Spania, Cassà De La Selva-Girona
Spesialister på andeprodukter. Ande foie gras. Delikatesseprodukter. Pølser og kokte retter. Kjøtt, skulder og kokte pålegg. Fjærfe og pâtéer. Andespesialiteter. Stekt kjøtt.
Slovenia, Ljubljana
... (Pâtéer (kylling, lever, tunfisk …), Pålegg (tunfisk, løk, middelhav …), Pålegg (storfe, kalkun, kylling …), Biffstrimler, Gulasj, Pastasauser, Kjøtt i sauser, Kjøtt i gelé, Frankfurterpølse. Tlf.: +386 1 547 24 02 Fax.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...
Frankrike, Lanzac
... forretter som anderillettes og pâtéer laget med foie gras, samt spesialiteter som andeconfit med appelsin og cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har også et bredt utvalg av gavepakker med regionale produkter. Produktene selges i våre egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et konferanserom med tilkobling samt et spiserom er under bygging for året 2016.
Portugal, Porto
...Produsent og eksportør av ekstra jomfruolje, med gylden og klar farge, 100 % produsert i Portugal. Aromatiserte oljer / Oljer med smaker: olje med hvitløk, olje med rosmarin, olje med oregano og olje med paprika; Patéer / patés eller tapenader av svarte eller grønne oliven, med hvitløk, aromatiske urter og sitron; bordoliven uten stein med aromatiske urter. Av portugisisk opprinnelse, er vi et...
Portefølje (2)
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Dijon
... også et veldig stort utvalg av monastiske produkter: - matvarer: syltetøy, honning, sennep, eddik, olivenolje, godteri, patéer, pasta, kjeks, flanblanding, Alexion, sirup, chartreuses, chutney, kaffe, urtete, anis, speltmel, - hygiene: såper, dusjgel, kremer, sjampo, balsam, smaragdvann, essensielle oljer - religiøse artikler: rosenkranser, medaljer, kors, custodes, figurer og krybber, statuer, tiere… Ikke nøl med å komme og oppdage vår vakre butikk!
Portefølje (10)
...sjokolade- og ferskenlikør, Pacharán, Orujo, likør og brennevin fra Steiermark Spansk øl Estrella Damm, San Miguel og PAGOA Oliven og olivenolje fra begrenset produksjon Syltede grønnsaker artisjokker, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada Paella-ingredienser ris fra Calasparra, safran, Boquerones, Mojama, patéer, Pulpo al Ajillo ost, skinke- og pølsetyper skogsbeite skinke og D.O. Maestrazgo-Serrano fra Teruel, hjort- og oksetørket kjøtt...
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Belgia, Bassilly
Salg av belgiske og andre lokale produkter gjennom nettbutikken. Eksepsjonelle, autentiske, smakfulle og originale produkter. Mulighet for sending av pakker og gavekurver. Stort utvalg av delikatesser for å glede deg selv eller andre. Belgia blir hedret med sine produkter som øl, sjokolade, cuberdon, speculoos og mange flere. Og favoritter fra andre steder: Frankrike for sine foie gras, patéer og...
Belgia, Zemst
Din allsidige partner for fersk mat. Aro Products leverer som grossist et komplett utvalg av kvalitetsprodukter til slakterier, catering, smørbrødbutikker og ferskvareavdelinger i supermarkeder. Fint kjøtt: Belgiske skinker, utenlandske skinker, saltede og røkte kjøttvarer, pølsetyper (kokt og røkt), fjærfe. Paté: krempatéer, halvgrovt malte patéer, grovt malte patéer. Ost og meieriprodukter...
Frankrike, Montaut
Grunnlagt i 1920, har Maison LAFITTE i fire generasjoner spesialisert seg på gastronomi fra Landes. Maison er den ekte spesialisten på tradisjonell fettrik and. Den produserer ande- og gåselever, confit, bryst, vinger og lår av and. Den tilbyr også forretter og ferdigretter som andepaté, andemousse, rillons og rilletter, tradisjonelle pâtéer, terriner, halvkokte pâtéer, kaviar fra Aquitaine...
Belgia, Bocholt
De Spiegeleire Ambacthelijke patéer. Siden 1972 har uendrede produksjonsprosesser sørget for en raffinert og konstant smak. Vi garanterer førsteklasses produkter: patéer, spesialfilet av kylling og kalkun og varianter, leverpostei, blokkpaté og varianter, samt Berliner.
Polen, Gdynia
Basert på mange års erfaring har selskapet JN Pack utviklet sitt eget merke: JN Food®. Dette merket tilbyr et bredt utvalg av produkter som er klare til å spise og har lang holdbarhet. Vårt hovedområde er salg av mat både under egne merker og under merket JN Food®. Vi spesialiserer oss på: fiske- og kjøttkonserver, patéer, konserverte grønnsaker og ferdigretter. Vi imøtekommer markedets og våre...
Frankrike, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA er en håndverksbedrift som spesialiserer seg på foie gras, pâtéer og ferdigretter. Produktene er av høy kvalitet, laget med respekt for tradisjonene, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Økologisk sertifisering for en rekke pâtéer, samt eplemos. Tre vegetariske terriner i katalogen. Produksjon av gastronomiske pakker for kommuner og bedriftskomiteer. Eksport og store volumer er mulig.
Portefølje (1)
Italia, Calenzano
Il Nutrimento, grunnlagt i 1990, er et produksjonsselskap med en stor ambisjon: å bringe smaken av gamle middelhavsoppskrifter inn i hjemmene. Med dette målet tilbyr de pastasauser, pesto, grillede grønnsaker, grønnsakskremer og patéer til bruschetta, oljer, oliven og mange andre produkter som forener tradisjonelle smaker med en moderne produksjonsprosess. Oppskriftene fra Il Nutrimento er...
Frankrike, Hagetmau
Siden 1929 har selskapet BESSE FOIE GRAS vært spesialisert på produksjon og salg av foie gras. Dermed tilbyr selskapet halvkokte foie gras, andefett, gåsefett og spesialiteter med foie gras. De tilbyr også terriner, pâtéer, andekonserver, cassoulet fra Landes samt smakfulle gavepakker for bedriftskomiteer.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Belgia, Ronquières
Landrifosse gården er hovedsakelig spesialisert på foie gras (rå lever og halvkokt lever). Den tilbyr også mulard andebryst, patéer (laget av svinekjøtt, kalv og andekjøtt), anderillettes, julesylte, confiterte andelår, confiterte gizzards, cassoulet, syltetøy (løk, sikori, sjalottløk, chutney), oster, honning, oljer, eddiker,…...
Frankrike, Ramillies
Leverandører av krydder til kylling, meksikanske krydder, krydder til merguez, krydder til pølsefyll med eller uten fargestoff, krydder til grillpølser, krydder til patéer, krydder til tørkede pølser, krydder til hvitløkspølser, tilsetningsstoffer til skinke. Leverandører av emballasjebrett for catering i aluminium, plastbrett, bestikk, matrenser. Matbakteriedrepende midler.
Spania, Alicante
Salg av spanske delikatesser med et stort utvalg av produkter direkte fra Spania med gratis levering. Salg til både privatpersoner og profesjonelle med et bredt utvalg av produkter som: Bomba-ris, tapas med sjømat, sangria, tinto de verano, ingredienser til paella, ingredienser til fideuà, spanske aperitiffprodukter som tørket frukt, oliven og sylteagurk, spanske patéer, spansk spekemat, spanske...
Spania, San Matías (taco)
... omgitt av gryter, komfyrer, gode råvarer og gode innovative ideer fra dem selv og fra venner fra forskjellige deler av verden. Med utgangspunkt i denne ideen, begynner Argodey Fortaleza, som er et selskap grunnlagt av kanariere, med produksjon av forskjellige spesialiteter, som spenner over et bredt spekter, fra patéer, sauser eller mojos, til fruktkremer, krydderblandinger, honninger, sevjer eller...
Spania, Sevilla
Vårt selskap tilbyr et stort utvalg av høykvalitets, økologiske og håndlagde spanske produkter, inkludert produkter som skinke, skulderstykker, hjemmelagde pølser, patéer, produkter fra frittgående gjess, økologisk olivenolje med opprinnelsesbetegnelse, skinkeolje, søte viner laget av rosiner og rødviner fra Extremadura, tørre hvite bordviner, halvsøte og søte viner, likører som anis-krem, gin...
Frankrike, Pamiers
Gastronomiske spesialiteter fra sørvest: Caprices Ariegeois er en familiebedrift i Ariège, ved foten av Pyreneene, som tilbyr produkter fra lokalområdet, tradisjonelle retter fra Sørvest, inkludert den tradisjonelle hele andefettleveren, hermetiske retter laget med andefett, hjemmelagde pâtéer, andeterine med appelsin, konserver og gourmetpakker.
Frankrike, Ecrouves
...Vi velger med stor omhu produktene vi tilbyr deg, basert på veldefinerte kriterier: Vi har personlig smakt på terriner, pâtéer, hodepølse, potée lorraine, viner fra TOUL, viner fra MEUSE, sirup og syltetøy... Hver gang det er mulig, prioriterer vi produkter som er helt fra landbruket i Lorraine, men vi har likevel "falt for" noen produkter fra våre belgiske naboer og venner, ved å inkludere et utvalg av belgisk øl, Orval, Lindemans, i vårt sortiment. Vi oppfordrer våre produsenter til å satse på økologisk, og tilbyr allerede et visst antall økologiske viner og terriner eller pâtéer.
Frankrike, Frespech
Familiebedriften SOULEILLES FOIE GRAS produserer foie gras fra generasjon til generasjon. Et tradisjonelt oppdrett, sunn kosthold, dyrevennlig mating og unik håndverk gjør at selskapet kan produsere produkter av høy kvalitet. I tillegg til foie gras tilbyr selskapet sine kunder terriner, pâtéer, foie gras-krem, andebryst, pølser, grattons, gizzards, ande-vinger, andetournedos, andepølser, andekoteletter, osv. De markedsfører også smakfulle retter.
Luxembourg, Ehlerange
... ikke minst eksepsjonelle priser. Vi ønsker å knytte disse til ny teknologi på internett for å gjøre hverdagen din enklere. Vår pålitelige og eksklusive leverandør og partner: Artisal og Kern. Våre produkter: Kjøttbutikk: storfekjøtt, Angus storfekjøtt, kalv, svin, smågris, lam, fjærfe, hest, vilt og eksotisk kjøtt. Pølsemakeri: italienske produkter, kokte produkter, pølser, spekepølser og spekemat. Catering: salater og patéer. Fisk: fiskespyd, sjømatcocktailer, skalldyr, fiske-fileter, fiskesteak. Produkter fra COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
Frankrike, La Ferté Bernard
... applikasjoner som helse-næringsprodukter fra merkevaren Nutriset, sauser, pâtéer og pålegg (rillettes, tarama, guacamole...). Dette innebærer design av emballasjemaskiner, spesielt doseringsmunnstykker som er perfekt tilpasset hver dosering av såkalte "vanskelige" produkter. Selskapet Nova tilhører Serac-gruppen og er representert i utlandet av Serac og deres agenter fordelt over hele verden.
Nederland, Amsterdam
...Kroon, biologisk ferskvaregrossist, tilbyr et omfattende utvalg av økologiske fersk- og fryseprodukter med mer enn 1.000 produkter. I tillegg til vårt eget merke PUUR er vi eksklusiv distributør av flotte merker som Remeker ost og Mariënwaerdt ost, Andechser meieriprodukter, B&G håndverksis og fryseproduktene fra Schär. PUUR er vårt eget merke, med et bredt utvalg av catering- og måltidsprodukter: Ferske pizzaer og quicher, ferske supper og pastaer, salater og sauser, bredt utvalg av delikatesser (oliven, pestoer, hummus og patéer), PUUR kjøtt...
Spania, Ribatajada
Vi spesialiserer oss på produksjon av håndlagde konserver, ferdigretter og vegetabilske pâtéer. Våre hovedtrekk er: - Økologisk sertifisering: alle produktene har økologisk sertifikat. - Fri for allergener og gluten: vi bruker ingen allergener som er angitt i loven, og alle produktene er egnet for personer med cøliaki. - Vegansk mat: alle våre produkter er innenfor vegansk kosthold.
Portugal, Coimbra
PROBAR startet sin virksomhet i 1967 og er en del av en agroindustriell gruppe som inkluderer NUTRICAMPO og SUIGRANJA. Selskapet PROBAR er det siste leddet i kjeden kontrollert av gruppen, som strekker seg fra dyrefôr, via dyrehold, til bearbeiding og salg av et bredt spekter av matprodukter. PROBAR er en referanse innen skinker, pølser, røkt kjøtt, patéer, ferdigretter og oster. Produktene fra...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play