Belgia, Ingelmunster
Dobbels er en produsent av fine kjøttprodukter. De tilbyr: Marinerte kjøttprodukter, Bacon, Skinke, Diverse (Kjøttpudding, Galantiner, Smør), Storfe, Pølser, Paier.
Italia, Assemini
Risting av tørket frukt...
Frankrike, Rungis Cedex
... gjør at produktene våre er til stede på alle kontinenter. Denne konteksten har gjort det mulig for oss å bygge et solid rykte gjennom årene, både når det gjelder kvaliteten på produktene vi selger og effektiviteten i tjenestene våre. Spesialisert i distribusjon av ferske produkter, er vi i stand til å imøtekomme forespørslene dine angående en osteleverandør eller distributør av ferske produkter, men også andre produkter som spesifikke forespørsel om en grossist av meieriprodukter og en grossist av dagligvarer, takket være bredden av våre ferske eller tørre produkter.
Spania, Lorca-Murcia
Håndverksproduksjon, resultatet av den rike og gamle pølsetradisjonen i den spanske Levante, gjorde disse produktene til et referansepunkt i hele området.
Spania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
...Frem til i dag, hvor familien Ventula eksporterer til mer enn 70 land, opprettholder de modellen for familiebedrift, med en sterk tilknytning til området og med maksimal respekt for produktkvaliteten og produksjonen.
Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Hos Cárnicas Sánchez Martín støtter vi oss på den servicen og rådgivningen vi gir til våre kunder. Hos Cárnicas Sánchez Martín støtter vi oss på den servicen og rådgivningen vi gir til våre kunder. Den beste kvalitet/pris-forholdet, sammen med profesjonaliteten til vårt personale, er symbolet på den beste garantien for våre produkter. Besøk oss og se selv.
Spania, A Coruña
... produksjonsmetodene fra Galicia. Slik oppnår de full tillit fra kunder og forbrukere. Takket være denne forretningsfilosofien, er EMBUTIDOS OBRADOIRO i dag plassert i en fremtredende posisjon på rangeringen av galisiske selskaper i bransjen.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
Frankrike, Fonsorbes
...Grunnlagt i 1970 av Louis Seigneurie, ble selskapet SA SEIGNEURIE & FILS opprinnelig etablert i Toulouse. Denne forretningsideen utviklet seg til et verksted for produksjon av spekemat etter ankomsten av de fire sønnene. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros-salg av spekemat, tilberedte produkter, tørre produkter... I 1995 flyttet selskapet til Fonsorbes i nye lokaler på 1500 m2 og fikk godkjenning i henhold til europeiske standarder. Det kan møte en stadig økende etterspørsel. I mars 2012 åpnet de en butikk på produksjonsstedet, på 200 m2, beregnet for SALG TIL PRIVATKUNDER.
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italia, Termeno
... som møter behovene i denne sektoren. En viktig kanal er Private Label, som representerer 35 % av selskapets omsetning. Med en produksjon på mer enn 300 000 Speck per år, er selskapet i stand til å tilfredsstille alle behovene til dagligvarehandelen, grossisten og Horeca-sektoren. Fabrikken, som er helt renovert og utvidet, ligger i Termeno, i provinsen Bolzano, i et eget kompleks som strekker seg...
Belgia, La Louvière
Sag Food er et handelsbyrå spesialisert på salg av italienske matprodukter. Vi er hovedsakelig aktive i Belgia, Nederland og Luxembourg, men også i Frankrike og Tyskland. En lang erfaring og en kultur for produkter i kontinuerlig utvikling er våre viktigste styrker. Vår spesialitet ligger i å etablere og administrere en profesjonell salgsorganisasjon tilpasset behovene til hver type kunde...
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Italia, Terlizzi
I mange år har vi vært grossister av spekemat, oster og klippfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger over hele Italia og i utlandet. Hvis du leter etter å kjøpe spekemat og oster i engros for å selge dem i din virksomhet, vil du finne virkelig konkurransedyktige priser hos oss. Produktene vi selger er hovedsakelig typiske produkter fra Puglia, men du vil også finne nasjonale produkter fra alle regioner og kjente merkevarer som for eksempel Grana Padano.
Belgia, Veurne
... intensiv forskning har De Beauvoorder, som opprinnelig var en håndverksmessig patéprodusent, utviklet et helt spekter av raffinerte produkter gjennom årene. Det finnes også et omfattende utvalg av kokkeskinker, saltevarer, fjærfe og kokepølser. Den røde tråden gjennom alt dette er kvalitet, smak, kulinarisk kreativitet og ferskhet. Ferskhet, en av De Beauvoorders kjepphester. Ikke bare brukes det førsteklasses ferske råvarer, men det produseres også så mye som mulig på bestilling, noe som til slutt kommer produktet til gode.
Italia, Cerreto D'esi
...Våre økologiske spekematprodukter, laget med naturlige ingredienser, er resultatet av håndverksmetoder som er overlevert gjennom generasjoner. Det nye laboratoriet vårt med CE-merke gjør det mulig for oss å kombinere tradisjon og innovasjon, og tilbyr hygieniske garantier uten å måtte gi avkall på de ekte smakene.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Italia, Busto Garolfo
...Rondanini, i over 95 års historie, har utviklet seg fra et enkelt pølsemakeri til en ekte matindustri. Innovasjonsprosessen innen produksjonsteknikker og innføringen av moderne skjære- og emballasjefasiliteter for produktene har på ingen måte påvirket selskapets trofasthet til de tradisjonelle oppskriftene som har sikret suksess, også i utlandet. Av denne grunn tilbyr Rondanini sine kunder et produkt som er industrielt, med utmerkede organoleptiske egenskaper og svært høye kvalitetsstandarder, men også med den uforvekslelige "smaken av gamle dager".
Belgia, Brussel
Lauraham har en familietradisjon som strekker seg over 30 år. Selskapet er spesialisert på produksjon av kokte skulder- og skinkeprodukter basert på svinekjøtt. Produksjonsstedet til Lauraham er strategisk plassert i Nordvest-Bruce, med tilgang til store slakterier og leverandører på den ene siden, og de viktigste grossistene og storkunder på den andre siden.
Belgia, Bocholt
De Spiegeleire Ambacthelijke patéer. Siden 1972 har uendrede produksjonsprosesser sørget for en raffinert og konstant smak. Vi garanterer førsteklasses produkter: patéer, spesialfilet av kylling og kalkun og varianter, leverpostei, blokkpaté og varianter, samt Berliner.
Belgia, Hofstade-Bij-Aalst
Dessomville er en grossist innen kjøttvarer, ost, hermetikk og frysevarer. Vi har egen produksjon av delikat pålegg, samt et rikt utvalg av ferske produkter og mange andre spesialiteter. I vårt tilbud inngår til og med en omfattende service, og streben etter best mulig kvalitet er også en del av det.
Belgia, Antwerpen
Kjøttgrossist: Spesialist på svinekjøtt og hestekjøtt.
Belgia, Casteau
... uovertruffen friskhet; våre kjøttprodukter er utvalgt etter kvalitetskriterier. I tillegg er alle våre spekemat tørket på gammeldags vis, noe som betyr at vi bruker en langsom modningsprosess som garanterer den unike smaken og duften av produktene våre. Vår spekemat er svært variert: forskjellige typer salame, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... og dette for alle smaker, originale eller ikke!
Belgia, Lauwe
Hos Rafina kan du velge mellom et svært omfattende utvalg av kjøttprodukter, ferske produkter, cateringartikler, frosne produkter, hermetikk og et bredt utvalg av bakevarer.
Belgia, Neufchâteau
På denne typisk ardennerske gården vil du bli tatt imot, enten alene, som par, med familie eller i gruppe, i en gammel atmosfære, og du kan smake på produktene gjennom ulike regionale og originale oppskrifter. Gården til Sanglochons lar deg gjenoppleve smakene fra fortiden gjennom sine tradisjonelle spekematprodukter (røkt skinke, Sanglochons-pølse,…). Du kan besøke det levende museet for skinke, hilse på en eller annen Sanglochon, og dra hjem med spekemat og andre ...
Belgia, Bornem
Leyco er en moderne familiebedrift som i flere tiår har spesialisert seg på produksjon av utelukkende hodekjøtt- og aspikprodukter. For det belgiske detalj- og grossistmarkedet samt eksportrettet. Deres produkter er helt tilpasset ønskene til den aktuelle vekten, smaken, emballasjen, presentasjonen. Noen av produktene deres inkluderer: Preskop - Boerekop - Kipkap - Edelsülze - Hode i tomat - Svinetunger i gelé osv.
Embutidos Pajariel er et familieeid selskap grunnlagt i 1945 med egen produksjon, produsenter av tradisjonelle høykvalitets pølser som tørket chorizo, grillchorizo og cecina. I dag har industrien to produksjonsanlegg utstyrt med banebrytende teknologi, som sammen med de mest avanserte og moderne teknikkene for bedriftsledelse og kvalitet, gjør at Pajariel er en ledende produsent i agroalimentærsektoren.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play