Belgia, Bruxelles
« Maison Allaert » er en bedrift grunnlagt på de beste familietradisjonene. Som engrosleverandør av kjøtt i over 35 år, er vi spesialister på engros salg til profesjonelle innen Horeca, slaktere og supermarkeder. Vi er lidenskapelig opptatt av vårt fag, og tilbyr et svært bredt utvalg av ferskt og frosset kjøtt av førsteklasses kvalitet og fra alle opprinnelser. Sporbarheten til produktene...
Italia, Monterotondo
...Industria alimentare specializzata i panering med krydder (golden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og pepper - piccantino - italiensk og spansk), blanding av krydder, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smakstilsetninger for kjøtt og fisk, salg av krydder, sjokolade, konfekt, kaffe, øl, for industri/engros/detalj/horeca/bar/slaktere gdo osv. Eiet av et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia, drar vi nytte av deres faglige kompetanse for å sikre produkter av høy kvalitet.
Belgia, Braine-L'Alleud
For slaktere, pølsemakere og cateringfirmaer har ISFI overtatt merket Oscar Tausig. Originaliteten til Oscar Tausig: å tilby fagfolk et svært komplett og utviklingsdyktig utvalg av: spesifikke blandinger for behandling av kjøtt og tilberedning av pølser; krydderblandinger og tilsetningsstoffer klare til bruk; tilsetningsstoffer (antioksidanter, røkaromaer, naturlige fargestoffer, aromatiserte...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt i Anderlecht er en grossist innen kjøtt som har sin egen butikk, noe som gjør det mulig for privatpersoner å komme direkte og kjøpe kjøtt til engrospriser. Vi har også vårt eget verksted hvor kvalifiserte slaktere kutter og pakker kjøttet etter alle kunstens regler. Utvalget er stort: lam, storfekjøtt, hestekjøtt, bisonkjøtt, svinekjøtt, kalvekjøtt, vilt og fjærfe, noen spesialiteter innen spekemat og et bredt utvalg av kvalitetsfrosne produkter som eksotisk kjøtt og lam fra New Zealand.
Belgia, Oevel
Hos Bens produserer vi skåret svinekjøtt og svinekarcasser. Vår bedrift slakter opptil 20.000 svin og produserer 1000 tonn kjøtt per uke, og vi har både lokale kvalitets-slaktere og store internasjonale kjøttbedrifter blant våre kunder. Vårt omfattende og konkurransedyktige utvalg av svinekjøttprodukter kan leveres både ferskt og frosset. Bens arbeider i henhold til og oppfyller de strengeste kvalitetsstandardene. Med et moderne automatisert produksjonsanlegg, egne kjøle- og fryserom og effektiv transport er vi klare til å betjene deg hver dag!
Nederland, Bussum
... blir levert rett hjem til deg! Hva skal vi spise? Med Culidelight får du et stjernekjøkken hjem til deg. Du har valget mellom mange forskjellige måltider. Fra tradisjonell norsk mat til østlig kjøkken. Ingrediensene er rene og så mye som mulig kjøpt fra lokale gårder og slaktere. Alle grønnsaker, kjøtt og fisk blir håndskåret. Så du har alltid et ferskt tilberedt måltid i fryseren. Det er praktisk...
Belgia, Alleur
Grossist innen emballasje, rengjøring, hygiene og engangsservise for bakerier, slaktere, restauranter, pommes frites, snacks, skoler og institusjoner. Tilbudte produkter: hamburgerbokser i EPS, salatbokser, pizzakartonger, pappesker for frukt og grønnsaker, brett, tallerkener og skåler, papirposer for brød, papiruller for emballering av kjøtt, og ost. Alleur Emball, spesialisten innen emballasje som leverer gratis over hele Belgia. Også cash and carry. Mer enn 5000 produkter for å tilfredsstille deg.
Tyskland, Diedorf
Vi produserer hvitløkprodukter av alle slag, for det gode kjøkkenet, for matproduksjon. f.eks. slaktere og delikatesseforretninger, hvitløkdrikker for helse, hvitløkekstrakt for matlaging.
Frankrike, Tarbes
Vår virksomhet består i å sikre distribusjon av utvalgte produkter innen spekemat, pølser og catering, nøye utvalgt i henhold til strenge regler for matsikkerhet. Våre tjenester retter seg mot en profesjonell kundebase innen matbransjen, som inkluderer: slaktere, pølsemakere og cateringtjenester, dagligvarebutikker, restauranter, samt mellomstore og store butikker.
...Vi er en mellomstor bedrift fra Thüringen, med mer enn 40 års erfaring i kjøttbransjen. Vi håndterer den tekniske og teknologiske delen for våre kunder, helt frem til koordinering med veterinærmyndighetene og implementering med våre kvalifiserte partnere. - Komplette løsninger fra én leverandør - Vi gjør slaktere mobile! • "mobil slakteri" som produksjonssted • Slakting av fjærfe eller storfe i...
italianproject dedikerer seg til installasjon av fryserom med temperaturer ned til -45, tunnel- og spiralfrysere, teknisk service for industrielt kjøl, maskiner for hotell- og restaurantbransjen, modningsrom for kjøtt og pølser, teknisk service for iskremmaskiner, interiørprosjektering og realisering av serveringssteder som barer, restauranter, iskrembutikker, slaktere, fiskebutikker, samt...
Frankrike, Versailles
Grunnlagt i 1958, er JACOB SA et familieeid selskap som spesialiserer seg på engros- og halvengrosdistribusjon av fjærfe, meieriprodukter, dagligvarer, kjøtt og pølser. JACOB SA består av et profesjonelt og dynamisk team og tilbyr et bredt utvalg av produkter for å best tilfredsstille restauratører, bakere, slaktere, fjærfeprodusenter og cateringfirmaer, takket være daglige leveranser fra deres utvalgte leverandører fra hele Frankrike med bekreftet omdømme.
... og kjøtt levert kun av våre betrodde slaktere. Vi har vært til stede i området siden 2014, men med mål om å ekspandere innen provinsen Milano. Vi finner dere i Via Giovanni Giolitti, 12, i Legnano. For informasjon og reservasjoner, ring 0331 546045.
Frankrike, Mauleon
...Agent for kjøtt, pølser, egg, økologisk og ikke-økologisk. Vår distribusjon skjer til grossister, bearbeidere, supermarkeder, økologiske butikker, slaktere, pølsemakere, ostehandlere og restaurantbransjen. Vi tilpasser emballasjen til våre kunder. Jeg distribuerer kjøtt, pølser og egg fra følgende selskaper: SICABA for rødt kjøtt. (økologisk & merke) BIO VALEUR for økologisk kjøtt og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilands egg.
Italia, Filottrano
Med omsorg og lidenskap, i de marchiganske landskapene, oppdretter vi lokale gjess og ender; vi lar dem gå fritt og beite uten begrensninger: på bakken, under solen, under regnet og spise gress; vi selger ferskt kjøtt av gås, and, egg, saltet kjøtt, spekemat og andre spesialiteter til restauranter, slaktere og private. I en komplett syklus (fra befruktning av egget til det voksne dyret) tar vi oss av produktene våre og sikrer høyeste kvalitet og lave priser.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play