Serbia, Subotica
...Kjøttet av denne varianten er sprøtt, saftig og aromatisk. Smaken er søt med nesten ingen syre. Høy sukkerinnhold. FRUKTSTØRRELSE: Middels til stor. Jevn størrelse. HØST: Begynnelsen til midten av oktober. KOMMERSIELL BRUK: Flott utseende og søt dessert-eple. Treet tåler frost veldig godt. Svært produktiv og har stor lagringskapasitet, kald lagring til mars, og i CA-lagring til juni.
Samsvarende produkter
FUJI
FUJI
Andre produkter
JONAGOLD
JONAGOLD
Portefølje (50)
Tyrkia, Bursa
...Baklava er en lagdelt bakverk dessert laget av filodeig, fylt med hakkede pistasjnøtter eller valnøtter, og søtet med sirup. Det var en av de mest populære søte bakverkene i osmansk matlaging. Vi, som gulşenoglu-familien, har produsert baklava i Bursa (90 minutter fra Istanbul) i mer enn 20 år. Vi bruker ikke tilsetningsstoffer eller glukosesirup i noen av produktene våre. Vi produserer deilige...
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
...Kilde til vitaminer, mineraler og antioksidanter, vårt Baobab-pulver kalles "bouye" i Senegal. Når det blandes med vann eller melk, lager vi en velsmakende, lett syrlig drikk som gir energi takket være sitt høye innhold av vitamin C. En annen vanlig bruk er å blande Bouye med peanøttsmør og hirse for å lage en fyldig dessert, som ofte serveres ved familiære og festlige anledninger. Vekt: 0,100 g...
Portefølje (32)
Frankrike, Aix En Provence
...PENSÉE SAUVAGE - Viola tricolor Søt, lett og elegant, tankefloden er prinsessen av raffinerte retter. Dens duft er berusende, dens blomsteraktige smak er søt og mild. Chic-effekt garantert. Plante Tankeflod - Viola tricolor. Matlaging Infusjon, forretter, sammensatte salater, dessert, fargelegging, krem. Form / Mengde Luftdel kuttet ØKOLOGISK TØRT / 30g - 150g. Opprinnelse Frankrike - 100% økologisk plante. Egenskaper Betennelsesdempende, hudproblemer, avførende, avgiftende, vanndrivende, kolagog, koleretisk.
Portefølje (9)
Belgia, Verlaine
...Dette verdensberømte gule eplet er sprøtt og søtt. Det er et deilig dessert-eple, men kokker setter pris på det for sin fasthet etter matlaging. Tilgjengelig fra september til juni.
Portefølje (23)
Frankrike, Paris
... fordelene med vanlig hvitløk, og dens lett søte smak som varierer fra karamell til lakris, avhengig av tørketiden, anses som en av de fem grunnleggende smakene, umami. Svart hvitløk er spesielt allsidig og brukes i mange oppskrifter, fra forrett til dessert. Den er svært populær blant matentusiaster og stjernekokker. Ean13:3701511709891 Referanse:SvartHvitløkØkologiskAOPVoghieraKrem1...
Portefølje (133)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
... Ideelt øyeblikk: For å akkompagnere en dessert eller din ettermiddagste Anbefalt dosering og trekktid: 1,5 ts for 20 cL - 3'30 min ved 80°C eller 50 min ved 20°C Nettovekt (G): 80 Referanse: DOBBELT SPILL - SVART TE, MANDEL...
Portefølje (85)
Belgia, Houdeng-Goegnies
...Ta deg litt tid og gled sansene dine med denne varme og trøstende blandingen av rene, økologiske ekstrakter av vanilje, kardemomme, kanel og kakao. Det er som å ha en dessert for både sinnet og huden din. Den dypt nærende massasjeoljen vil etterlate huden din myk og silkeaktig. Stimuler sansene dine og blodsirkulasjonen. Bare lukten av sjokolade kan gi deg mentale og fysiske fordeler som...
Portefølje (42)
Frankrike, Perpignan
...Hvert år forbereder vi menyen med stor entusiasme, og vi ønsker alltid å lage nye retter for våre kunder slik at de kan smake på nye oppskrifter. For eksempel kan man bruke typiske plastbokser, men i polystyren, til å ha oliven, mandler, nøtter, små brød... Eller til og med bruke dem til dessert og ha en fruktsalat eller en deilig mousse.
Portefølje (10)
Frankrike, Ascain
... montagnardes. Suggestions de dégustation Bien frappé, comme apéritif pour accompagner tout style de pintxos. Et pourquoi pas en dessert avec un gâteau basque ou un fromage de brebis et ses noix, un gâteau au chocolat ou une tarte tatin.
Portefølje (8)
Bedriftsgruppe "Gama" Waldemar Nitka er et internasjonalt selskap hvis hoved- og kjernevirksomhet er engros salg av merkede, hurtig omsettelige forbruksvarer (FMCG). Siden oppstarten av selskapet i 2008 har vi oppnådd jevn vekst og bygget en omfattende base av kunder og leverandører. I dag er våre kunder ledende engrosbedrifter og detaljhandelskjeder i Europa, Asia og Nord-Amerika. Vi tilbyr en re...
Portefølje (203)
Frankrike, Talant
...Uunnværlig for høytiden, lar denne Julebarkformen Våg deg lage deilige iskaker. Julebarken er den mest populære desserten i slutten av året, tilby kundene og gjestene dine de mest originale og smakfulle oppskriftene på julebark for en uforglemmelig dessert! Barkformen i krystall-PVC er egnet for kontakt med mat, med en tykkelse på 0,7 mm, spesielt fleksibel, noe som gjør det enkelt å løsne...
Portefølje (192)
...I dag produserer vårt selskap konkurransedyktige produkter som møter de nyeste standardene ved å bruke nøye utvalgte ingredienser. Råvarene gjennomgår jevnlig mikrobiologiske tester i laboratoriet utstyrt med toppmoderne utstyr. Vi startet med visjonen om å øke antallet fans av vår registrerte dessert som er Hatays Kunafa og presentere den for verden. Med vårt ledelsesteam som har vært...
Portefølje (4)
Tyskland, Bocholt
...Liten dessert, måltid for mellomtiden eller snack-pakke for en koselig TV-kveld – med snackautomaten "Lemgo" kan kundene deres hente snacks og godsaker døgnet rundt. På et minimalt areal kan du plassere opptil 60 forskjellige snacks. Den store glassfronten og de innebygde LED-lysene i salgsautomaten gir snacksene og godteriene en optimal produktpresentasjon, og gir interessentene muligheten til...
Portefølje (24)
Tyskland, Rosengarten
...Baby-pærene tilhører 'Williams Christ'-varianten. De passer utmerket med sjokolade, for eksempel som en dessert dekket med sjokolade.
Portefølje (23)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...Pistasjhonning-souffléet ligner på den mest delikate praliné-kremen, som er så populær i Italia og Frankrike. Den delikate og omsluttende mykheten av honning med biter av nøtter skaper en svært raffinert og selvforsynt dessert. Ideell også som tilbehør til desserter og oster. Pistasjnøtter kalles også "slankernøtter" fordi de inneholder mye færre kalorier enn andre nøtter og er rike på fiber.
Portefølje (47)
Frankrike, Saint-Vérand
...Søt vin laget av chardonnay, noe som er ganske sjeldent. Kan kun lages de årene hvor det dannes edel råte på druene. Høstet for hånd i slutten av oktober - begynnelsen av november. Veldig lite utbytte. Druene er konsentrert med naturlige sukkerarter. Perfekt for å akkompagnere festmåltidene dine (foie gras eller dessert). Kondisjonert i flasker på 50 cl.
Portefølje (18)
Spania, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...REF. 1300 BESKRIVELSE AV PRODUKTET Den mest smakfulle Chai Latte med vår beste lettmelk og naturlige aromaer av kanel, ingefær, anis og kardemomme. En utmerket dessert som vil overraske i maskinene dine, og veldig allsidig for å servere varmt eller kaldt, både med og uten maskin. DOSERING 12-14 g/100 cc vann. 1 kg gir mer enn 83 porsjoner EMBALLASJE Enhet: 1 kg | Enhet/kasse: 10 | Kg/kasse: 10 | Kg/pall: 450 (nasjonal) – 630 (internasjonal).
Frankrike, Saint-Brice
... deg mot en avslutning fylt med varme. Den kan nytes med tonic, i forskjellige cocktails, eller ren over is, eller til og med i matlaging for å heve en marinade eller en dessert, for både privat og profesjonelt bruk. Mulighet for lagring i flere år ved romtemperatur etter åpning.
Portefølje (2)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Denne deilige Gewürztraminer Saint-Georges utvikler seg mellom finesse og nytelse. Med en utmerket balanse, avslører dens elegante aromatikk seg på tungen med subtile noter av litchi, aprikos, fersken, jasmin, rose og krydder. Sukkeret er her svært lettfordøyelig og gjør det mulig å nyte denne vinen som aperitiff, men også sammen med foie gras, blåmuggost eller som dessert. Begi deg ut på en deilig eksotisk reise i Alsace! Innhold: 75cl Type: Halvtørr hvitvin Druetyper: 100% Gewurztraminer Rest sukker: 17g/L AOC: Alsace Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2026 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portefølje (321)
Tunisia, Hammam Sousse
... couscous det motsatte av hurtigmat. Den lages for hånd og nytes deretter. Tunisierne serverer veldig fin, luftig couscous dynket med melk og smaksatt med kanel, appelsinblomstvann, sukker og mandler. Libyere og egyptere spiser også couscous som dessert - førstnevnte med dadler, sesam og honning, og sistnevnte med smør, kanel, krem og rosiner. Uansett hva som følger med, er den viktigste aspekten ved couscous at den serveres felles. Den er ment å deles og nytes sammen med latter og samtale. Frakt: Med sjø 1 kg: 22 008 kg i 20' 25 kg: 20 000 kg i 20' 500g: 22 000 kg i 20'...
Portefølje (43)
...Soufflé, en lett og luftig dessert med en delikat, kremet tekstur og et hint av sødme, den perfekte avslutningen på ethvert måltid.
Samsvarende produkter
Soufflé
Soufflé
Andre produkter
Katmer
Katmer
Portefølje (3)
Frankrike, Auxerre
... ost, dessert Vinification Den prefementerende macerasjonen varer i 10 dager ved 8°C. Den alkoholholdige gjæringen etterfølges av en klassisk vinifikasjon med lette daglige oppstigninger for å fremme ekstraksjonen. Etter malolaktisk gjæring i fat, er lagringen på bunnfall i 4 måneder. Œil: Dyp imponerende farge Rådet fra vinmakeren: Serveres ved 17°C Alkoholinnhold: 13,5% Lagringstid: 34 år Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Château Lascombes Appellation: Margaux Årgang: 2016 Kultur: Tradisjonell Label: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Italia, Mazara Del Vallo
...Torte sette veli er en elaborert dessert, men med en eksepsjonell smak, en kake som må prøves og nytes: et sjokoladefest, ideell for ekte godterelskere. Den består av flere lag med bavarsk sjokolade, hasselnøtt, en kakaobunn, et sprøtt lag og en speilglasur på toppen.
Portefølje (8)
Spania, Almendralejo
...La oss ta et skritt videre fra Brut og øke sukkerinnholdet enda mer. Nå har vi et produkt med en ekstraordinær letthet i munnen, med sitrusnoter, aromaer av litchi og sitrusfrukter, perfekt for enhver dessert. Varianter: Macabeo 70%, Parellada 30% Alkoholinnhold: 11,70% vol Sukker: 35 gr/L. Lagret, avhengig av parti mellom 9 og 25 måneder...
Portefølje (7)
Frankrike, Gennevilliers
... med krydder kroppen. Hibiskusblomsten har mange antioksidante egenskaper som virker dypt på huden, fordøyelsen og tarmtransitt. Nellik avgifter dypt, mens kanel styrker immunforsvaret. Søt eller salt, blir denne geléen det perfekte tilbehøret til alle måltidene dine. Servert til frokost eller dessert, passer den utmerket med pannekaker, yoghurt og annet brød. Brukt som garnityr til rettene dine, harmonerer dens krydrede smak av røde frukter perfekt med kjøtt og fisk. Innhold: 260 ml...
Portefølje (27)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Vanilla Mugcake er et pulver for å bake sunne muffins i mikrobølgeovnen med chiafrø og vaniljesmak. Sukkerfri, glutenfri. En kilde til protein og kostfiber. Den inneholder prebiotika. Deilig og smakfull kake med balanserte ingredienser på 5 minutter. Enkel og rask å lage. Ingen ovn, ingen blender, ingen ekstra redskaper. En sunn dessert. Passer for ernæring og dietter. Rik på proteiner, sunne...
Portefølje (9)
Tyrkia, Zeytinburnu
Vi har drevet med industriell produksjon av industrielle benker i 20 år. Vi produserer benker for matlaging, bakervarer, baklava, ferske kaker, tørre kaker, vaffel, kebab, mezze, slakter, delikatesse, kumpir og lokma i tilpassede mål og spesifikasjoner som passer for ovner, kafeer, slaktere og delikatessebutikker.
Portefølje (7)
Frankrike, Passavant La Rochere
...Gourmand og autentiske, rillene på de gamle kakeformene inspirerer kurvene til Charlotte-is og vekker søte barndomsminner. Generøs, Charlotte inviterer til å smake på en fantastisk dessert av overdådighet! Design av Mélitine Courvoisier. Produktets høyde: 175 mm Produktets diameter: 104 mm Volum: 37 cl Vekt på settet: 3,04 kg Farge: Transparent...
Portefølje (174)
...Frokost, mellommåltid eller dessert... enhver anledning er god for en skive myk plumcake. Vi lager vår luftige plumcake (200g) i den klassiske rektangulære formen, som gir den en praktisk form for å skjære i skiver til frokost og mellommåltid. Deigen er basert på egg, smør, med ris- og bokhvete mel, ris- og maisstivelse, gjort lettere ved tilsetning av solsikkeolje. Den klassiske hevede kaken som gjerne deles med de minste, og som minner så mye om smaker fra hjemmet. Prøv den beriket med en lett sirup og fylt med syltetøy eller pålegg.
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play