Spania, Madrid
...Arla Apetina® er en hvit ost laget etter den tradisjonelle greske oppskriften. Den er pakket i lake for å holde osten alltid fersk, og kommer allerede kuttet i terninger i et spesialformat på 1 kg for serveringsbransjen. Oppdag de uendelige mulighetene denne osten gir deg, og overrask alle ved å bruke den i dine mest originale oppskrifter: forretter, grønne salater, pastasalater, pizza, omeletter, dressinger, bakverk eller som tilbehør i andre varme retter.
Portefølje (9)
Italia, Dorgali
... sylinderform og ikke-spiselige skorpe er symboler på håndverksmessig omsorg og kvalitet. Pecorino Intramontes er den ideelle hovedpersonen i forretter, snacks og som avslutning på måltidet, takket være sin raffinerte og aldri påtrengende smak. Perfekt å nyte alene eller revet over pasta og risotto, er det en ost som fortryller ganen og beriker hvert bord med et preg av eleganse og autentisk smak.
Portefølje (10)
...Produktet ble kåret til BEST OF BEST under Gourmet Selection 2023 i Paris. Den tørkede mandarin VIJAYA er tørket uten noen tilsetning av ingredienser. Saftig og litt syrlig, vil den tilføre friskhet til sunne og næringsrike forretter. Mer enn bare en godbit, er det et ekte konsentrat av smaker og aromaer. Den søte og syrlige smaken vil gi et eksotisk preg til dine kulinariske forberedelser. Den er full av helsefordeler og velvære. Smakfull og forfriskende, er den en naturlig og sunn snack, perfekt til enhver tid på dagen. Referanse: 14272...
Portefølje (120)
Italia, Mesoraca
... og fuktighet. Når det skjæres fint, smelter det i munnen. Anbefales til forretter og som ingrediens i hovedretter og pizzaer. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/500g Vekt: 0.550 kg Ingredienser: Svinekjøtt, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Slovenia, Ljubljana
... og utmerket enn den var i sin ungdom.","Sweetness":"Sødme: Tørr.","Region":"Region: Goriška Brda, Slovenia.","Alc.":"Alk.: 12,5% vol.","Ageing potential":"Lagringspotensial: 2020 - 2028.","Food pairings":"Matparinger: Vinen passer godt til fisk og forretter som ikke har for intense aromaer.","Grape variety":"Druetype: Rebula.","Harvest":"Høsting: Håndplukking.","Vinification":"Vinifikasjon: Noe mindre ny eik (15 til 20%) enn med andre viner fra Premium Line.","The winegrower":"Vinprodusenten: Edi Simčič","Vintage":"Årgang: 2017"}...
Portefølje (10)
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000016945 Den myke, sprø og generøse smaken av cashew nøtter subtilt saltet med Tamari (soyasaus). Tamari er en tradisjonell salt saus laget av soyabønner. Generøsiteten til disse cashew nøttene vil garantert glede dine gjester. Smaken av tamari vil tilføre et eksotisk preg og en ny smak til dine forretter. I tillegg er helsefordelene ved cashew nøtter anerkjent. Majoriteten (60 %) av lipidene i cashew nøtter er enumettede fettsyrer, en type fett som har gunstige effekter på hjertehelse. Det er også en utmerket kilde til magnesium og kobber.
Portefølje (114)
Italia, Nave
...Foreslåtte kombinasjoner Birra Peroni bør serveres i et lite tulipanformet glass, ved en temperatur på 7° C. I motsetning til den vanlige skikken (å kombinere den med pizza), foreslår vi å pare den med smakfulle forretter, også krydrede, eller en deilig blanding av friterte grønnsaker. Notater Peroni er den mest kjente ølen på nasjonalt nivå og blant de mest solgte, alltid i Italia. Det den ikke...
Portefølje (46)
...Vitigno: 100% Arneis. Vinifikasjon: fermentering i rustfrie ståltanker ved en temperatur på 18°C i 3 uker. Modning: opphold "sur lies" i rustfrie ståltanker i omtrent 8 måneder. Farge: halmgul med svakt grønnlige refleksjoner. Duft: delikat og blomsteraktig, rik på fruktige toner som minner om eple og moden pære. Smak: salt og fyldig med en vedvarende finish. Alkoholinnhold: ±13,5% Gastronomisk kombinasjon: god som aperitiff; passer til forretter, milde første retter, retter med fisk og hvitt kjøtt. Serveres ved en temperatur på omtrent 8°C...
Portefølje (10)
Frankrike, Marseille
...Er du interessert i ristede cashewnøtter med piment d'espelette? Ristede cashewnøtter med piment d'espelette vil tilføre en lett krydret smak til dine forretter. De ristede cashewnøttene med piment d'espelette er ristet i vårt verksted i Marseille. Ingredienser Cashewnøtter Salt Potetstivelse Krydderblanding Selskapet Croc'Ella er en brenner av tørket frukt i Bouches-du-Rhône-distriktet i...
Portefølje (145)
Frankrike, Aix En Provence
...PENSÉE SAUVAGE - Viola tricolor Søt, lett og elegant, tankefloden er prinsessen av raffinerte retter. Dens duft er berusende, dens blomsteraktige smak er søt og mild. Chic-effekt garantert. Plante Tankeflod - Viola tricolor. Matlaging Infusjon, forretter, sammensatte salater, dessert, fargelegging, krem. Form / Mengde Luftdel kuttet ØKOLOGISK TØRT / 30g - 150g. Opprinnelse Frankrike - 100% økologisk plante. Egenskaper Betennelsesdempende, hudproblemer, avførende, avgiftende, vanndrivende, kolagog, koleretisk.
Portefølje (9)
Spania, Altea, Alicante
...{"GUSTO":"Øl med lang ettersmak og god kropp, har en veldig god balanse mellom sødme og kornsmaker samt friskheten fra humlen.","EXPLICACIÓN TÉCNICA":"","MARIDAJE":"En god lys øl er som en basisvare, den passer til det meste. Spesielt friske og lette retter, forretter, fisk, hvitt kjøtt, sushi, enkle forretter, salater, osv.","VISTA":"Skinnende gylden halmfarve, hvit og konsistent skum...
Portefølje (9)
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
...Laget med fersk og røkt størkjøtt, er våre smørbare produkter kremete, deilige og ferske. Perfekt for forretter. (netto vekt 100g) Referanse: PTCREEST Oppdrett: Frankrike Vekt: 100g...
Portefølje (18)
Italia, Casoria
...Gaeta-oliven, steinfrie italienske Gaeta-oliven, gigantiske italienske grønne oliven, papaccelle (paprika) i 5 kg bøtter. Scarole, friarielli, auberginer og artisjokker i olje i 1 kg glass, perfekte for fylling eller som forretter.
Portefølje (7)
Finland, Turku
...Cinerino blir mer og mer fengslende for hvert år med sine aromaer av honning, hvite blomster og sitrusfrukter av sjelden appell. I munnen er den rik, rund, glatt, og har en eksepsjonell friskhet. Perfekt med forretter, den passer også godt med fisk, østers og risotto. Deilig med myke, marmorert oster. Volum: 750ml...
Portefølje (177)
Frankrike, Vincennes
...Denne chutneyen består av rødbeter, løk og krydder. Med sin vakre bordeauxfarge gleder den både øynene og smaksløkene. Både krydret og søt, hever den smaken på forretter og retter. Solgt i pakker med 12 glass; tilbudet er forbeholdt profesjonelle. Våre konserver er laget i Île-de-France av grønnsaker fra lokale produsenter. Nettovekt: 100g Bruttovekt totalt: 3 kilogram...
Portefølje (5)
...Füllett MIDI 100 ml er de perfekte koppene for håndholdte snacks, forretter, desserter, salater osv. Perfekt også som sprø gratengskål for porsjonsstørrelser på ca. 120g - ideelt som ferdig porsjonerte snacks; I økologisk vegansk kvalitet laget kun av en blanding av hvete/ rugmel, rapsolje, vann, salt uten noen tilsetningsstoffer, produsert etter en unik bakemetode utviklet internt, har Füllett helt uovertrufne produktegenskaper - f.eks. en uvanlig høy fuktighetsbestandighet for bakervarer - dvs. ingen sammenligning med raskt gjennombløtte vaffelskåler, tarteletter & Co.
Portefølje (4)
Frankrike, Saint Germain En Laye
...Marokkansk mynte er en mynte med en smak som er spesielt tilpasset tilberedning av myntete. Den forbedrer smaken av kjedelige urtete, men kan også nytes alene som varm eller kald te, for sin forfriskende smak. Den passer godt til mange retter, fra forretter (salater, rå grønnsaker, tabbouleh...) til desserter (fruktsalater, kaker, syltetøy). Fransk plante produsert økologisk, hentet fra permakultur, plukket for hånd og tørket på tørkestativer etter tradisjonell tørkemetode. Latinsk navn: Spicata nanah Form: tørkede blader...
Portefølje (22)
Martinique, Rivière-Pilote
...Denne eksepsjonelle eddiken er laget av mestereddikeren "Frédérique Chaix". Subtil og mild, denne vaniljeeddiken gjør det enkelt å krydre forretter, hovedretter og desserter. Denne bourbon vaniljeeddiken er et eksklusivt og overraskende krydder. UTMERKET MED: Forretter (skalldyr, kamskjell, agurker, tomater...) Hovedretter (deglacering, fisk, hvitt kjøtt...) Salater (salater, blandede salater...
Portefølje (31)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
..."En aval" fra Boisseyt-domenet er en veldig vakker cuvée som på en utmerket måte fremhever de flotte egenskapene til druesorten Marsanne. Den uttrykker en uimotståelig sødme i munnen, og aromaene utvikler seg med noter av aprikos, fersken, sitrus og fersk mandel. Lett og med akkurat passe fylde, er dette en flaske å dele til aperitiff, og den vil perfekt komplementere dine forretter, fiskeretter og ferske oster. 100% glede! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetype: 100% Marsanne IGP: Collines Rhodaniennes Lagring: Drikkes nå og kan lagres til 2026 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Quincampoix
...Pitted økologiske oliven i olivenolje – CAIXEIRO Oppdag Caxeiro økologiske oliven: en deilig blanding av grønne og lilla Cobrançosa-oliven bevart i ekstra jomfru olivenolje. Perfekt til forretter!
Portefølje (20)
Frankrike, Rouen
...Presenter dine forretter og retter på disse akasietreplater i asiatisk stil. Perfekt for å dekorere bordet ditt under en middag. Nyttig for å forberede en aperitiff med venner, eller for å anrette småretter under en middag. En vakker serie med brett i forskjellige dimensjoner og et uovertruffent utvalg, enten det er på sengen til frokost, eller om kvelden for å servere aperitiffer til gjestene...
Portefølje (160)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Maé silikonformer er former designet for både frysing og baking av dine søte og salte retter (bakverk, iskrem, kake, forretter, sjømat og kjøttprodukter, boller, bakverk...). Premium mat-silikon for intensiv bruk Motstandsdyktige mot temperaturer fra -45°C til + 280°C Enkel uttakning (anbefaling: uttakning etter frysing) Laget i Frankrike Format: Individuell Størrelse: 400x600mm...
Portefølje (48)
Tunisia, Hammam Sousse
...Disse tunisiske olivenene er svært rike på vitamin E og andre kraftige antioksidanter. Studier viser at de er gode for hjertet, og kan beskytte mot osteoporose og kreft. De sunne fettene i oliven blir ekstrahert for å produsere EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE, en av de viktigste komponentene i det utrolig sunne middelhavsdietten. Oliven er en smakfull og deilig tillegg til måltider eller forretter...
Portefølje (43)
Frankrike, Malataverne
... som er best; i tillegg er det ikke nødvendig å fjerne den sentrale stilken. Ikke nøl med å tilsette epler, parmesan, mozzarella eller til og med appelsinfileter for vitaminrike, fargerike og forfriskende forretter. For å tilberede spinat kan man raskt blanchere den i kokende, saltet vann. Men for å bevare dens ernæringsmessige kvaliteter best mulig, er det bedre å dampe den eller tilberede den i en dampkoker.
Portefølje (188)
Belgia, Arlon
...Her er en annen konkretisering av vår kunnskap om sopp. Fylte sopper har umiddelbart begeistret entusiaster av gode, naturlige tilberedninger. Vi har direkte utviklet dem i forskjellige varianter for å tilby deg både smakfulle og originale forretter eller småretter som er veldig raske å tilberede.
Portefølje (49)
Frankrike, Auxerre
...{"Nez":"stor kompleksitet med noter av sitrus (lime, kandisert sitron), ingefær, aprikos og hvite blomster","Accord metvin":"mat- og vinparinger: forretter (foie gras), kjøtt (stekt fjærfe med kandiserte sitroner, kalvebrissel med kantareller), fisk & sjømat (stekt hummer med sitrussaus, kald hummer à la Maltaise), oster (roquefort), desserter (eksotisk fruktsalat, kastanjeis, smuldrepai med gule...
Portefølje (190)
Frankrike, Varennes-Jarcy
... vil krydre dine forretter, kjøttretter, fisk, grønnsaker og desserter. Vi tilbyr flere formater tilpasset dine behov: - Oppbevaringspose med 1 hvitløk - Oppbevaringspose med 2 hvitløk - Oppbevaringspose med 10 hvitløk - Brett med 20 hvitløk i løsvekt Oppbevares ved romtemperatur, beskyttet mot fuktighet og lys.
Portefølje (5)
Italia, Lauro
... det sicilianske kjøkken, fordi den kan gi smaker, dufter og opplevelser som virkelig er fascinerende. Den kan brukes til å lage ulike retter, både søte og salte, som desserter, nougat, iskrem, forretter, og hovedretter med fisk og kjøtt.
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Caciotta fior di bontà er en fersk ost med tilsatte melkesyrebakterier, som gjennomgår en kort tørkeperiode. Til tross for at det er en halvhard ost, er den kremet og har en søt/lett syrlig smak som er ekstremt velsmakende. Vi produserer den også i varianter med chili og oliven. Det er et utmerket produkt å nyte alene eller sammen med brød eller crostini, eller i kombinasjon med salater eller forretter.
Portefølje (10)
Italia, Travagliato
...Denne innovative løsningen gjør det mulig å bruke krydderet ved å rive det fint, i grov kornstørrelse eller i tynne flak, under de forbløffede blikkene til deres viktigste gjester, direkte på rettene ved slutten av tilberedningen, enten det er forretter, hovedretter eller desserter: hvor det tidligere har vært vanskelig å bruke rene stammer og dermed umulig å kombinere den intense smaken av...
Samsvarende produkter
Safranstang® Matteo Bertoli
Safranstang® Matteo Bertoli
Andre produkter
Ren Safran - 1 Gram
Ren Safran - 1 Gram
Portefølje (2)
Populære land for denne søkefrasen