Frankrike, Astaffort
... når det gjelder dyrevelferd. Våre pâtéer og terriner feirer derimot autentisitet, tradisjon og kvaliteten fra de franske terroirene. Hos Le Grand Bluff tror vi på den samlende kraften av matlaging. Bli med oss i dette kulinariske eventyret og bidra til å oppfinne de franske tradisjonene for fremtiden, som respekterer miljøet, dyrene og den gastronomiske gleden. Sammen, la oss nyte en smakfull og bærekraftig fremtid!
Portefølje (7)
Italia, Ripalimosani
Tred Technology er et innovativt selskap som spesialiserer seg på å lage komplette anlegg for bearbeiding av agroindustrielle produkter. Vår misjon er å tilby banebrytende løsninger som møter behovene i bransjen. Vi begynner med LINEA ORTOFRUTTA, som inkluderer POLILAB og TOMATO LAB: allsidige laboratorier for produksjon av sauser, dressinger, patéer, syltetøy og innleggelser, hvor kvalitet møter...
Portefølje (6)
Italia, Paterno'
Siciliansk håndverksbedrift som har produsert høykvalitets grønnsakskonserver i over 50 år. Tjenesteområder Italia Europa Midtøsten Asia USA Canada Australia. Leveranser for containere på 20 eller 40 fot. Komplette paller. Detaljhandelsdistribusjon for Italia og Europa. Tomatsaus pestoer patéer søte kremprodukter Konservering i olivenolje eller eddik, som antipasti grønne og fylte oliven artisjokker paprika auberginer chili sopp champignon pleurotes nameko tørkede S. Marzano og cherrytomater.
Portefølje (9)
Frankrike, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet av Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, utvikler SODICAS CONSERVERIE under merket Audary det beste av tradisjonell mat fra Sørvest-Frankrike for din glede. Cassoulet, confiterte retter, ferdigretter, pâtéer, skinkeføtter, foie gras, så mange produkter som minner om godt liv og god mat. Våre lokale produkter og våre tradisjonelle oppskrifter blir stadig mer populære blant forbrukerne.
Spania, Mataró
... kanapeer, iberiske og lokale tapas, varierte oster, iberisk eller serrano skinke i skiver eller flak, spyd, laks i flak, utvalg av patéer, salater og andre forretter, smørbrød av alle slag, cocktailbakverk, fruktterter, søte bakverk, fruktspyd, feiringskaker etter ønske, drikkevarer av alle slag. Vi gir deg et uforpliktende tilbud på catering, ta kontakt med oss. Vi dekker hele provinsen Barcelona.
... eksepsjonelt utvalg av gourmet pasta-saus, patéer, pasta og dips ved kun å bruke blandinger av spesielt utvalgte ingredienser for å sikre best mulig resultat for hvert produkt - klart til å spise når som helst du ønsker et sunt måltid eller kvalitetsingredienser til dine favorittretter. JOSEFA spesialiteter er tilgjengelige i detaljhandelsbutikker, inkludert supermarkeder over hele de maltesiske...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL er en SMB spesialisert på produksjon av gourmetprodukter "Made in France": pâtéer, terriner, spesialiteter og pålegg som har vært eksportert siden 90-tallet til det internasjonale markedet: Brasil, Australia, Storbritannia, Tyskland, Italia, Danmark, Tsjekkia, Nederland, osv. Selskapet tilbyr tradisjonelle og økologiske produkter som distribueres til delikatesseforretninger...
Belgia, Aubel
Siden 1963 har vi tilbudt et komplett utvalg av smakfulle spekematprodukter, kjent for sin unike smak og håndverket til våre mesterspekkere. Fra skinke til blodpølse, via pâtéer og rå produkter, er det totalt 9 store familier som i dag utgjør et stadig rikere utvalg av smaker! Som et resultat av familietradisjon og håndverk, kommer våre spekematprodukter i 3 serier av deilige spesialiteter...
Spania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, er produsent og distributør av patéer og smørbare kremer i engangspakninger og steriliserte bokser. Og ved å utnytte det beste fra den ekstreme dehesa, bringer vi også våre skinker, skulderstykker, pølser og kjøtt fra iberisk svin til bordet ditt. Vi produserer et bredt spekter av produkter for restaurantsektoren. Hver dag nyter tusenvis av mennesker i skoler, sykehus, hoteller, restauranter og kafeer våre produkter laget med råvarer av førsteklasses kvalitet.
Portefølje (6)
Italia, Palagonia
...og pistasj-cassata, mini ricotta-cassater. Søte smørbare kremer, pistasjkrem, mandelkrem, hasselnøttkrem, nougat, kaffe, sitron. Syltetøy av sitron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løk, fersken, tomat, appelsiner og gurkemeie, sitron og ingefær. Ekstra syltetøy av fikenkaktus, pærer med valnøtter og kanel, av morbær. Typiske sicilianske konserver, patéer, pasta- eller forretter...
Portefølje (55)
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produkter fra Sierra de Aracena (Huelva), i vårt produktsortiment kan du finne typiske geitoster fra dette området, viner, patéer og andre pålegg laget av oss, honning eller ville sopp.
Portefølje (7)
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Storbritannia, East Sheen
Største importør og distributør av tsjekkiske og slovakiske matvarer og drikkevarer i Storbritannia. Vårt produktsortiment inkluderer vafler, kjeks, patéer, øl og brennevin. Vi leverer til cash and carry, grossister og uavhengige butikker.
Belgia, Lovendegem
Et imponerende utvalg av kvalitetsfylte kjøttprodukter! Imperial Meat Products er en ledende aktør i den belgiske kjøttindustrien og har et komplett sortiment av salami, rå og kokte skinker, fjærfeprodukter, kokte varer og patéer. Imperial utvikler delikate kjøttprodukter for slaktere og catering, og tilbyr med stor omhu smakfull, ferdigpakket spekemat og pølser. Våre merker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Ligger i Vaux-sur-Sûre i hjertet av den belgiske Ardennerne, mellom Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-etablissementene en ekte smeltedigel for anerkjent spekemat. I flere generasjoner har de spesialisert seg på avskjæring og kutting av svin. Mange produkter blir tilberedt her: «Le Délice de la Sûre», en rå, tørket og lett røkt skinke laget etter håndverksmetoden. Men også kokte skinker, pølser, patéer, blodpudding, presset hode,...
Spania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk produsent av kjøttprodukter siden 1976. Våre hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kokt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er spesialiserte innen HORECA-sektoren (Hotell, Restaurant og Catering). Vi holder til i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrikk med moderne industrielle utstyr og produksjonsmetoder. Vårt selskap er en leder i denne sektoren med sin...
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Grunnlagt i 1938 av Frans Dellafaille, har bakeri Dellafaille nå i over sytti år stått for kvalitet og originalitet. Bakeriet tilbyr et omfattende utvalg: brød, pistoletter, baguetter, kaffekaker, kaker, spyd, patéer, spyd, epleboller, marengs, pølsebrød,... Dellafaille er også spesialist på bryllupskaker, spesielle kaker (bursdag, ...) og fylte brød. I tillegg tilbyr bakeriet også en leveringstjeneste.
Belgia, Oostende
Deilige patéer, kjøttterriner og mousser av en eksepsjonell kvalitet, laget med førsteklasses, utvalgte råvarer. Med største omhu pakket i henhold til kundens spesifikasjoner. Subtile patéer som ikke bare er en fryd for tungen, men også en fryd for øyet. I tillegg er de utelukkende laget på bestilling. Alltid ferske når de leveres. Stekt i ovnen ved høy temperatur slik at de beholder all smaken...
Spania, Fuente El Saz (madrid)
... serveringsbransjen, som nasjonale og importerte oster, grønnsaks- og fiskeprodukter, sauser, pålegg, fløte, smør, melkeprodukter, pasta, eggprodukter, grissini, patéer, mel, oregano og mange andre kvalitetsprodukter. For å tilby best mulig service, håndterer de logistikken direkte, og leverer produktene med egne midler som sikrer kontinuitet i kjølekjeden til enhver tid.
Frankrike, St Medard D Eyrans
Opprettet i 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har selskapet LOU GASCOUN bygget sitt rykte i nesten 50 år på ett enkelt produkt: den berømte gule boksen med svineleverpostei basert på en familierett. Alle våre produkter er laget for hånd og er basert på tradisjonelle oppskrifter fra Sørvest-Frankrike, laget av ferske ingredienser som er nøye utvalgt og tilberedt uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr foie gras, pâtéer, ålmatelote, suppe fra Arcachon-bassenget, lamproie, osv.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, som har vært tilgjengelig siden 1997, er et selskap spesialisert på handel med matvarer: Røkt laks, Tunfisk, Torsk, Røkt svärdfisk, Laksrogn, Lumpfiskrogn, Ansjos, Patéer og Foie Gras fra And, Gås, Fasan og Perdix, Andebryst, Daddeler med bacon, Rilletes, Butterdeig, Knuste, Areadas, Filo, Brick, Italienske, Greske og Spanske oster Mozzarella, Mascarpone, Padano, Parmiggiano, Mozzarellinis...
Fra lidenskapen for ekte smaker og middelhavsingredienser, oppstår Diliberto ekstra jomfruolivenolje og Biologic-Oil økologisk ekstra jomfruolje fra typiske kultivarer fra Nisseno-regionen, høstet for hånd og bearbeidet etter tradisjonelle metoder. Med den håndverksmessige omsorgen fra gamle dager og med utsøkte sicilianske råvarer, kompletterer Biologic-Oil produksjonen av olje med en serie oljer med lokale aromaer, pesto fra Sicilia, tradisjonelle patéer, produkter på olje og bordoliven i lake, fra den utvalgte varianten Nocellara del Belice.
Portefølje (2)
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, også kjent som Foie Gras Kuster, produserer ande- og gåselever. Domenet tilbyr lever uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Domenet markedsfører også spesialiteter med foie gras, som patéer, rilletter, gratton, konserver, gizzler, konserverte spesialiteter, tørkede brystfileter samt ferdigretter som cassoulet Périgourdin. Som bearbeidere av nøtter og...
Frankrike, Plouay
Siden 1984 har selskapet CERIMPORT designet, produsert og distribuert matemballasje i glasert steintøy. Alle keramiske terriner for emballering av produkter fra næringsmiddelindustrien (patéer, rilletter, ferske eller frosne ferdigretter, cateringprodukter, søte produkter, osv.). Våre serier har blitt utvidet i takt med deres forespørsel, og vi presenterer i dag mer enn 400 referanser i vår katalog. CERIMPORT er anerkjent av de store navnene innen næringsmiddelindustrien for seriøsiteten i sin produksjon og service. Deres produksjonsenhet har vært sertifisert ISO 9001-2000 siden 2005.
Spania, Villafranca De Córdoba
I Setacor utvikler vi økologiske aromatiske oljer som kombinerer smak og helse, da vi bruker sopp og planter med medisinske egenskaper, rike på vitaminer og mineraler. Vi produserer også patéer av niscalos som er høstet i naturparker på en bærekraftig måte. I tillegg tørker vi sopp for å kunne lage enkle oppskrifter hjemme med en spektakulær smak. SETACOR tilbyr også rådgivning og kurs i sopphøsting, da vi har over ti års erfaring med dyrking. Vi spesialiserer oss alltid på økologiske produkter og service til den krevende kunden i restaurantbransjen.
Spania, Santoña
... for å tilby et sluttprodukt av høyeste kvalitet. Med dette formålet, støttet av sine barn og svigerdøtre, startet Doña Emilia det som i dag er et anerkjent selskap. Vi har et bredt katalog av formater basert på konservering av ansjos fra Cantábrico, boquerones, Bonito del Norte, sardiner og relanzón. Vi lager også pateer av cabracho, bonito i olje og eddik, bonito med paprika, ansjos, blekksprut...
... røkt andebryst fra Sørvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra andefett til Bresse-kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, storfekjøtt fra Aubrac til svart svin fra Bigorre, fra rosa kjeks fra Reims til Four quarter breton, uten å glemme Bordeaux, Burgund eller Loire-viner, vil du finne alle dine favoritt franske produkter i vår dagligvarebutikk...
Belgia, Florenville
...gjort det luxembourgske firmaet kjent. Et bredt utvalg av patéer kompletterer produktpaletten: paté Délices de la Semois, tradisjonell paté, paté med Orval-øl og sesongmessig, alle viltpatéer. Disse er laget av ferske produkter, inneholder ingen konserveringsmidler og er bakt ved høy temperatur. Denne respekten for tradisjonen krever håndverk, kvalifisert arbeidskraft og mange trinn i produksjonen.
... for det familieeide selskapet Agripantel, til FreshPlaza. Siden 1994 har Agripantel produsert omtrent 200 gastronomiske spesialiteter som er inspirert av den ekte sicilianske tradisjonen, spesielt fra Trapani-regionen. Den kontinuerlige jakten på ingredienser og de nøye gastronomiske kombinasjonene fra folketradisjonen er forutsetningen for å kvalifisere hele produksjonen. Katalogen kompletteres med sauser og dressinger, patéer og krydder, syltetøy og marmelader, samt tørket frukt med intens smak og uforvekslelig aroma.
Portefølje (7)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play