom tradisjonelle distribusjonskanaler, HORECA, engros eller detaljhandel.
Italia, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK ER ET NYTT SELSKAP SOM HAR FUNNET PÅ ET NYTT PRODUKT, PATITOKI, ET UNIKT SNACK I SIN SJANGER. DET FINNES 24 ASSORTERTE SMAKER: (LIVLIG PAPRIKA, LANDLIG, KLASSISK, DELIKAT, BONDENS, RUCCOLA OG GRANA, FISKER, KYLLING, TEXAS KYLLING, SKOGENS SMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKE, STEKT POTET, BACON, GRILL, MEDITERRANEAN, WURSTEL, PUGLIESE, SVARTE OLIVEN, PEPPER OG ROSMARIN). ALLE KAN...
Belgia, Houthalen-Helchteren
Produkter fra Buva Kjøttvarer: Håndverksmessig laget stekt paté av rent svinekjøtt. Stekt kyllingpaté laget kun med kyllinglever og kyllingkjøtt. Fjærfe paté med pepper, kun laget av kyllingkjøtt. Kjøttbrød Natur. Kjøttbrød Provencal. Kyllingkjøttbrød Natur. Kyllingkjøttbrød Provencal. Blodpølse. Grillpølser.
Tyrkia, Istanbul
...I over et halvt århundre har YURT KONSERVE, som har skrevet sitt navn inn i sin sektor med "Vatan"-merket i Istanbul i 1952, fortsatt å skrive sin suksesshistorie med prinsippet om å være innovativ i sin sektor uten å ofre den første dagens spenning, kvalitet og serviceforståelse. I vår fabrikk produseres våre produkter som røde bønner i tomatsaus, fylte vinblader, hvite bønner i tomatsaus, stekt...
... av våre bestemødre, og produserer et bredt utvalg av typiske pugliese håndlagde produkter laget med utvalgte meltyper av 100% pugliese hvete og uten GMO, stekt i vedfyrte ovner. Gastronomien i Gargano er utsøkt og deilig, i tillegg til å være ekte og enkel. Det er bare å velge mellom de tradisjonelle rettene og de typiske produktene fra området. Et av produktene som er hovedpersoner på pugliese...
Frankrike, Mulsanne
...stekt villsvin, ribbe av villsvin, sautert villsvin, rygg av villsvin, villsvinribb, lår av villsvin, skulder av villsvin, lår av rådyr, skulder av rådyr, rygg av rådyr, bichefilet, sautert biche, stekt biche, lår av biche, rygg av biche, skulder av biche. Små franske vilt: fasaner, fasaner, gråender, perdrix, perdrix. Du kan også finne små pelsdyr (harer og leirduer).
... fonduer og raclette, samt på stekt kjøtt, fisk og deilige desserter. Kom og besøk vår restaurant bare noen kilometer fra Llivia. Vi ligger i Gorguja, ved grensen til Frankrike. Kom og nyt maten vår og det vakre landskapet som omgir La Cerdanya.
Belgia, Geel
... forbrukerorientert: Ferskt kjøtt av kalv, storfe, svin, lam, hest, melkekid og fjærfe, utbeinet eller porsjonert, i bulk, vakuumpakket eller under beskyttende atmosfære. Ferdiglagde kjøttprodukter av alle kjøttslag: stekt, kokt eller til og med fritert.
Stampeggioni, konditori i Anzio siden 1980, tilbyr klassiske og moderne kaker, et svært bredt utvalg av bakverk i disken, kaker til bryllup og arrangementer av alle slag, fra bursdager til eksamensfeiringer. Stampeggioni er også en kafé med fantastiske frokoster takket være våre bakverk som blir stekt kontinuerlig gjennom hele morgenen. Tilbudet i vår lokal inkluderer også en fantastisk aperitiff-service med drikkevarer og alltid ferske småretter.
Belgia, Alleur
Point chaud er et selskap spesialisert innen bakeri, konditori og smørbrød. De tilbyr et bredt utvalg av produkter. Drikker: kaffe cappuccino, Cécémel, Fristi, appelsinjuice, Aquarius, brus, juice,… Bakeri: brød og baguetter. Bakverk: smørbrød, croissanter, donuts, vafler, pain au chocolat, muffins,… Konditori: brasiliansk, småkaker, Berlinerboller, kremkaker, sjokolade éclairs, paier, kaker, boller,… Smørbrød: dagobert, tunfisk med majones, stekt kylling, auberginer, middelhavsmat, pølsebrød, panert kylling,… Catering: landbrød, avisance, pizza, croque-monsieur og pasta.
Storbritannia, Middlesbrough
...Velkommen til Baketime Limited! Produsenter av: • Søte og salte kjeks og knekkebrød • 'Bakt, ikke stekt' snacks • Sunnere kjeks for barn • Baketime-merket kjeks og snacks • Lisensierte karaktermerker av kjeks og snacks • Egen kundemerkede produkter og private label...
... saften som prøver å komme ut av kyllingstykket mens det blir kokt. Dermed blir stykket stekt mens en minimal mengde fett absorberes. Dette er det som gir den stekte kyllingen sin smak. TIDEN REDUSERES; takket være saften i kyllingen, forkortes tiden internt. Produktet som blir kokt i en åpen frityrgryte på 20-25 minutter, blir kokt i en trykkfryer på 5-6 minutter. Den gjennomsnittlige tiden...
Portefølje (1)
Portugal, Tábua
Vi produserer salte snacks, forhåndskokte retter og ultrafrosne søtsaker. Blant disse kan vi fremheve bacalao-boller, rekerissole, svinerissole, chamucas, bacalao à braz, stekt kylling, ferdigkokt snegle, pastéis de nata og azevias. Vi er et selskap sertifisert etter ISO9001 og ISO 22000-standardene. Vi produserer med vårt eget merke eller med våre kunders egne merker. Vi er et ungt og dynamisk team, ikke nøl med å kontakte oss, vi har de beste betingelsene for å tilby deg!
Italia, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-sjøen, i provinsen Brescia. Våre spesialiteter er: grillet sjømat, catalana og pizza på meter, stekt i vedfyrt ovn, laget med spesielle melblandinger, malt på stein med naturlig heving. Vi tilbyr en arbeidsmeny til 10, alt inkludert, med buffet. Lokalet er delt inn i 2 rom, ett innendørs og ett med en lys veranda. Rommet er også egnet for små seremonier, kommunjoner og dåp. Driften er familiedrevet. Lokalet har en praktisk parkeringsplass.
Azram Food er et privat eid matproduksjons- og internasjonalt handelsfirma som ble etablert i 2015 som et nytt merke og datterselskap av Dalyan Agricultural Products, som har 40 års erfaring innen internasjonal handel og produksjon i matindustrien. I samsvar med internasjonale handelsstandarder produserer vi alle typer sylteagurk, oliven, olivenolje, vinblader, stekt aubergine, stekt paprika...
Belgia, Vellereille-Les-Brayeux
... håndverkerne de samarbeider med. Produktene fra selskapet består av øl, brød, pâté og ost. Ølen fra Bonne-Espérance-klosteret er laget av Brasserie Lefebvre i Quenast etter tradisjonelle metoder. Osten (halvharde) er laget på en håndverksmessig måte av rå melk av kvalitet AA. Pâtéen er også laget helt håndverksmessig med førsteklasses råvarer, og blir laget på selve klosteret, akkurat som brødet som er grått og stekt på stein.
Belgia, Zonnebeke
Culinair Huis Vandeputte tilbyr et omfattende utvalg av aperitiffinger, supper, forretter, kalde retter, smørbrød, ferdiglagde hovedretter, ferskt ubakt kjøtt, tilberedt stekt kjøtt i saus, fiskefondue, kjøttfondue, kinesisk fondue, kjøttgourmet og mye mer, samt smørbrød, alt tilgjengelig i butikken deres i Zonnebeke.
Luxembourg, Niederanven
Produksjonen av bakeriprodukter krever en autentisk og profesjonell kompetanse. Av kjærlighet til disse edle materialene har vi valgt å spesialisere oss på bakeriforsyninger i nesten 20 år. Vi har utviklet våre ferdigheter for å kunne tilby våre kunder det bredeste utvalget innen vårt felt. Comor tilbyr dermed alle brukere av bakeri en komplett palett av grunnprodukter som er ment for mer sofistikerte videreproduksjoner. Vårt selskap leverer også alle ferdige produkter som er klare til å bli stekt i ovnen (frosne osv...).
Frankrike, Huelgoat
... vekt på våre leverandører av ingredienser som er plassert så nært som mulig vårt produksjonsverksted. Tidligere, i senteret av Finistère, ble crêpes vanligvis laget en gang i uken på en billig plassert på et stativ i peisen. Billigen ble varmet opp med vedfyring. For å sikre holdbarhet gjennom uken, i tillegg til å være tynne, ble crêpes stekt på begge sider. Vi bruker fortsatt denne metoden for å sikre lang holdbarhet uten å tilsette konserveringsmidler.
Italia, Campagna
... produktene sine med ny teknologi i samsvar med forskriftene. I dag er de også til stede på verdensarrangementer som EXPO i Milano, hvor sunn ernæring, også med en godt stekt pizza, fungerer som det offisielle "sloganet" for bevaring. Erfaringen og profesjonaliteten som er oppnådd gjennom årene har gjort det mulig å nå viktige mål, som å være den offisielle leverandøren til Napoli Pizza Village og...
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.
Frankrike, Le Château D' Oléron
...Bedrift for bearbeiding og frysing av østers fra Marennes d'Oléron. Vi jobber med produkter 100% av naturlig og regional opprinnelse for å garantere smakene og de ernæringsmessige kvalitetene. Våre østers N°3 av kvalitet IGP presenteres i halvskall, pyntet med en glasur (i ulike smaker) og fryses rå. Målrettet mot dagligvarehandelen og storkjøkken for å bli stekt i ovn ved 200 °C. Vi eksporterer til Italia og Asia, og vårt unge selskap utvikler flere oppskrifter basert på østers, alltid med respekt for det naturlige, og vi har ikke sluttet å overraske deg.
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye er spesialist på delikatesse-pølser. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: blodpudding, sambas, pâtéer, kalvehode, skinker, pølser, kjøttpudding, spekemat, surkål, italienske spesialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svineføtter, presset hode, grønnsaksaspik, produkter til nyttår (fyllt and, hvit blodpudding med valnøtter, fylt fjærfe, fylt perlehøne, svart blodpudding med epler, fylt smågris, hvit blodpudding med druer eller kål,…), kjøttboller, chorizo, amerikansk filet, parmaskinke, stekt roastbeef,…...
Hellas, Athens
... ventetiden... Alt kjøtt er ferskt og av sertifisert kvalitet, potetene er ferskklippet og stekt i solsikkeolje, grønnsakene er nyvasket og ferskklippet, vårt olje er ekstra jomfruolivenolje og vår feta er gresk. Kjøttdeigen er fryst.
Frankrike, Sigoules
Behandling av andekjøtt Andepølseutvalg Stekt Tørkede og røkte andebryst Mager Andebryst fylt med foie gras Rå utvalg...
Sprø og myke. Cookiserie Namuroise produserer amerikanske småkaker: like ferske og myke som en bakverk. Sjokoladekaken kalt Le p’tit Namurois er laget av gamle hvetevarianter, smør og gårdsegg. Bare sjokoladen og havregrynene kommer ikke fra Belgia. Rosin eller sjokolade, stekt, til å varme opp eller i deigkuler, leveres småkakene på sykkel til noen butikker i Namur og også til skolene. Vi lager også smørkjeks med sitronskall, bretonske palasser med havregrynsmuld og andre sprø-myke delikatesser.
Italia, Velletri
Vi leverer daglig innen få timer over hele Italia, hjemmebakt brød av lys eller mørk type, stekt i vedfyrt ovn, i form av brød eller stenger. Dette brødet, produsert i Castelli Romani, kjennetegnes ved bruken av naturlig gjær, halvfullkorn hvetemel og steking i vedfyrt ovn. Hevingen oppnås med surdeig og litt ølgjær. Ingrediensene eltes i omtrent 40 minutter, hvoretter de får heve i en time...
Spania, Almoradí
...Fabrikk for grønnsakskonserver i olje. Vi er spesialister på: Konserverte artisjokker marinert i olivenolje. Stekte superbaby-bønner i olivenolje. Sauterte artisjokker i olivenolje. Artisjokk-hjerter naturlig. Stekt tomat. Håndskrelt naturlig tomat. Tomatmarmelade. Samt et bredt utvalg av syltetøy. Alt dette i premium/gourmet kvalitet, presentert i glasskrukker og laget uten kunstige konserveringsmidler og med ekstra jomfruolivenolje.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play