Tyrkia, Istanbul Umraniye
...Brukt til behandling, emballering og lagring av kokt eller klar-til-koking mat, samt i klar-til-koking kjøtt, fjærfe, fisk, dessert og matapplikasjoner. Legeringer: 8202, 8006, Tykkelse (mm): 0,035 – 0,250 Bredde (mm): 250 – 1500 mm Overflate: Blank/Blank; med eller uten smøremiddel Indre diameter (mm): 76, 150, 152, 300, 400 Ytre diameter (mm): Maks. 1750...
Portefølje (7)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Livèche, eller fjell-ache, er en krydderplante hvis blader ligner på stangselleri og har en tilsvarende smak. Livèche passer perfekt til grønnsakssupper, rå grønnsaker og salater, og fremhever smaken av fete fisker. Den gir en herlig aroma til pot-au-feu, hvor den har fordelen av å tåle koking bedre enn stangselleri. I infusjon har den vanndrivende egenskaper.
Samsvarende produkter
Kjørvel
Kjørvel
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Tyskland, Schoenebeck
...kremer, såper og sjampo.\n\nIn der Industrie\nHampolje brukes i industrien til produksjon av rengjøringsmidler. Videre brukes det på grunn av sin høye smøreevne til produksjon av maling, lakk og trykksverte.\n\nIn der Küche\nHampfrøolje er uten tvil en del av gourmet matoljer. Den nøtteaktige smaken gjør den til et ideelt krydder for kalde retter. Hampolje har et relativt lavt røykepunkt (165°C) og er derfor kun egnet for damping og koking i varm mat.\n\nCAS:89958-21-4\nEINECS:289-644-3"}...
Portefølje (143)
Tyrkia, Gaziantep
... kosthold og for vegetarianere også. Koking av brune linser kan kreve lengre tid sammenlignet med røde eller grønne linser, da de må kokes i vann før de tilberedes. De kan nytes som et hovedmåltid eller legges til som en ingrediens i ulike retter. Vi kan tilby emballasje i henhold til kundens behov og krav. Hvis du har en spesifikk forespørsel angående formen eller ønsket merke, vennligst presiser...
Portefølje (20)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Produsert fra maisfrø under en prosess med stivelseshydrolyse ved bruk av amylolytiske fermentative stoffer, etterfulgt av filtrering av hydrolysatet, demineralisering og koking til en viss vektforhold av tørre stoffer/ Tørre stoffer i 100g, ikke mindre: 77,6/g Karbohydrater, %, ikke mindre: 100 Energiverdi, kcal/100 g: 310,4 Sammensetning: Sirup 100% Tørre stoffer, %, min: 78 pH: 3,5 – 6,0 SO2, ppm, maks: 40mg/kg Massefraksjon av reduserende stoffer i forhold til tørrstoff (glukoseekvivalent), %: 36,0-44,0 Glukose %: 5-27 Maltose %: 10-25 Maltotriose %: 11-18 Høyeste sukker %: 40-60...
Portefølje (6)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Syltetøy laget av frukt fra Provence. Syltetøy av fersken og Earl Grey grønn te, oppnådd ved koking, med en sukkerinnhold > 30% og inneholder 48,6% frukt. Ingredienser: Hvite fersken (38,8%), dehydrert glukose, sukker, bergamot (9,8%), Earl Grey grønn te, pektin, sitronsyre.
Portefølje (142)
Frankrike, Rueil-Malmaison
...Blanchering, forberedende koking, avkjøling… kontinuerlige termiske behandlinger er vår andre ekspertise. Å stoppe enzymatisk aktivitet, de-aerere produkter, sette fargen deres, bevare så mye som mulig av Brix-grader og smaker; dette er alle utfordringene i termiske behandlinger av produkter i hermetikk eller dypfryst med et mål om matkvalitet og sikkerhet. Vi tilbyr et stort utvalg av maskiner...
Portefølje (159)
Italia, Trieste
...4 glasskrukker Weck Fête® 1062 ml med glasslokk og (klips ikke inkludert) Referanse: 5748350 Kapasitet: 1062 ml Åpning: 100 mm Solgt i 4-pakning Tetninger og lokk inkludert. Rustfrie klips ikke inkludert. Høyde i mm: 105 Kapasitet ifølge produkt i gram: 900 gr. Weck® konserveringskrukker er laget av tykt glass for å tåle koking og sterilisering. Siden lokkene er i glass, kan de ikke ruste. Deres...
Frankrike, Auros
...MESTER I Frankrike 2007 Allergivennlige rillettes, kokt i støpejernspanne og øset. 80% gås gjenstår etter koking. To presentasjoner 1 kg terrine, holdbarhet 6 måneder (pastorisert) 2,4 kg terrine, holdbarhet 45 dager...
Portefølje (31)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Instant havregryn, instant grønnsakskrem, sukker, hele blåbær, tørket, havsalt Tilberedningsmetode: Hell innholdet i pakken i 80-160 ml kokende vann. Bland grundig, dekk til. Etter 3-5 minutter er grøten klar til bruk. Produktet krever ikke koking. Proteiner (g / 100g): 8,0 Fett (g / 100g): 12,0 Karbohydrater (g / 100g): 65,0 Energiverdi (kcal / 100g): 400,0...
Portefølje (178)
Frankrike, Gennevilliers
...Unik. Det er den eneste beskrivelsen for å karakterisere dette syltetøyet. Rikt på 60% frukt, avslører det en eksepsjonell aromatisk kraft. En skånsom koking forvandler fersk kuttet mango i våre verksteder til et kremet syltetøy, preget av friskheten fra fruktene plukket i modenhet. Det er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood. Seneafood syltetøy er 100% naturlige...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Liten spelt er et veldig gammelt korn, også kalt engkorn. Den faste, smeltende og veldig smakfulle teksturen vekker smaksløkene våre! Lavt gluteninnhold. Veldig lettfordøyelig. Koking i 45 minutter i 2 til 3 ganger sitt volum med vann. Det anbefales å hydrere kornene kvelden før i en bolle med vann dekket til, slik at koketiden blir kortere og smaken blir mer intens.
Portefølje (15)
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
...Sammensetning: 100% Mykt Hvetemel og Vann Koking: maks 4 til 6 minutter Lagring: på et tørt og temperert sted. 4 Former: Penne, Tvister, Skjell og Curvi Rigati Allergen: Gluten Pasta: 500g...
Portefølje (10)
Italia, S.spirito Di Bari
... d’Itria, nøye blandet med sukker og utsatt for en langsom koking.","4":"FIKENMARMELADE MED ROM OG SJOKOLADE\nLekkert fikenpuré laget av søte frukter plukket i de pugliesiske landskapene, nøye blandet med sukker, rom og sjokolade."}...
Portefølje (7)
Italia, Pontecagnano Faiano
...Spinat passer godt til både frilandsdyrking og veksthus. Det kan høstes både som baby leaf for fersk forbruk, og som voksen for forbruk etter koking. De kjøttfulle bladene har en karakteristisk smak og er rike på vitaminer og mineraler som magnesium, kalium og jern. Baby leaf-varianter. Mulighet for bruk i blandingssalater. Tilgjengelig i svarte kasser eller termosveist polystyren på 500 g og 1 kg.
Portefølje (10)
Italia, Trieste
... for konservering WECK ® er laget av tykt glass for å motstå koking og sterilisering. Lokkene er laget av glass og kan derfor ikke ruste. Deres fordel: de kan brukes og gjenbrukes, om og om igjen! WECK ® gummiringene er laget av naturlig gummi. Når konserveringen din er laget og korrekt sterilisert, vil strimmelen av gummiringen bøye seg ned. Det er den naturlige visuelle indikatoren på at din WECK ® konservering er sterilisert godt. Alle glassene og flaskene i WECK ®-serien er garantert uten BPA, bly, ftalater og PVC. Hvor finner du dine WECK-glass?
Frankrike, Ham
...Nettlesflak er finhakkede, økologiske brennesleblader, nøye høstet fra vår produksjon i Picardie. Brenneslen, kjent for sin stikkende kontakt, blir ofte ansett som et "ugress" som invaderer hagen vår. Imidlertid blir dens brennende egenskaper nøytralisert etter koking og tørking. Brennesle har vært brukt i over 2000 år for sine medisinske egenskaper og helsefordeler. Våre økologiske...
Portefølje (127)
Frankrike, Guenange
...Habanero-pepperet, også kalt Antillais, er et kraftig pepper med veldig fruktige noter. Vi har valgt å tilsette kun vann under koking og eddik for konservering for å bevare smakene så mye som mulig. Denne puréen kan brukes på for eksempel stuede grønnsaker eller på pizza. Ingredienser: Fersk Habanero-pepper (opprinnelse Nederland), vann, eddik 100 ml 10 000 (Scoville-skala)...
Portefølje (98)
GULER Food Processing Solutions ble grunnlagt i 2008 med et team kvalifisert innen matprosessering. Å integrere vår tekniske bakgrunn med matprosesseringsteknologi har vært vår første prioritet så langt. Vi kjenner markedet og følger behovene, former vår forskning og utvikling samt innovasjonsstrategi med tilbakemeldingene samlet fra industri- og akademiske felt. Vårt team vurderer alltid fakta o...
Portefølje (10)
Spania, Torrelavega
...Kvalitet: 100% ren Sortex-renset Basmati-ris (premium kvalitet), Lengde på ris: 8,20 mm før koking, Brudd: 2% maksimum (2/3 basis), Skader og misfarging: Ingen, Risfrø: Ingen, Fremmedlegemer: Ingen, Smak: Naturlig søt, Fuktighet: 14% maksimum, Aroma: Inneholder merkbar grad av aroma i rå og kokt tilstand. Ekstra lange korn, dobbel polering, aromatisk, fri for støv og steiner. MOQ: 200 TON...
Italia, Gravina di Catania
...Klar til pasta, bare å varme opp, trenger ikke koking. "Salsa di pomodoro ciliegino Bio" er et produkt av høy kvalitet, laget med nøye utvalgte økologiske ingredienser. Sausen er laget av modne "pomodorini ciliegino", dyrket med naturlige metoder. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 3/4 dager. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uten konserveringsmidler og uten tilsatt sukker. Etikett på 4 språk: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.
Portefølje (6)
Italia, Campobasso
...STERY50 er den ideelle anlegget for sterilisering av pakket mat, samt koking og dampkoking av alle typer produkter. Hele anlegget er laget av rustfritt stål, noe som gjør det funksjonelt og intuitivt; kvaliteten på konstruksjonen respekterer de høye standardene som alltid har vært opprettholdt av Frigojolliinox. Gjennom årene har kontinuerlige ingeniørundersøkelser og stadig videreutvikling av...
Tyskland, Bad Blankenburg
...Multikoker for fettfri fritering, steking, baking, risting, grilling, koking og damping, oppvarming og tining >> Turbo-varmluftsblåser i kombinasjon med halogenvarmeteknologi forkorter steketidene og gir perfekte stekeresultater >> enormt kraftig og energibesparende >> 10 l kapasitet >> temperatur justerbar fra 0 til 250 °C >> 60-minutters timer med automatisk avstenging og akustisk signal ved...
...Ost Koking Overførings- og Veiemaskin...
Portefølje (4)
...Under betegnelsen ColdSwell produserer vi et bredt utvalg av kaldsvellende potetstivelse for ulike bruksområder i næringsmiddelindustrien. Med KMCs spraykoke-teknologi beholder stivelseskornene sin naturlige form under koking, forbehandling og tørkeprosessen. Resultatet er intakte stivelseskorn som muliggjør effektiv tykning. Innenfor ColdSwell-produktserien finnes det 4 forskjellige...
Portefølje (9)
Spania, Solana Del Pino
... seg, vasket med lunkent vann og den overskytende voksen ble drenert. Den resulterende honningvannet ble filtrert og satt i gryter for å koke på lav varme i mange timer. Under koking ble honningen redusert, og det ble tilsatt biter av sukkeret gresskar, noe som resulterte i en type sirup med naturlige gresskarbiter for å søte andre matvarer. Den har en svart farge, med en veldig intens aroma og en smak med syrlige nyanser.
Portefølje (9)
Tyskland, Hamburg
...Bedre enn sausbinder! Denne eksoten vil du elske i kjøkkenet ditt! Vårt guarkjernemel er laget av frøene til guarbønnen og er et av de mest populære lavkarbo-melet. Fordi det binder væske så effektivt, trenger du bare små mengder for å binde dine hjemmelagde sauser, supper eller syltetøy. Og: Det binder maten din uten koking, slik at så mange næringsstoffer som mulig bevares i maten din. Siden...
Storbritannia, Broadway
...1121 Basmati-ris har verdens lengste korn, både før og etter koking, og gir 30 % mer volum enn noen annen Basmati-varietet. 1121 Basmati-ris er kjent over hele verden for sin lange lengde, utmerkede kokekvaliteter, unike aroma, spesielle søte smak og høye næringsverdi.
...Produkt oppnådd ved behandling av kronbladene fra Rosa Damascena Trigintipetala. -kronblader bevart ved koking og sterilisering. -Innhold: Rosekronblader (43 %), sukker, vann, naturlig juice fra ferskpressede sitroner.
Portefølje (2)
Tyskland, Fambach
...Bryggesystem (2 beholdere) for produksjon av minimum 50 til maksimum 110 liter vørter per brygg. (Mesking, koking og gjæringsprosesser er temperatur- og tidsavhengig justerbare)...
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play