Frankrike, Coufouleux
...Glassformer i 450 og 850 ml med ring TO 100 og TO 82. Disse beholderne er perfekte for emballering av terriner, patéer, sauser, krydder, frukt, osv. Tilgjengelig i to referanser: V450T - Glassformer 450 ml med ring TO 100 V850T - Glassformer 850 ml med ring TO 82 Referanse: V450T mL: 450 Diameter: 100 Høyde: 79 Vekt (g): 210 Emballasje: Pall med 1 651 Type ring: TO 100 Referanse: V850T mL: 850 Diameter: 100 Høyde: 136 Vekt (g): 290 Emballasje: Pall med 889 Type ring: TO 82...
Portefølje (199)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Geléedécor (med eller uten markører) • Duodécor • Moussedécor Produkter kuttet til størrelse etter dine behov BRUKSOMRÅDER: • Spyd, steker, tournedos, paupiettes... • Kjøttprodukter: pâtéer, levermousse, galantiner...
Portefølje (9)
Frankrike, Paris
...Hos Pawell kjenner vi hunder godt. Vi vet at de noen ganger er veldig kresne på maten, og at det ofte er umulig å få dem til å spise noe de ikke liker. Derfor har vi utviklet dette våtfôret laget av ingredienser av premium kvalitet. HØYKVALITETS PATÉER Av storfekjøtt (65%) eller kylling (65%), en buljong av mineralberiket vann (29,8%) og hampolje (0,2%) samt grønnsaker - Gulrot & squash, søtpotet & rødbete (5%). Det er alt. Og det er mer enn nok! For å sikre full vitalitet for den lille pelsdotten, er patéene beriket med vitaminene D3, E, B1, B2, B6 og B12.
Portefølje (18)
Frankrike, Castelnaudary
...Kjøtt og svinefett, svinelever 34%, EGG, salt, pepper, krydder. Kjøtt av fransk opprinnelse. KJØKKENRÅD: Serveres kald med brød, sylteagurk og litt god vin… Hos oss rimer festmåltid med grønnsaker og patéer! Den mest kjente er selvfølgelig den du skal smake: LE PÂTÉ DE FOIE! Liten anbefaling: oppbevar den kaldt! Den vil alltid være din mest trofaste følgesvenn til en uventet aperitiff, en piknik, en skive klokka fire, en TV-middag… Til slutt, ikke glem å servere den med sin beste venn, den sprø sylteagurken.
Portefølje (37)
Frankrike, Lyon
Frankrike, Geispolsheim-Gare
...Weck klistremerker, som enkelt kan festes på dine Weck-glass. (100 klistremerker i en pakke). Merk enkelt glassene dine når du lager syltetøy, terriner eller pâtéer. Husk å notere datoen for forberedelsene dine på glassene!
Portefølje (48)
...Pâtéer, terriner, rillettes eller regionale spesialiteter, vi har mange forretter. Uten foie gras: de passer til hverdagsmåltidene dine, mens med foie gras vil du sette pris på dem når du får besøk av venner eller til festmåltidene dine.
Portefølje (4)
Frankrike, Carquefou
...I tråd med tradisjonen innen spekemat, inkluderer vårt sortiment terrine-pâtéer, pâtéer i deig, steker, pølser, kokt skinke, grillskinke og gammeldags røkt råskinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprøtt svinekjøtt osv.
Frankrike, Astaffort
... når det gjelder dyrevelferd. Våre pâtéer og terriner feirer derimot autentisitet, tradisjon og kvaliteten fra de franske terroirene. Hos Le Grand Bluff tror vi på den samlende kraften av matlaging. Bli med oss i dette kulinariske eventyret og bidra til å oppfinne de franske tradisjonene for fremtiden, som respekterer miljøet, dyrene og den gastronomiske gleden. Sammen, la oss nyte en smakfull og bærekraftig fremtid!
Portefølje (7)
Frankrike, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet av Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, utvikler SODICAS CONSERVERIE under merket Audary det beste av tradisjonell mat fra Sørvest-Frankrike for din glede. Cassoulet, confiterte retter, ferdigretter, pâtéer, skinkeføtter, foie gras, så mange produkter som minner om godt liv og god mat. Våre lokale produkter og våre tradisjonelle oppskrifter blir stadig mer populære blant forbrukerne.
Frankrike, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL er en SMB spesialisert på produksjon av gourmetprodukter "Made in France": pâtéer, terriner, spesialiteter og pålegg som har vært eksportert siden 90-tallet til det internasjonale markedet: Brasil, Australia, Storbritannia, Tyskland, Italia, Danmark, Tsjekkia, Nederland, osv. Selskapet tilbyr tradisjonelle og økologiske produkter som distribueres til delikatesseforretninger...
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Frankrike, St Medard D Eyrans
Opprettet i 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har selskapet LOU GASCOUN bygget sitt rykte i nesten 50 år på ett enkelt produkt: den berømte gule boksen med svineleverpostei basert på en familierett. Alle våre produkter er laget for hånd og er basert på tradisjonelle oppskrifter fra Sørvest-Frankrike, laget av ferske ingredienser som er nøye utvalgt og tilberedt uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr foie gras, pâtéer, ålmatelote, suppe fra Arcachon-bassenget, lamproie, osv.
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, også kjent som Foie Gras Kuster, produserer ande- og gåselever. Domenet tilbyr lever uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Domenet markedsfører også spesialiteter med foie gras, som patéer, rilletter, gratton, konserver, gizzler, konserverte spesialiteter, tørkede brystfileter samt ferdigretter som cassoulet Périgourdin. Som bearbeidere av nøtter og...
Frankrike, Plouay
Siden 1984 har selskapet CERIMPORT designet, produsert og distribuert matemballasje i glasert steintøy. Alle keramiske terriner for emballering av produkter fra næringsmiddelindustrien (patéer, rilletter, ferske eller frosne ferdigretter, cateringprodukter, søte produkter, osv.). Våre serier har blitt utvidet i takt med deres forespørsel, og vi presenterer i dag mer enn 400 referanser i vår katalog. CERIMPORT er anerkjent av de store navnene innen næringsmiddelindustrien for seriøsiteten i sin produksjon og service. Deres produksjonsenhet har vært sertifisert ISO 9001-2000 siden 2005.
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Dijon
... også et veldig stort utvalg av monastiske produkter: - matvarer: syltetøy, honning, sennep, eddik, olivenolje, godteri, patéer, pasta, kjeks, flanblanding, Alexion, sirup, chartreuses, chutney, kaffe, urtete, anis, speltmel, - hygiene: såper, dusjgel, kremer, sjampo, balsam, smaragdvann, essensielle oljer - religiøse artikler: rosenkranser, medaljer, kors, custodes, figurer og krybber, statuer, tiere… Ikke nøl med å komme og oppdage vår vakre butikk!
Portefølje (10)
Frankrike, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA er en håndverksbedrift som spesialiserer seg på foie gras, pâtéer og ferdigretter. Produktene er av høy kvalitet, laget med respekt for tradisjonene, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Økologisk sertifisering for en rekke pâtéer, samt eplemos. Tre vegetariske terriner i katalogen. Produksjon av gastronomiske pakker for kommuner og bedriftskomiteer. Eksport og store volumer er mulig.
Portefølje (1)
Frankrike, Hagetmau
Siden 1929 har selskapet BESSE FOIE GRAS vært spesialisert på produksjon og salg av foie gras. Dermed tilbyr selskapet halvkokte foie gras, andefett, gåsefett og spesialiteter med foie gras. De tilbyr også terriner, pâtéer, andekonserver, cassoulet fra Landes samt smakfulle gavepakker for bedriftskomiteer.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Frankrike, Ramillies
Leverandører av krydder til kylling, meksikanske krydder, krydder til merguez, krydder til pølsefyll med eller uten fargestoff, krydder til grillpølser, krydder til patéer, krydder til tørkede pølser, krydder til hvitløkspølser, tilsetningsstoffer til skinke. Leverandører av emballasjebrett for catering i aluminium, plastbrett, bestikk, matrenser. Matbakteriedrepende midler.
Frankrike, Ecrouves
...Vi velger med stor omhu produktene vi tilbyr deg, basert på veldefinerte kriterier: Vi har personlig smakt på terriner, pâtéer, hodepølse, potée lorraine, viner fra TOUL, viner fra MEUSE, sirup og syltetøy... Hver gang det er mulig, prioriterer vi produkter som er helt fra landbruket i Lorraine, men vi har likevel "falt for" noen produkter fra våre belgiske naboer og venner, ved å inkludere et utvalg av belgisk øl, Orval, Lindemans, i vårt sortiment. Vi oppfordrer våre produsenter til å satse på økologisk, og tilbyr allerede et visst antall økologiske viner og terriner eller pâtéer.
Frankrike, Frespech
Familiebedriften SOULEILLES FOIE GRAS produserer foie gras fra generasjon til generasjon. Et tradisjonelt oppdrett, sunn kosthold, dyrevennlig mating og unik håndverk gjør at selskapet kan produsere produkter av høy kvalitet. I tillegg til foie gras tilbyr selskapet sine kunder terriner, pâtéer, foie gras-krem, andebryst, pølser, grattons, gizzards, ande-vinger, andetournedos, andepølser, andekoteletter, osv. De markedsfører også smakfulle retter.
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL ble grunnlagt i 2020 og har sitt hovedkontor i Asnières Sur Seine, Frankrike. Selskapet spesialiserer seg på import og eksport av matvarer, inkludert hvitløk, neper, appelsiner, olivenolje, vin, osv... Den agroindustrielle sektoren produserer forbruksvarer fra produkter som stammer fra landbruk og husdyrhold. Produkter som yoghurt, ost, frosne måltider, patéer, sjokolade og andre konfekter kommer fra disse selskapene. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.
Frankrike, Toulouse
Med en modernisert produksjonsanlegg ved inngangen til Toulouse, opprettholder det familieeide selskapet SAS SAMARAN en ekte tradisjonell håndverkskompetanse kombinert med et normert og stadig mer kontrollert miljø. Produktene tilberedes alltid på en håndverksmessig måte, og de ulike oppskriftene på patéer, konserver, terriner, cassoulet med andekonfit... er inspirert av den regionale maten, som...
Frankrike, Bruz
Populære land for denne søkefrasen