Italia, Calenzano
... egg, soyabønner, laktose, hvete eller gluten, og er derfor egnet for alle med spesielle kostholdsbehov. Aluminiumsrøret gjør det mulig å bruke produktet uten svinn, og det er helt resirkulerbart. Den praktiske "stjerne"-hetten gjør det også enkelt å bruke produktet til å dekorere rettene. Prøv den også i urtversjonen i tube, med all smaken av middelhavsurt. Smak på Mayorice også i glass, tilgjengelig i 6 smaker og i det praktiske "familiepakken"! Produktet er glutenfritt og vegansk, sertifisert av den italienske vegetarianerforeningen.
Portefølje (1)
Spania, Murcia
...Med sitt rike innhold av antioksidanter og fiber, styrker den immunforsvaret ditt og fremmer fordøyelseshelsen. Fra revitaliserende juicer til utsøkte sauser og eksotiske desserter, tilbyr gulupa en kulinarisk allsidighet som inspirerer til nye kreasjoner på kjøkkenet. Oppdag den perfekte balansen mellom helse og smak med gulupa.
Portefølje (6)
Italia, Gravina di Catania
...Passata di pomodoro med en intens og ekte smak, som representerer den perfekte kombinasjonen av tradisjonen i det italienske kjøkkenet og oppmerksomheten for miljøet. Krydder egnet for tilberedning av sauser, gryteretter og ragù. Ideell for krydder til pizza og lignende matretter. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uten konserveringsmidler og uten tilsatt sukker. Etikett på 4 språk: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.
Portefølje (6)
Østerrike, Vienna
...Trøffelolje er en delikat og aromatisk krydderolje. Den er laget med høykvalitets kaldpresset olivenolje fra Primadonna. Trøffelolje er spesielt egnet for å heve smaken på risotto og pasta, carpaccio, eggerøre, ost, potetmos, kremete sauser / lette bundne sauser, eggerøre / stekt egg, bløtkokt egg / posjert egg / onsen egg og skinke. Innhold: 150 til 750 ml Smak: original svart trøffelsmak gjennom naturlige trøffelskiver, med fin oliven smak.
Portefølje (8)
Italia, San Donaci
...Druetype: 100% Negroamaro. Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Vinen er laget ved fermentering av Negroamaro-druer i stål, og den er tørr og har en vedvarende smak. På nesen kommer det frem aromaer av røde frukter som rips, svart morbær, bjørnebær og morell, samt balsamiske toner fra middelhavsplanten. Takket være strukturen i tanninene, som ikke er for påtrengende, har den god allsidighet og passer godt til lagrede spekemat og middels lagrede oster, kjøttretter, både hvitt og rødt kjøtt, samt sauser og steker.
Portefølje (5)
Tyskland, Hamburg
...Acesulfam-K er ikke bare søtere enn sukker, det forårsaker heller ikke karies, og er derfor et optimalt søtningsmiddel for tannkrem. I motsetning til sukker blir ikke Acesulfam-K utnyttet av kroppen og omdannet til energi. I drikker brukes det sammen med andre søtningsmidler, da det kan gi en enda søtere smak. I kombinasjon med sakkarin er dette imidlertid ikke tilfelle. Acesulfam-K er svært...
Frankrike, Villefranche
... for supper, sauser og fete matvarer. Den beskytter matens smak samtidig som den sikrer at det ikke oppstår lekkasjer eller søl under levering, noe som gir betydelige fordeler for hygiene og trygg mattransport.
Portefølje (1)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...98,5 % Økologisk Rød Vinseddik* - 1,5 % Økologisk Bringebæraroma * * produkter fra Økologisk Landbruk Med potetsalat eller kyllingleversalat. Den kan også brukes til å deglacere sauser. Den gir en distinkt, både syrlig og søt smak. Du vil bli overrasket over dens markante og veldig behagelige duft av bringebær. Den finnes i flaske på 25 cl. Dette produktet er også tilgjengelig i bag-in-box på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
Portefølje (132)
Østerrike, Wien
...Vår solsikkeolje er spesielt utviklet for kravene innen matproduksjon. Takket være sine allsidige bruksområder og tilgjengelighet i forskjellige emballasjestørrelser (fra 5L til IBC-containere) er den optimal for produksjon av bakervarer, sauser, ferdigretter og snacks. Oljen er varmebestandig og beholder sin nøytrale smak selv ved høye temperaturer, noe som gjør den ideell for industrielle applikasjoner.
Storbritannia, Birmingham
...Tapiokastivelse brukes innen en rekke kulinariske disipliner og er spesielt nyttig for tykning, gelling, binding og stabilisering av matprodukter. Tapiokastivelsen vi produserer gir: - Nøytral smak og utseende - Overlegen tekstur, munnfølelse og fryse-tine egenskaper - Sprøhet til smuldredeksler - Strukturell motstandskraft til bakervarer, nudler og pasta. - En stor ernæringsverdi siden den er...
... enumettede fettsyrer og vitamin E. På grunn av sin spesielle smak og fine aroma, er den økologiske olivenoljen ideell som basis og fullføring av spesialiteter fra det middelhavske kjøkkenet. Uansett om det er til sauser og vinaigretter, marinader, kalde retter eller til rask steking. EAN: 4260394012423 Fyllmengde: 750 ml Antall artikler per kartong: 6 Antall kartonger per lag: 25 Antall lag på pall: 6 Antall artikler på pall: 900...
Sveits, Wald
...Kostbar eddikspesialitet, produsert i Sveits. Pakket i en elegant skyveeske med vakker satinsløyfe. Nøye innkokt jordbær- og eplejuice (per liter jordbærjuice brukes 8 kilo jordbær!) modnes lenge sammen med hvitvinseddik lagret i eikefat i flere år, og kokes deretter inn igjen til den optimale konsistensen, lik en balsamico. Med en vidunderlig duft og smak av jordbær samt en mild syrlighet. Egnet også som drikkeeddik. For de fineste vinaigretter og sauser, til desserter. Vekt: 0,4 KG...
Portefølje (4)
...Jalapeños høstes først grønne, før de modnes til røde etter hvert som de blir mer modne. Grønne Jalapeños: De gir en krydret smak og en forfriskende smak, ofte brukt i marinader, sauser, eller servert ferske sammen med ulike retter. Røde Jalapeños: De har en søtere smak og en mer kompleks aroma, vanligvis brukt i sylteagurk, tørket og malt til chilipulver. Behandlingsmetodene for Jalapeño varierer basert på type og tiltenkt bruk.
Portefølje (6)
Tyskland, Niederkrüchten
...Kvalitet: konvensjonell, Økologisk Opprinnelse: Europa Bruk: Baking, Matlaging, Kosttilskudd, Idrettsernæring Spesialiteter: Hampmelet brukes ofte som et tilskudd (ca. 10 % av vanlig mel) i matlaging og baking på grunn av sin nøtteaktige smak. Det brukes ofte til å binde sauser eller tykne supper, men egner seg også til å forbedre müsli og desserter, samt som proteintilskudd for idrettsutøvere. Hampmelet har verdifulle næringsstoffer, som protein, fiber, vitaminer og omega-3 og omega-6 fettsyrer, som er spesielt sunne og lettfordøyelige for den menneskelige kroppen.
Portefølje (93)
Frankrike, Bréal-Sous-Montfort
SOLINA er et selskap med ekspertise innen komplette løsninger innen smak. Vår kompetanse gjør oss i stand til å utvikle forslag basert på funksjonelle ingredienser for ernæringsprodukter. Våre hovedkunder er næringsmiddelindustrien og restaurantbransjen generelt (restaurantdrivere, matfag, hotellkjeder). Vi tilbyr skreddersydde løsninger for kjøttprodukter, ferdigretter, snacks, salte produkter...
Portefølje (3)
Spania, Ribarroja Del Túria (valencia)
Profood er en innovativ serie av løsninger for å tilfredsstille behovene og overgå forventningene til Horeca-kanalen, storkjøkken og organisert restaurantdrift. Sauser, fond, buljonger, fortykningsmidler og bindemidler… en produktlinje underlagt strenge kvalitetskontroller og kontinuerlig investering i FoU. Uten tilsatt salt, gjør de det mulig å modulere mengden natrium i henhold til oppskriften, slik at hver kokk kan skape og tilpasse sin unike og distinkte smak.
Tyrkia, Istanbul
... til sauser skiller "Gourmezz" fra vanlige og ordinære sauser. Gourmezz inneholder "0%" tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller andre kunstige smaker i produktene, noe som er en betydelig forskjell fra andre produkter på markedet. I tillegg er sausene laget med "Honning" i stedet for sukker, noe som gjør sausene deilige, sunnere og unike. GOURMEZZ er et saus- og forrettmerke som kombinerer...
Portefølje (6)
Italia, S.stefano Di Rogliano
...marmelader, fruktjuicer, sauser, osv. For å kombinere "hjemmelaget" med total matsikkerhet, har vi investert i en moderne multifunksjonsbenk 4.0, som ved lav temperaturbehandling bevarer de organoleptiske egenskapene til produktene våre, samt smak og farge. I tillegg tillater de innovative pastasjons- og steriliseringsprosessene som følger etter innlegging, at vi ikke ødelegger alle egenskapene til det...
Tyskland, Schloß Holte-Stukenbrock
... følelse for tidens trender fikk fiskesortimentet tilvekst. Mayonnaiser og remoulader fikk hjertene til nytelsessøkere til å slå raskere. I dag finnes det feinkostsalater, ketchup, dressinger, dips samt fiskeforretning. Kort sagt: et variert produktsortiment under merkenavnet Le.Picant. Navnet stammer fra 1991, da selskapet brøt ut fra Bruckmann KG Köln og ble nyetablert som Le.Picant Feinkost GmbH & Co.KG.
Østerrike, Lamprechtshausen
... topp smak og kvalitet, også globalt. Det er en av våre største gleder å finne disse skattene i utvalgte, ofte små manufakturer. Bare det beste henter vi for deg til naturboxx, for å tilby deg spesielle smaksopplevelser. Vi informerer, rådgir, smaker og ser frem til å dele den høyeste nytelsen med deg. Nytelsesrike hilsener Michaela og Werner Schabauer naturboxx KG...
Luxembourg, Munsbach
La Moutarderie de Luxembourg tilbyr to ferske og tradisjonelle høykvalitetsprodukter som gir enda mer smak til rettene dine: sennep, 100% naturlig uten konserveringsmidler, malt på steinmølle, og majones med fersk eggeplomme, vakuumprodusert, uten konserveringsmidler. Sennep og majones fra Luxembourg kommer i forskjellige serier og emballasjetyper: middels sterk sennep, sterk sennep (med sterke mørke sennepsfrø), spesialsennep (med hele sennepsfrø og et utvalg av krydder), eggmajones, sitronmajones og gammeldags majones (krydret med gammeldags sennep).
Frankrike, Biguglia
...-spesialiteter, sauser og krydder, aromatiserte salter). « O Mà! » hevder tydelig sine korsikanske røtter med et kvalitetsutvalg basert på råvarer fra øyas vakre terroir, og merket fortsetter å produsere på en håndverksmessig måte. "O Mà Gourmandises" er et livsverk. Drevet av morsarven og kjærligheten til smak, er Jean-Michel Querci en selvlært kokk som alltid har hatt ønsket om å heve produktene fra...
Portefølje (68)
Frankrike, Montfort Sur Meu
... kvalitetsprodusenter basert på håndverk og kvalitetssikringssystem. De fleste av våre produkter er fryst for å bevare deres friskhet og unike smak, noe som gir bedre optimalisering av lageret ditt og en lengre holdbarhet. Takket være sine 5 fryselager i Rennes, Bordeaux, Chambéry, Vitrolles og Arras, er AVP DISTRIBUTION i stand til å levere over hele det franske territoriet innen en gjennomsnittlig tidsramme på 72 timer. Kvalitet, innovasjon og reaksjonsevne er de 3 verdiene som styrer vårt distribusjonssystem siden oppstarten.
Portefølje (58)
... som passer for enhver smak. I tillegg til det omfattende tilbudet av høykvalitets, velsmakende og kreative krydderblandinger, rubs, krydder sauser, oljer og eddiker for din perfekte matlaging, tilbyr vi regelmessige seminarer om krydring. Monheimer Gewürzmanufaktur avslører hemmeligheten bak perfekt krydring og lar deg, under faglig veiledning, dykke inn i kryddernes og smakene verden...
Portefølje (15)
Frankrike, Baixas
... retningslinjene til Nature et Progrès, er vårt mål å tilby deg originale produkter laget av sunne oppskrifter med autentisk smak, alt i en rettferdig tilnærming. Du kan også la deg friste av våre gavepakker med assorterte produkter.
Belgia, Genappe
... eller under sine kunders merke. Innen sitt felt oppfyller Top Quality definisjonen av håndverker som beskrevet av fransk lovgivning, nemlig en SMB med mindre enn 10 ansatte som har de nødvendige kvalifikasjonene sertifisert av et diplom eller et tiårs læretid i sektoren. Deres tilnærming står i kontrast til industrien med sitt arsenal "alt for å gjøre det ekte" og gi smak. Deres motto er RESPEKT for forbrukeren først og fremst, og en konstant søken etter forbedring av de produserte produktene.
Italia, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produserer ligurisk olivenolje som er helt økologisk og kaldpresset i den italienske rivieraen. I tillegg til taggiasca olivenolje lager vi også typiske italienske sauser (som basilikumpesto, rød pesto) og produkter med taggiasca-oliven (som stenfrie taggiasca-oliven, taggiasca-olivenkrem og stenfrie taggiasca-oliven) som vi selger i vår nettbutikk. Vår olivenolje er unik og kommer fra...
Frankrike, Marseille
... deres smak og kvalitet i sitt opprinnelsesland. Vi tilbyr: - hermetisk fisk i boks eller glass: tunfisk, sardiner, ansjos, spratt ... - spesialiteter på glass eller i skål: salat mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, anti-pasti - sauser, krydder, harissa - olivenoljer - oliven - bottarga fra Hellas - mandelmelk (flere varianter) - syltetøy, honning og pålegg - Halwa...
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
... industrien, catering og store og mellomstore butikker. Våre sauser kan være fargede eller nøytrale, flytende eller tykke, milde eller krydrede, varme eller kalde, eller rett og slett marinader. Med vårt høyteknologiske laboratorium-kjøkken er vi i konstant forskning for å skape produkter hvis kvalitet og smak vil tilfredsstille forbrukerne. Vår fabrikk er sertifisert IFS høyere og siden 2014 BRC, noe som letter våre partnerskap med utenlandske markeder.
... råvarer og bærekraft er en selvfølge for oss - dette inkluderer også at vi unngår kjemiske tilsetningsstoffer. Over 500 produkter relatert til sennep, fruktsennep, dipper, grill sauser, dressinger, krydder og krydderblandinger, Worcester saus, pepperrot, sennepsolje og mye mer - vårt sortiment har noe for enhver smak - fra søtt, krydret, sterkt, fruktig, kornete eller helt uvanlig... virkelig deilig...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play