Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Fang Wang, tysk forretningskvinne av kinesisk opprinnelse, har hentet inspirasjon fra legenden om Mulan for å lansere Mulando: et vingård skapt av en sterk kvinne som kjemper for å ta sin plass i det kinesiske vinmarkedet... og i verden. Fra provinsen Ningxia, er M365 hvit en riesling med sterk personlighet som uttrykker seg gjennom nesen, og blander de typiske aromaene av hydrokarboner med de av pasjonsfrukt og sitrus. Notene av hvite blomster tilfører en friskhet til denne hvitvinen som vil harmonere perfekt med fisk, sjømat og fjærfe.
Portefølje (10)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... smakingen. En nytelse full av klasse, i perfekt balanse og finesse. Gode kombinasjoner med fisk, sjømat og geitoster! Innhold:75cl Type:Hvitvin Druetype:100% Sauvignon AOC:Sancerre Lagring:Drikk nå og kan lagres til 2031 Serveringstemperatur:8-10°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Bréal-Sous-Montfort
... label, uten tilsatte aromaer, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer, uten smakforsterkere, uten tilsetningsstoffer, uten aromaer - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Kjøttfond - Fisk- og skalldyrkraft - Duxelles og grønnsaksfond - Naturlige aromatiske løsninger - Marinader - Sausbaser og sauser - Krydderblandinger - Bindemidler - Aromaer og ostepulver - Funksjonelle blandinger for kjøttforberedelse...
Portefølje (3)
Frankrike, Lys Haut Layon
...noe som gir en tørr hvitvin. Råd for smaking: Den bør serveres kald, 10°C. Den passer godt til sjømat, fisk, men også til geitoster som Valençay. For god oppbevaring bør flaskene ligge i et kjølig og mørkt rom i 3 år, avhengig av årgangen. SOUS SOL: Kalkstein Areal: 4 hektar...
Portefølje (43)
Frankrike, Capdenac Gare
... oksidativt stress. ERGYCARTIL Fort inneholder ingredienser av høy kvalitet: Kollagen og kondroitinsulfat fra fisk. Ikke-allergisk glukosaminsulfat = ikke hentet fra sjømat. Kollagen, kondroitin og glukosamin fra ISO 22000-sertifiserte produsenter. Gurkemeieekstrakt kombinert med essensiell gurkemeieolje for optimal assimilering. Kollagen: 1500 mg Glukosaminsulfat: 500 mg Natrium kondroitinsulfat: 500 mg MSM: 500 mg Hyaluronsyre: 60 mg Gurkemeieekstrakt: 77 mg Vitamin C: 180 mg (225% RI*) Magnesium: 75 mg (20% RI*) Sink: 3 mg (30% RI*) Mangan: 0,60 mg (30% RI*) Kobber: 0,30 mg (30% RI*) L-lysin: 200 mg...
Portefølje (151)
Tyrkia, Sakarya
... ekstraordinær styrke og stivhet til maskinen. Cehuma har designet hver seksjon av CM-serien med termoformere for å møte hygieniske og rengjøringskravene som dagens matemballasjindustri krever. Hovedapplikasjoner: Kjøtt og kjøttprodukter (som; pølse, røkt kjøtt), ost, ferdigretter, kylling, fisk, sjømat, pizza, oliven, dadler, medisinske enheter ..... ...
Portefølje (2)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Frisk og fruktig vin, ideell til aperitiff, den er også den perfekte følgesvenn til sjømat (muslinger, østers, skalldyr, ...), og fisk i saus (gjedde eller abbor, saus med hvit smør). Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Region: VAL DE LOIRE Farge: Hvit Druetyper: 100% Melon de Bourgogne Dyrkingsmetode: Økologisk Innhold: 75cl Vekt: 1 kg Karakter: Tørr Årgang: 2019...
Portefølje (100)
Spania, Barcelona
...Kjøtt av høy kvalitet. Fisk, sjømat, grønnsaker, alt grillet. Hjemmelagde forretter. Drikker fra vår region og av høy kvalitet. Vi tilbyr en komplett service for bryllupet ditt. Bli kjent med oss.
Portefølje (2)
Frankrike, Perpignan Cedex
...La Salicorne d’Europe (Salicornia europaea), også kjent som « sjøagurk » eller « sjøbønne », er en ettårig halofytt og spiselig plante fra familien Chenopodiaceae. Den stammer fra tempererte områder på alle kontinenter og vokser i Frankrike langs kystene og i saltmyrer. Salicorne er en svært ettertraktet plante, da de unge stilkene er helt spiselige og svært populære blant gourmetene! Med sin salte smak og sprø tekstur brukes den ofte som tilbehør til retter med fisk eller sjømat. Den har en smak som ligner på asparges, men med en egen karakter.
Portefølje (30)
...Det passer perfekt til fisk og sjømat! Det kan gi intens smak til salater og andre fingermatretter. Karakteristisk smak med distinkt hvitløk og sitron. Veldig god tekstur og feilfri smøring. Munnfølelsen er veldig god, og den gustatoriske profilen er perfekt balansert.
Portefølje (8)
Italia, Palagonia
... sjømat, fra salater til fruktdesserter, og til å lage iskrem og forfriskende drikker. Sitron brukes også til terapeutiske formål i kampen mot kreft og revmatisme. En enkelt sitron inneholder 35% av det daglige behovet for vitamin C. Dette frukten har sannsynligvis asiatiske, muligens indiske, røtter; den ble introdusert for omtrent tusen år siden i Middelhavet av araberne. I dag er Sicilia en av de mest produktive regionene for sitroner. Produktet er tilgjengelig nesten hele året.
Portefølje (55)
...Små beige-brune løkbiter/-granulat (1-3mm) uten tilsetning av fett, ristet Et universelt kryddermiddel Ferdig finhakkede løk med en herlig ristet aroma! Dette krydderet er virkelig universelt anvendelig og gir kraftige retter den nødvendige smaken. Også i delikate retter, som fisk, sjømat, salater og sauser, gir løken sitt beste, og det uten irriterende tårer ved kutting. De økologiske løkene ristes uten fett og forblir dermed lette og enkle å bruke i rettene. For å utnytte aromaen best mulig, bør de ristede løkene tilsettes mot slutten av tilberedningen eller strøs over den ferdige retten.
Portefølje (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Hvitløk er kjent og elsket for sin brennende smak og sterke lukt av kokker fra hele verden. I matlaging brukes de overjordiske og underjordiske delene av hvitløk både i fersk og tørket form til salater, første- og hovedretter, marinader og sylteagurk. Nesten enhver rett krydres med dette krydderet, med unntak av desserter. Hvitløk passer ikke godt med fisk, men er fantastisk med sjømat og er...
Portefølje (178)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Sauvignon blanc. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Pressurage délicat. Fermentering ved lav temperatur for å bevare den aromatiske ungdommen til frukten. Lagret på fine gjærrester i ståltank. APPELLATION : IGP Val de Loire Sauvignon. NOTES DE DEGUSTATION : Lys, strålende farge med grønne refleksjoner. Intens, subtil duft med florale noter (gullregn, vinblomst) og sitrus (grapefrukt). Frisk, harmonisk og fyldig smak. ACCORD METS/VIN : Forretter, sjømat, fisk. TEMPERATURE DE SERVICE : 8°C. Kartong med 6 flasker på 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Levallois Perret
...fisk, grønnsaker… Den brukes ofte i oppskrifter med kjøtt, fjærfe, samt sjømat som reker, muslinger eller krabber. Fordelene med indisk curry: Veldig høy antioksidantinnhold, stimulerer fordøyelsessystemet, rik på magnesium, kilde til mangan. Inneholder vitamin E og K for å forebygge hjerte- og karsykdommer.
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
...Dykk ned i havets herligheter med vår Fiskeblanding, en blanding av økologiske krydder spesielt utviklet for å heve dine fiskeretter, sjømat, skalldyr, kraft og sauser. Bestående av fennikel, livèche og timian, vil denne kombinasjonen av marine aromaer tilføre en autentisk touch og middelhavssmaker til oppskriftene dine. Fennikelen gir en subtil anisnote som passer perfekt med fisk, mens livèche...
Portefølje (127)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Smakperler Soyasaus for kulinarisk dekorasjon! Ideell med østers, fisk, sjømat, sushi... Soyasaus 70%, natriumalginat. Glass 30 g. Holdbarhet 18 måneder.
Portefølje (71)
Frankrike, Besancon
...KJØKKEN: Passer godt til fisk (dorade, havabbor...), sjømat. Til dessert: i visse paier (epler, pærer...) FORDRINGER: Fennikel reduserer gass og oppblåsthet. Effektiv mot kolikk hos spedbarn.
Portefølje (28)
Produksjon av Fior di Latte mozzarella kuttet Napoli, terninger, revet, laget kun av melk, løpe, salt og melkesyrebakterier, ingen konserveringsmidler, ingen fortykningsmidler...
Portefølje (3)
...modnet kjøtt, pølser, sjømat og fisk, tørkede frukter, grønnsaker (behandlet ved blanchering, tørking eller sylting), ferdigretter, ost (ikke all ost kan vakuumpakkes), pasta, nudler, helt tørkede korn, maiskjerner, peanøtter, osv. Modell: WEP-430A Maks filmbredde: 400 mm Maks filmdiameter: 300 mm Beholderdybde: ≤120 mm Spenning: 3.5-6KW Strømtilpasning: 380V (220V) 50/60H, 3p Pakkefart: 1~3 sirkler/min Total størrelse: 1050X720X940 mm Nettovekt: 245 kg Luftkompressor: 0.6-0.8 (Mpa) Pakke Type: MAP...
Spania, Peligros
Produkter Ruca ble grunnlagt i 1948 i byen Granada som et resultat av samarbeidet mellom flere medlemmer av familiene Martín Molina og Rubio Casero. Vi startet vår virksomhet som leverandører av krydder og krydderblandinger for den tradisjonelle "MATANZA" av svin i hjemmet, og spesialiserte oss gradvis i produksjon av FORBEREDTE KRYDDER for konservering av disse pølsene. I de første årene førte ...
Spania, Valencia
... har paellapanner og gryter med mer enn 4 meters åpning, utstyr, servise og personale for å betjene ditt arrangement hvor som helst i Spania med alle garantier for suksess. Festligheter, sammenkomster, pilegrimsferder, forsyninger, sportsarrangementer, festforeninger, kulturforeninger, motorsykkelfrokoster... osv. Forholdet mellom kvalitet og pris er uslåelig. Vi er profesjonelle! KJØTT PÅ GRILLEN Storfe, okse, lam, svin, vilt, fjærfe, fisk, sjømat og ris. Spesialitet: Grill, stekeovn, gryteretter og spyd.
Portefølje (9)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Den kjennetegnes av friskhet, mykhet og allsidighet. På nesen fremstår intense aromaer av fersk frukt som jordbær, kirsebær, granateple, plomme og blomsteraktige noter av villrose. Takket være sin allsidighet er den ideell til aperitiffer, til retter med sjømat, fisk og med friterte småfisk.
Portefølje (5)
Spania, Santiago De Compostela
...Kompleks og aromatisk, gylden farge og middels syre. Innslag av grønt eple og en fløyelsmyk følelse i munnen. Passer perfekt til hvit fisk (grillet og røkt), sjømat, hvitt kjøtt, vegetarisk mat, pasta, stekt kylling, fjærfe-retter med kremet saus og lite krydder, samt krydrede retter.
Portefølje (9)
Italia, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Portefølje (8)
Spania, Picassent
...Melkeprodukter og derivater (Kondensmelk. Kuh-melk. Soyamelk. Plantebasert melk...) Belgfrukter (Bønner. Kikerter. Linser...) Edelmetaller (Stål. Aluminium. Kobber. Kobberkater. Stenger...) Fisk og sjømat (Tunfisk. Reker. Frossen fisk. Laks...) Olje og derivater. Organiske og uorganiske kjemikalier (Sitronsyre. Alkohol. Bikarbonat. Etanol. Metanol...) Frø (Gresskar. Bygg. Løk. Solsikke. Erter...). Tomat (Fersk. Pasta...)...
Portefølje (1)
...Det uforglemmelige, mediterranske aromaet av basilikum forfører med blomsteraktige nyanser. Søte fasetter finnes i den friske, krydrede smaken, som avrundes av en mild styrke. O sole mio! Klassikeren fra det italienske kjøkkenet må ikke mangle i krydderhyllen din. Tomater danner et fantastisk grunnlag for denne urten, men også ristet ciabatta med olivenolje, hvitløk, sitronskall og selvfølgelig basilikum tar deg raskt til Bella Italia. Passer perfekt til salater, fisk, sjømat og pasta. Basta!
Portefølje (10)
Spania, Sant Boi De Llobregat
... konsolidere oss i markedet. Takket være vår egen flåte av kjøretøy, tilbyr vi en rask og effektiv tjeneste, og garanterer punktlige og kvalitetsleveranser. Vårt tilbud inkluderer et stort utvalg av frosne produkter som kjøtt, fisk og sjømat, samt ferdiglagde måltider, tilpasset behovene til hver kunde. I tillegg har vi et omfattende utvalg av viner, cava og brennevin av høy kvalitet. For tiden...
Italia, Imperia
Selskapet Giuseppe Calvi & C. srl er et gammelt olivenoljefirma, grunnlagt i 1921 av Giuseppe Calvi og i dag drevet av Gianni og Luca Calvi, sammen med en liten, men dyktig gruppe medarbeidere. Hovedkontoret har alltid vært på nummer 56 i via Garessio, i Imperia Oneglia, mens selskapets olivenmølle ligger i Pontedassio, midt blant olivenlunder i Oneglia-dalen. Vår forretningsstrategi er veldig e...
Portefølje (44)
Estland, Valga
... - FORTUNE PIG S.L. - Distribusjon av fersk fisk, frosne og gourmet sjømatprodukter innen det spanske selskapet Congelats Palamós - Distribusjon av sjømat, konfekt, mat og drikke via det ledende internasjonale selskapet Spartan Trade sp z.o.o.
Portefølje (11)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play