...Naturlig eplecidereddik er livets elixir. Det er ikke bare en eddik som skal kastes i salater eller supper.
Den inneholder svært viktige og gunstige vennlige bakterier (probiotika) for fordøyelsessystemet. Forholdet mellom gunstige tarmmikrober og skadelige bør være 80 % mer. Derfor bør naturlig eplecidereddik, som både er et antiseptisk middel (skadelige bakteriedrepende) og en kilde til...
... og søtsaker som fosfater, krem av tartar, sitronsaft, yoghurt, eddik, osv. Denne reaksjonen frigjør karbondioksid i form av gass, noe som får deigen til å heve, tykne og bli svampete.
Denne egenskapen ved gassutslipp og forbedret kvalitet på deigen og svampete tekstur bidrar til den maksimale ønskede verdien av bakepulver. Poenget er at bakepulver anses som hovedråmaterialet for bakepulver. Det brukes også som et tilsetningsstoff med koden E500.
...Estragon, hvis latinske navn (dracunculus) betyr «liten drage», er en juvel i det franske kjøkken! Den er spesielt kjent for sin intense anisaktige smak og lett kamferaktige preg.
Estragon er en del av de fine urtene, og aromaene passer utmerket sammen med egg, kjøtt, fisk, og hever smaken på de fleste sauser: béarnaise, tartar, majones, vinaigrette, tomatsaus eller aromatisert smør.
Den kan brukes til å aromatisere eddik ved å legge en kvist i flasken. I infusjon er den kjent for sine beroligende egenskaper.
...Spesiell saus for dipping i pommes frites og burgeren din! Avhengighetsskapende! Litt søt, kremet, med et hint av eddik. En eventyrlig smak som ikke kan erstattes av noe!
...Majones er en av de vanligste sausene i hvert kjøkken. Den lages av renset vegetabilsk olje, eggeplomme, sennep, eddik eller sitronsaft, sukker og salt. Majones fremhever smaken av salater og kjøttretter, og er også en populær ingrediens når man lager tilbehør, smørbrød og andre snacks.
Impulse Commodity Trading kan tilby kunder majones for ulike behov og i forskjellige emballasjer. Utvalget...
...Liv & Atmosfære
Vi produserer høykvalitetslukkinger for glassflasker (for eksempel for parfyme, romduft, vin, eddik og olje osv.) inkludert plastisk gjenger - også i henhold til dine ønsker og ideer.
...Sanitærsilikon fra Sarközy er utmerket for fuging av gulvfliser, veggfliser, badfliser og kjøkkenfliser, varig elastisk og basert på eddik!
Sanitærsilikon fra Sarközy er et varig elastisk tetningsmiddel, spesialdesignet for sanitær-, glass- og metallkonstruksjoner. Takket være den utmerkede egenheftingen, elastisiteten og strekkfastheten tåler sanitærsilikon fra Sarközy selv sterke påkjenninger...
...Espinal eddik piparras er laget med utvalgte grønne chili. Med mørt kjøtt og tynn hud, er det et svært verdsatt produkt for å forbedre smaken av forskjellige belgfrukter, salater og kjøttretter. I tillegg er de utmerkede som aperitiff.
Vekt: 0,180 gr...
...Kategori: Middelhavskrydderblandinger
Setter et krone på salaten din: fantastisk i vinaigretter med eddik og olje, og like godt egnet for kremete dressinger og dipper basert på yoghurt, crème fraîche eller rømme.
Ingredienser: Grønn pepper, appelsinskall, sitronmyrte, anis, schisandra bær, allehånde, hibiskuspulver, kanel (Ceylon), cayennepepper, persille
Merk til allergikere: Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, sesam, sennep og selleri.
Innhold: 27 g i hermetikkboks...
...Durasil L er en eddik-kryssbundet, en-komponent silikonforseglingsmiddel utviklet for fugesetting i butikk-, utstillings- og storkjøkkenkonstruksjon, samt forseglinger i mat- og drikkevannsektoren.
...Ifølge legenden sendte den persiske kongen Darius før slaget Alexander den Store en pose med sesamfrø som en hint om at hans hær hadde mange soldater. Som svar sendte Alexander en liten pose med sennepsfrø, som sa at hans hær var mindre, men mye hetere i kamp. Sennepsfrø kan knuses, blandes med vann og eddikfor å lage vanlig kulinarisk sennep. Og man kan la dem være hele - steke dem i en tørr...
...Eddiksyre er en fargeløs, etsende, brennbar væske som har en sur smak og lukt. Produksjonen skjer gjennom fermentering av etanol eller karbonylering av metanol eller oksidasjon av acetaldehyd. Når den fortynnes med vann, omtales den i husholdningen som eddik. Eddiksyre har vært brukt som krydder i Europa og Asia i mange århundrer. Oppdagelsen antas å være rundt 5000 år før Kristus. I naturen...
...Den glatte chilipuréen som vi tilbyr, er sjelden, da den krever en nøye forberedelse for å fjerne de mange frøene.
Og likevel, for de som elsker krydret smak, er det en fryd!
Dette er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood.
Chilipuré ekstra sterk, 100% naturlig uten fargestoffer eller konserveringsmidler i henhold til gjeldende forskrifter.
Ingredienser: Fersk chili 97%, olje 1%, eddik 1%, salt 1%
Dominant smak: Sterkt krydret
Konsistens: Glatt uten frø
Smaksråd: Passer til salte retter...
...Om oss
Sefasan Gıda startet sin virksomhet i 2018 for å anvende erfaringene som er oppnådd profesjonelt i over 30 år i matvaresektoren. Selskapet produserer i Orhangazi/Bursa og tilbyr engros salg i Marmara-regionen. Med sitt profesjonelle team har Sefasan Gıda som mål å være "Smaken på bordet ditt" med kunden i fokus.
Vårt mål er å samle dere under slagordet "For de som føler smaken".
...Eplecidereddik er en matvare og et gammelt tradisjonelt middel. Denne eddiken er laget ved fermentering av økologisk, upasteurisert eplejuice for bedre naturlig kvalitet. Den er veldig mild og lav på eddiksyre.
...Kaldpresset rapsolje er utmerket for helsen, da den er rik på Omega 3 (bra for hjerte- og karsystemet). Denne oljen med nøtteaktig aroma og gylden farge er beregnet for dressing av grønne salater, endiver, samt råvarer som gulrøtter, rødbeter og agurk spesielt. Du kan også bruke den i majones, for å akkompagnere skalldyr. Den passer godt sammen med alle typer eddik.
Vekt: 0,730 kg...
...aroma. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter, under selvkontroll og i henhold til prinsippene i HACCP-systemet. Selskapet gjennomfører rengjørings- og desinfeksjonsprosedyrer, skadedyrkontroll og hygienekontroller, og utfører mikrobiologiske og kjemiske kontroller på råvarer, halvfabrikata, ferdige produkter og under behandling på prøve. Det ferske produktet som mottas, blir fryst ned til -20° C og oppbevart ved denne temperaturen i minst 24 timer for å utbedre eventuelle hygieniske mangler.
... / vegansk / uten allergener / ideell som erstatning for salt
Opprinnelse: Frankrike & Tyskland
Utseende: karakteristisk brun farge
Smak: naturlig syrlighet og krydret
Syrlighet: 5°
Bruksanvisning:
Krydring av salater og andre kulinariske forberedelser (sauser, deglacering, marinering, kortkok...). Som drikke: 1 teskje i et glass lunkent vann å drikke på tom mage om morgenen.
...Mangoen er en frukt fra mangotreet i Anacardiaceae-familien. Den kan være rund, oval eller nyreformet, og har en gul, grønn eller rød hud, som det anbefales å fjerne for å konsumere den. Kjøttet er mørkgult, fettete, kremet og søtt.
Egenskaper ved mango:
Den inneholder antioksidanter, som vitamin C.
Lupeol bidrar til å redusere veksten av kreftceller, spesielt ved prostatakreft.
Brukt i matlaging, drikkevarer, eksotiske cocktails, kosmetikk, eddik.
Opprinnelse, størrelse, fuktighet, pakking, mengde, pris i henhold til diskusjon med kjøperen.
INCOTERMS: LUFT ELLER Sjø.
...Habanero-pepperet, også kalt Antillais, er et kraftig pepper med veldig fruktige noter.
Vi har valgt å tilsette kun vann under koking og eddikfor konservering for å bevare smakene så mye som mulig.
Denne puréen kan brukes på for eksempel stuede grønnsaker eller på pizza.
Ingredienser: Fersk Habanero-pepper (opprinnelse Nederland), vann, eddik
100 ml
10 000 (Scoville-skala)...
... emballasjen er åpnet, dekk til med olje og konsumér innen 5 dager. Unngå for personer med fiskintoleranse.
Vi behandler produktene våre med kjærlighet og respekt, og det vil du merke på bordet ditt.
Ingredienser: 1 boks RO-500 med ansjos fra Cantábrico, 1 glass Bonito del Norte 220 gr, 1 glass Pudin de Cabracho 110 gr, 1 boks Ventresca av lys tunfisk i olivenolje 111 gr og 1 boks muslinger i eddik fra Rías Gallegas 112 gr.
Nettovekt: 50 gr
Avrent vekt: 28 gr...
...Bügelverschluss med spesielle egenskaper.
- bøylelukkeren tåler opptil 500 vask i oppvaskmaskin
- den sprøytede tetningsskiven er egnet for oljeholdige fyllvarer, eddik og alkohol
- lukkemekanismen er egnet for pasteurisering opp til 100 °C.
...Selvprimende, robust håndpumpe i polypropylen.
Egnet for overføring av motoroljer, diesel, hydraulikkoljer, frostvæske, rengjøringsmidler, matoljer, eddik og kjemikalier.
...Ingredienser:
- 100 % Hvitvinseddik laget av druer fra Økologisk Landbruk,
- Bukett med Urter fra Provence (timian, laurbær og rosmarin) fra Økologisk Landbruk.
- Uten pasteurisering.
Bruksanvisning:
I en kyllingfrikassé med eddik, en linsesalat eller en salat med hvite bønner.
Denne eddiken vil gi en middelhavsstil til rettene dine. Med sine aromaer av laurbær, timian og rosmarin, er det den ideelle eddiken for sommersalater.
Dette produktet er uten allergener og konserveringsmidler.
Den finnes i 25 cl.
...Eplene våre, som dyrkes i våre egne hager, plukkes nøye i sesongen og gjennomgår en naturlig gjæringsprosess som varer i opptil ett år før de blir til eddik.
Nova Vera Naturlig Fermentert Epleeddik
Laget av 100 % frukt, inneholder ikke pesticider, er naturlig. Inneholder ingen tilsetningsstoffer.
Hvordan og hvor brukes det?
Kan konsumeres alene ved å blande det med vann. Fordi det er naturlig og uten tilsetninger, forbedrer det smaken i salater, retter og bakverk. Kan brukes som tonic i hår- og hudpleie. Kan brukes som rengjøringsmiddel for kroppsrens.
...Årgang 2003, 777 Karaffer
Det fineste av det fineste, altså den høyaromatiske delen av Williams-eddik, tjener som grunnlag for vår kjellermeisters unike Williamson. Omhyggelig pleid og lagret i eikefat, fremstår Williamson som en eksklusiv edlebrann med stort karakter. inkl. gaveeske.
... brukes i behandlingen av dadler det mulig å oppnå gjær, alkohol og eddik som biprodukter av produksjonen av sirup (klar og uklar). Rossi Ingegneria Alimentare SRL har all nødvendig kompetanse for å møte de mest varierte anleggskravene innen meieriindustrien: de fordampere og steriliseringsanleggene vi produserer, brukes også med suksess i dette området.