Spania, Puntal, El (espinardo)
...I moderne kultur er dessert den siste retten som serveres under et måltid, vanligvis sammensatt av søte matvarer: frukt, bakverk, sorbeter, puddinger osv. Kontakt oss for å vite mer om produktene våre.
Portefølje (71)
Spania, La Llagosta-Barcelona
VI LAGER LØSNINGER FOR Å DOSERE PRODUKTET DITT Vi lager maskiner for industriell baking og utstyr for næringsmiddelindustrien. Vi tilbyr løsninger for doseringsprosesser av tette og semi-tette deiger, fyllinger, blandinger med faste partikler, flytende og viskøse pastaer, samt diverse produkter. MASKINER SOM VIL HJELPE DEG Å: ● Øke produksjonen. ● Forbedre ensartetheten i produktet ditt. ● Diver...
Portefølje (83)
Spania, Campllong
...Ingredienser: 100% Eple* Vi lager denne desserten utelukkende med epler fra våre økologisk sertifiserte plantasjer for (CCPAE) Catalan Council for Organic Agricultural Production. Nyt vår klassiske dessert med alle garantier for den beste kvaliteten. Vår klassiske oppskrift er nå tilgjengelig i BIO, 100% naturlig, uten tilsatt sukker (bare naturlig sukker fra frukten) eller noen form for tilsetningsstoff.
Portefølje (9)
Spania, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...REF. 1300 BESKRIVELSE AV PRODUKTET Den mest smakfulle Chai Latte med vår beste lettmelk og naturlige aromaer av kanel, ingefær, anis og kardemomme. En utmerket dessert som vil overraske i maskinene dine, og veldig allsidig for å servere varmt eller kaldt, både med og uten maskin. DOSERING 12-14 g/100 cc vann. 1 kg gir mer enn 83 porsjoner EMBALLASJE Enhet: 1 kg | Enhet/kasse: 10 | Kg/kasse: 10 | Kg/pall: 450 (nasjonal) – 630 (internasjonal).
Spania, Almendralejo
...La oss ta et skritt videre fra Brut og øke sukkerinnholdet enda mer. Nå har vi et produkt med en ekstraordinær letthet i munnen, med sitrusnoter, aromaer av litchi og sitrusfrukter, perfekt for enhver dessert. Varianter: Macabeo 70%, Parellada 30% Alkoholinnhold: 11,70% vol Sukker: 35 gr/L. Lagret, avhengig av parti mellom 9 og 25 måneder...
Portefølje (7)
Spania, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Intens sjokoladefondant, en dessert med luftig sjokolade utenpå og en myk, smeltet sjokoladehjerte inni. Den serveres frossen og er klar i mikrobølgeovnen på bare 60 sekunder. Hver bit veier 90 g, og esken inneholder 12 fondanter. Det anbefales å oppbevare produktet i fryseren ved -18° og konsumere det etter tining. Ikke fryse igjen.
Portefølje (6)
Restaurant og bar i den øvre delen av Barcelona. F fusionkjøkken (mediterransk-japansk), live musikk og den beste atmosfæren i Barcelona. Nyt en spektakulær middag, kombiner den med en flott vin, gi den et siste preg med en hjemmelaget dessert og la natten vare med en av våre premium cocktails og den beste atmosfæren. Hos Jaleo sørger vi for at du får de beste kveldene fra start til slutt: fra middagen til føttene dine verker av all dansingen.
Spania, Andoain
... ferdige versjonen med karamellisering. Briochelle caramel gjør det mulig å tilby en dessert av høyeste kvalitet uten annet arbeid enn regenerering. Den klare og samtidig enkle smaken av de beste råvarene, kombinert med sin uforvekslelige håndverksmessige tilstedeværelse, gjør briochelle til gulldesserten som fullfører de beste arrangementene med en "hjemmelaget" dessert. Uforvekslelig...
Spania, La Pobla De Vallbona
... frityrgryte som produkter som inneholder det. Dermed forsvinner den håndlagde tilberedningen av en dessert, som vanligvis allerede er nedprioritert, for en cøliaker og begrenses i beste fall til en trist iskrem. Healthy Cakes S.L. er et bakeri fokusert på glutenfrie produkter, lokalisert i Valencia-området. Vi har et bredt utvalg av glutenfrie kaker og bakverk, egnet for cøliakere og ikke-cøliakere. Kakene og bakverkene er laget for hånd og med råvarer av høy kvalitet. Kom og oppdag våre deilige kaker til dine familie- og bedriftsfeiringer.
Spania, Palma De Mallorca
Vi er importører av italienske matvarer til hele Spania. Frosne: fersk pasta, forkokt pasta, ferdigretter, pizza, iskrem, dessert, og mye mer; balsamicoeddik, ekstra virgin olje, regional vin fra Italia, mozzarella, oster, og mye mer. Vi retter oss mot Ho.Re.Ca. og GDO.
... og gammel sennep. Mer til lunsj Club Sandwich. Chorizo criollo, ovnsbakte poteter og criolla-saus. Fullkornsbrød med 6 korn, hjemmelaget røkt ørret, spirer og konfiterte tomater. Entrecôte, ovnsbakte poteter og chimi-saus. Croque Madame. Dagens meny Hver dag lager vi nye retter fra verdensmat, slik at dere kan nyte dagens meny fra mandag til fredag. Vi tilbyr alltid 3 valg av forretter, hovedrett og dessert. Vi begynner vår servering av mat fra kl. 13:30, da alt lages med ferske produkter og tilberedes samme dag.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play