Italia, Milano
ØKOLOGISK-VEGANSK-GRØNN BIOTEKNOLOGI fra Milano. Inspirert av prinsippene i naturopati og holistiske metoder, styrket av innovative teknikker innen Grønn Bioteknologi, tilbyr OLGA COLA Milano en ny tilnærming til dermokosmetiske behandlinger for sensitive hudtyper hos både voksne og barn. Enzymer, Bakterier, Gjær er den nye bærekraftige grensen for å oppnå formuleringer med dokumentert klinisk...
Tyrkia, Mersin
...Vi er et handels- og import&eksportfirma basert i Mersin/Tyrkia. Vi handler med belgfrukter, bønner, nøtter, krydder, oljer, ghee, glukose, stivelse, mel, gjær, grønne kaffebønner, pasta, glyserin og andre matvarer og ingredienser. Vennligst se nedenfor for vår bedriftsbeskrivelse; Bedriftsbeskrivelse: Vi er et handels- og import&eksportfirma basert i Mersin/Tyrkia. Vi eksporterer til Afrika...
Italia, Alba
Vi er produsenter av bakeriprodukter basert i Nord-Italia. Vår kapasitet dekker hele spekteret: Torinese brødpinner tilgjengelig i forskjellige smaker, kjeks med maismel eller med hasselnøttkrem, tradisjonell bruschetta med ekstra jomfruolje og krydret smak, brødpinne sunn linje (uten gjær, uten salt, fullkorn), håndlagde sjokoladepraliner tilgjengelig i forskjellige smaker (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Mørk sjokolade osv..)...
Italia, Rocca Grimalda
GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA ligger i Rocca Grimalda, rett ved den fylkesveien 185 som forbinder Ovada med Predosa i bydelen Schierano. Hos Grimalda Pizzeria og Pinseria har vi ikke ønsket noen kompromisser. Våre deiger får en korrekt heving og modnes i minst 24 timer. Vi har tilgjengelige deiger med Kamut, fullkorn, fem korn, hamp, rød ris, brutt hvete uten gjær og spelt. Vi er en sertifisert...
Belgia, Vinalmont
Avieta er en produsent av belgiske vafler av høy kvalitet i over 80 år. Vårt familieeide selskap har utviklet en unik kompetanse som kombinerer tradisjonelle belgiske oppskrifter med førsteklasses ingredienser som ekte smør, naturlig gjær og den berømte belgiske perlesukkeret! Den uovertrufne smaken og teksturen av våre vafler har gitt Avieta internasjonal anerkjennelse. Vi tilbyr et bredt...
Portefølje (2)
Italia, Galliate
Design og bygging av maskiner og anlegg for bakevarer og frosne produkter i næringsmiddelindustrien. Heve- og kjølecellene. Frysing på brett og bånd, nåleutlastere, sugekopper og vending for hvert produkt. Butterdeig og gjær, forhåndshevet pizzadeig. TRIVI srl, som er engasjert i import- og eksportvirksomhet innen EU + utenfor EU, retter seg hovedsakelig mot bedriftsmarkedet og opererer på internasjonalt nivå.
Frankrike, Colombelles
Inodry er spesialisert på å omdanne aktive ingredienser til pulverform. Inodry tilbyr en innovativ prosess for dehydrering, granulering og belegg av sensitive stoffer for å bevare deres organoleptiske egenskaper, stabilitet og for å lette bruken og lagringen. Inodry behandler produkter som aminosyrer, fettsyrer, aromaer, bakterier, fargestoffer, enzymer, planteekstrakter, essensielle oljer, gjær, mineraler, probiotika og vitaminer. Inodry tilbyr sine ulike løsninger til næringsmiddelindustrien, kosttilskudd, legemiddelindustrien og kosmetikk, samt dyrenæring.
Frankrike, Villeurbanne
... bioreaktorer, ved fermentering (bakterier, gjær) eller cellekultur - Optimalisering av bioprosesser på parametere i upstream eller downstream - Oppskalering av bioprosesser: bestemmelse av parametere, gjennomførbarhetsstudie. Vårt team kan gi råd og intervenere på deres steder. Vår plattform kan ta imot deres medarbeidere og stille nødvendige utstyr til disposisjon for gjennomføringen av deres prosjekter. Dere kan også overlate oss ledelsen av deres RDI-prosjekter innen bioproduksjon og bioteknologi. Vi tilbyr muligheter for opplæring innen bioprosesser og bioteknologi.
Spania, Canet De Mar
... gamle Bin de Ric-huset, oppbevares vinen alltid under ideelle forhold med konstant temperatur og fuktighet for modning. Når vi snakker om Panetones Fiko, er det en historie om familietradisjon som begynner i Roma, Italias kunstneriske hovedstad. Der har familien Fiorelli vokst opp med å leke med mel, sukker, gjær og en stor lidenskap for deigen. De har lært av besteforeldrene den delikate, edle kunsten av konditorfaget. Etter mange år i yrket fortsetter vi å forbedre oss takket være vår kunnskap, entusiasme og utholdenhet.
Portefølje (9)
...Nettbutikk for bryggeutstyr og materialer beliggende i Sevilla. For å lage ditt eget håndverksøl hjemme: - Malter - Startutstyr - Flytende konsentratsett - Hele kornsett - Humle - Gjær - Brygging - Emballering - Utstyr - Tilbehør - Kurs Mer informasjon: http://www.lamalteriadelcervecero.es Nettbutikk, distribusjon av produkter for ølbrygging. Distribusjon til hele Spania. Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året.
Belgia, Isnes
... syntetiske tilsetningsstoffer. De er også garantert uten allergener (gluten, laktose, sukrose, salt, gjær og stivelse). Kvaliteten på produktene blir kontrollert på alle stadier av produksjonen, og deres sporbarhet er sikret. Videre utfører laboratoriet ingen dyreforsøk og gjør alt for å respektere naturen, både når det gjelder det økologiske fotavtrykket av driften og i designet og materialene til emballasjen og beholderne. All produksjon skjer i Belgia.
Italia, Valiano Di Montepulciano
... med en blanding av urteinfusjoner, og dermed forsøke å øke biodiversiteten av flora og fauna i vinmarken og styrke vinrankens naturlige forsvar. I vinifikasjonen brukes innfødte gjær når det er mulig, og det gripes inn så lite som mulig for å la hver vin finne sin vei naturlig og bevare egenskapene til hver druesort. Den endelige blandingen for hver vin defineres først etter modningsprosessen.
Spania, Sevilla
... DEN DEN TYSKE RENHETLOVEN, DA DEN KUN INNEHOLDER VANN, 100% BYGGMALT, HUMLE OG GJÆR I SIN SAMMENSETNING. GLASSET SOM BRUKES BØR HA BRED MUNN OG VÆRE PERFEKT REN UANSETT RUSK AV FETT. DET BØR SERVERES VED EN TEMPERATUR PÅ 3-5 ºC OG HELLES INNHOLDET FRA EN HØYDE PÅ CA. 15 CM OVER KANTEN AV GLASSET FOR Å FÅ KARBONDIOKSIDEN TIL Å SKINNE I ALL SIN PRAKT. NYT DEN VAKRE GULLFARGEN OG SETT PRIS PÅ DENS KARAKTERISTISKE BLOMSTERDUFT. SMAK DEN MED EN FØRSTE INTENS DRÅPE OG DERETTER MED MODERATE SLURK.
Portugal, Aveiro
Firma spesialisert på innsamling og distribusjon av melk, men vi transporterer også alle typer flytende matvarer i moderne isotermiske tanker med ATP-godkjenning både nasjonalt og internasjonalt. Vi transporterer meieriprodukter, vin, most, drikkevann, saltlake, olivenolje, matolje, brukt matolje, melasse, gjær... Spør oss uten forpliktelser. Vår gruppe består av mer enn 30 kjøretøy, alle moderne og utstyrt med overvåking for å løse eventuelle problemer eller hendelser så raskt som mulig, og gir kunden detaljert informasjon om transporten. Vi har 40 års erfaring med utmerkede referanser!
Frankrike, Sargé Les Le Mans
Produsent av ortomolekylære kosttilskudd. Kosttilskuddene er garantert uten salt, uten sukker, uten gluten, uten stivelse, uten gjær, uten konserveringsmidler, uten kunstige fargestoffer. Ortomolekylær ernæring er kjernen i produktene våre: Hovedmålet med ortomolekylær ernæring er å gi kroppen et variert utvalg av næringsstoffer som er nødvendige for at cellene skal fungere optimalt (vitaminer, mineraler, antioksidanter, essensielle fettsyrer, fytokjemikalier, stoffer som anses som ikke-essensielle, men som likevel er avgjørende for cellebeskyttelse i riktig dose.
Italia, Thiene
... bevare typisiteten til agro-matproduksjonen, samt utviklingen av "skreddersydde" kulturer eksklusivt for sine kunder. Innen melke- og meieriprodukter leverer de utvalgte lokale fermenter fra produksjonsområdene for DOP-oster, samt fermenter for produksjon av yoghurt, smør og fermenterte melketyper, kulturer av mugg i væskeform og gjær. For pølsemakeri leverer de lokale kulturer for pølser med søt preg, knyttet til italiensk tradisjon, kulturer med spesifikk anti-Listeria effekt, kulturer med høy syreproduksjonshastighet, og overflate-mugg. Mor-kulturer for brød.
Italia, Oderzo
... til Atecnos' gjær gjør det mulig å unngå risikoer som vanligvis er forbundet med fermenteringsprosesser, som kontaminasjon, variabilitet, oksidasjon og redusert ytelse. I tillegg til sitt eget utvalg av stammer, er Atecnos også i stand til å garantere reproduksjon av spesifikke og tilpassede gjærstammer,...
Tyskland, Bühl
FALA GmbH er en av de ledende leverandørene av gjær og bakeingredienser for håndverks- og industrielle bakerier i Tyskland. Kjernekompetansene til FALA er utvikling, produksjon og distribusjon av gjær, bakeblandinger, bakeingredienser og bakeblandinger for produksjon av brød, rundstykker og fine bakervarer. I tillegg tilbyr vi et stort utvalg av fyllinger og pålegg samt masser og deiger. FALA GmbH tilbyr også flytende gjær-anlegg.
Tyskland, Passau
F.X. WIENINGER GMBH produserer en ren gjær, uten kjemiske tilsetningsstoffer. Produktporteføljen til WIENINGER omfatter: - WIENINGER GJÆR i pundstykke, spesiallaget for bakeri og konditori - den fine WIENINGER GJÆR i 42-g terning, ideell for baker eller dagligvarehandel og for husholdningen - WIENINGER GJÆR Stabilram, utviklet for større bakeridrift...
Belgia, Mol
Jan Gevers distribuerer mer enn ti tusen produkter. De leverer: margariner, sukker, salt, hermetisk frukt, frukt i bøtter, halvfabrikata - deig, butterdeig, sanddeig, paibunner, brødposer, kakeesker, alt emballasjemateriell, pynt i sukker, pynt i papir, pynt i sjokolade, alle melprodukter, brødforbedrere, frysevarer av kjøtt, iskrem, frosne frukter, frosne rundstykker, frosne halvfabrikata, frosne desserter, alle meieriprodukter, gjær, egg, risgrøt, iskremblanding, alle tørkede frukter, frø, nøtter osv....
Italia, Savona
Siden 1987 har vi utviklet og skapt nye økologiske dietetiske og nutraceutiske produkter. Produkter uten sukker, uten gluten, uten laktose. Drikker og matvarer for sport. Økologiske barer uten sukker, med sesam, mandel, hasselnøtt, tørket frukt, frø. Myke barer laget av 100 % frukt. Sprø barer med korn. Barer med puffet korn og sjokolade. Energi barer. Barer for sport. Grissini uten gjær, laget...
Portefølje (5)
Belgia, Aywaille
... % av bakterier, mugg, protozoer, alger, virus, gjær og kalk i imponerende mengder i enkelte områder, som vanner hele instrumenteringen av enheten og helt frem til fylling av spyttkoppen. Elea Fountain plasserer også vannautomater for venterom, private rom, avslapningsrom, assistentrom osv.: vannautomat med behandlet vann gjennom kullfiltre, servert kaldt eller varmt, direkte tilkobling til vannforsyningen.
Italia, San Bonifacio
...Bedriftsprofil Aksjeselskap som opererer på nasjonalt og europeisk nivå innen glutenfrie matvarer og matintoleranser (uten melk, uten egg, uten gjær, vegansk glutenfri og økologisk vegansk uten gluten). Vårt selskap har som mål å etablere samarbeid med utvalgte partnere for distribusjon av merkevaren MailorVeg på internasjonalt nivå. Historie: "Mailor" er et selskap grunnlagt av personer med...
Portefølje (1)
Hviterussland, Minsk
Italia, Cornegliano Laudense
Grunnlagt på 1980-tallet har selskapet alltid utviklet seg, takket være det konstante engasjementet fra de ansatte som er rettet mot en utrettelig søken etter løsninger i tråd med spesifikke teknologier som har som mål å kontinuerlig forbedre meieriproduktene, samtidig som tradisjon og særpreg respekteres. BIOTEC FERMENTI S.R.L tilbyr et bredt spekter av melkesyrebakterier som kan møte alle produk...
BackNatur Lepold har utviklet Backferment etter honning-salt-prinsippet. BackNatur-fermentet er et spesiallaget bakferment som gjør det mulig å bake alle typer brød uten gjærtilsetning. Men også rundstykker og fine bakverk uten bakegjær er mulig med dette. Honning-salt-brødet består kun av økologisk kornmel, vann, økologisk blomsterhonning, salt og litt økologisk olivenolje. BackNatur-fermentet ka...
Frankrike, Crottet
Vi er spesialister på fermentering og tørking med tørkeruller. Vi behersker tørking av surdeig, frukt og grønnsaker, infusjoner og alle andre flytende eller halvfast matprodukter. I forbindelse med vår utvikling har vi ekstra tørkekapasitet. Vi er på utkikk etter underleverandører for tørking med denne typen utstyr. For spørsmål, vennligst kontakt oss.
Undersøke for å finne innovative løsninger for vinsektoren, for å hjelpe vinmakeren med å optimalisere vinproduksjons- og lagringsprosessene for vinene sine. Utvikle partnerskap som gir kunnskapsallianser på verdensbasis, og sikre kvalitet og konkurranseevne gjennom en innovativ, banebrytende og samarbeidende tilnærming med aktører i bransjen. Bidra til veksten av det vitenskapelige samfunnet, med...
Tyskland, Achern
... laboratorium er også mulig i samråd. PCRlab har, takket være partnerskapet og samarbeidet med bioteknologiselskapet Gene Analytics, tilgang til de nyeste funnene og forskningsresultatene innen mikrobiologisk analyse, og kan i dag og i fremtiden benytte moderne og velprøvde PCR-metoder for rask og pålitelig diagnostikk av sopp, gjær, bakterier og virus. PCRlab tilbyr også støtte ved hygieneinspeksjoner i henhold til VDI 6022 gjennom prøvetaking, luftmikrober og mikrobiologiske undersøkelser inkludert dokumentasjon av testrapport.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play